Ücretsiz PES 2017 Çıktı! Hemen İndirin

PES 2017 Trial Edition ya da ücretsiz PES 2017 sonunda yayınlandı. Oyunlar ilgili tüm detaylar ve indirme bağlantısı için tıklayın!

Ücretsiz PES 2017 Çıktı! Hemen İndirin

PES 2017 Trial Edition ya da ücretsiz PES 2017 sonunda yayınlandı. Futbol oyunu sevenler için kaçırılmaz bir fırsat olan ücretsiz PES 2017, tam oyuna göre bazı eksikler içerse de futbol zevkini sonuna kadar yaşatmayı başarıyor.

Konami bir süredir özellikle e-Spor tarafını güçlendirmek için çıkardığı PES oyunlarının bir de ücretsiz sürümlerini yayınlıyor. Bu sürümler, satın aldığınız oyunda bulunan çoğu özelliği içermiyor; ancak PES motoru ile maçlar oynamanızı sağlıyor. PES 2017 Trial Edition da tam olarak buna hizmet etmek için piyasaya sürülmüş olan bir sürüm. Bu sürümde sadece Gösteri Maçı, Beceri Antremanları ve PES Ligi özellikleri oynanabilir. Fakat bu özelliklerin hepsinden de yararlanmak mümkün olmuyor.

Gösteri Maçı, PES sevenlerin bildiği, tek kişilik mücadele modu. Bu mod ile birlikte tanınmış futbol takımlarını seçerek, yanınızdaki arkadaşlarınızla ya da yapay zekaya karşı maçlar oynayabiliyorsunuz. Ücretsiz sürüm için inanılmaz bir fırsat gibi görünse de, Gösteri Maçı tarafından full oyundaki bütün takımlar ve statlar bulunmuyor. Bu takımların demodaki takımlar olduğunun da altını çizelim.

Beceri Antremanları, oyuncuların yeteneklerini geliştirmeleri için oluşturulmuş bir bölüm. Burada "köşe vuruşu", "korner" vb. farklı alanlarda antremanlar yaparak, oyundaki yeteneğinizi genişletebiliyorsunuz. PES 2017 Trial Edition da bu antremanlar sadece yetenek geliştirme için olanlarla sınırlandırılmışlar. 

PES Ligi bölümü ise kuşkusuz ücretsiz sürümün en eğlenceli tarafı. Burada seçtiğiniz takımla birlikte internet üzerinden başka insanlara karşı mücadeleler veriyorsunuz. Fakat seçebildiğiniz takımlar, myClub'da olduğu gibi kendi oluşturduklarınız değil; normal Beşiktaş, Barcelona gibi halihazırda liglerde bulunan takımlar oluyor. PES Ligi'nin en can sıkıcı tarafı, günde sadece 3 maç oynayabilmenize izin vermesi. 

Ücretsiz bir futbol oyununa göre oldukça fazla içeriğe sahip olan PES 2017 Trial Edition, futbol oyunu ve PES serisini sevenler için biçilmiş kaftan. Oyunun bu sürümünü indirmek için ise aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayabilirsiniz.

FIFA mı Yoksa PES mi? En İyi Futbol Oyunu Hangisi?

YORUMLAR