BIGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
770 TOPLAM İNDİRME

BIGO ile yabancı ülkelerde ikamet eden arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ücretsiz olarak iletişim kurabilirsiniz.

BIGO isimli bu Android uygulaması ile farklı şehirlerde ve ülkelerde yaşayan arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla ücretsiz olarak iletişim kurabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde aralarında Meksika, Amerika, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Endonezya ve Malezya gibi ülkelerin de bulunduğu 220 ülkeyle ücretsiz olarak iletişim kurabilirsiniz.

Uygulama sayesinde 3G/4G üzerinden ücretsiz görüşmeler gerçekleştirebilir ve arkadaşlarınıza mesaj gönderebilirsiniz. BIGO'da mesajlarınız içerisinde kullanılmak üzere tasarlanmış onlarca farklı duygusal ifade bulunmakta. Bunlar ıkullanarak hem mesajlarınızı daha ilgi çekici hale getirebilir hem de duygu ve düşüncelerinizi daha rahat bir şekilde açıklayabilirsiniz.

Mesajlaşma ve telefon görüşmesi haricinde BIGO ile video görüşmeleri de yapabilirsiniz. Tüm görüşmeler HD görüntü kalitesinde gerçekleştiriliyor. Bu sebeple görüşmeleriniz esnasında kaliteye bağlı bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Aylık 500 dakika görüşme kapasitesi sunan BIGO'da daha fazla kredi edinmek için arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Eğer uzakta yaşayan arkadaşınızı, sevgilinizi veya akrabalarınızı arayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız BIGO'yu kullanabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

BIGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

BIGO uygulamasını kullanarak yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla ücretsiz olarak iletişim kurabilirsiniz.

BIGO hem iPhone hem de iPhone'larınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mesajlaşma ve telefon araması yapma uygulamasıdır. Söz konusu bu uygulamayı kullanarak Amerika, Brezilya, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Hindistan, Malezya ve Endonezya'nın da aralarında bulunduğu 220 farklı ülke ile ücretsiz bağlantı kurabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak hem telefon aramaları yapabilir hem de mesajlar gönderebilirsiniz. Üstelik bunları yapması tamamen ücretsiz. Elbette bu özelliklerden faydalanabilmek için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Duygusal ifadeler içeren BIGO ile yazdığınız mesajları dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve onları daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Uygulama ayda 800 dakikaya kadar ücretsiz arama yapma şansı sunuyor. Arakdaşlarınızı davet ederek kredilerinizi artırma yoluna gidebilirsiniz. Genel olarak BIGO uzak ülkelerde yaşayan yakınlarıyla iletişim kurmak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bigo Live

    Bigo Live İndir Android: Canlı yayın, görüntülü arama, sohbet uygulaması ve oldukça popüler bir yapıya sahip.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.