Football Strike - Multiplayer Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.

Miniclip ekibi tarafından geliştirilen Football Strike - Multiplayer Soccer ile gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından oyuncular ile rekabet edebilirsiniz.

Kariyer modunun da yer aldığı yapımda çevrimiçi modlar ile dünyanın çeşitli ülkelerindeki oyuncular ile karşı karşıya gelebilir ve futbolda kimin daha yetenekli olduğunu gözler önüne serebilirsiniz. Oyun içerisindeki amacımız topu belirtilen hedeflere atabilmektir.

Oyuncular dilerlerse kaleci olarak ya da hücum oyuncusu olarak mücadelelere katılabilirler. Oyun içerisinde oynayacağınız topu seçebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Şut modunun ve frikik modunun yer aldığı yapımda, tek parmağınız ile topu kontrol edebilecek ve oyuna hızlı bir şekilde adapte olabileceksiniz. Oldukça başarılı bir mobil oyun olan Football Strike - Multiplayer Soccer’da dilerseniz oyuncunuzu ve ekipmanlarınızı yükseltebilir ve daha profesyonel bir oyuncuya sahip olabilirsiniz. Oyun içerisinde FC Barcelona, Borussia Dortmund, FC Zenit, FC Schalke 04 ve daha fazla gerçek spor kulübü yer almaktadır.

Tekli oyuncu modunun yer almadığı yapımda, internet bağlantısı şarttır. Oyuncular internet bağlantısı olmadan aksiyon dolu bu yapıya kavuşamazlar.

Doğukan Çağlakpınar

Football Strike - Multiplayer Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

İOS cihazınızda frikik turnuvalarına katılabilirsiniz.

İOS platformunda keyifle oynanan Football Strike - Multiplayer Soccer, Miniclip imzası taşıyor. Oyunculara birbirleri ile mücadele etme fırsatı sunan mobil oyun, frikik ve şut modu ile rekabeti kızıştırıyor.

Dünyanın birçok yerinden futbol severleri aynı platformda karşı karşıya getiren yapımda oldukça kaliteli grafikler yer almaktadır. Tatmin edici içeriği ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım, oyunculara kişiselleştirebilir öğeler de sunmaktadır. Örneğin oyun içerisinde yer alan topları, oyuncular dilerlerse kişiselleştirebilir ve özelleştirebilirler.

Tek bir parmak yardımı ile oynayacağınız yapımda birbirinden farklı oyuncu modları yer almaktadır. Özellikle kariyer modu ile oyuncular profesyonel bir futbolcu olabilmek için mücadele edecekler. Hızlı ve tempolu yapısı ile oyuncuları sıkmadan ilerleyen yapım internet bağlantısı ile oynanabilmektedir. İnternet bağlantısı olmayan oyuncular, oyuna giriş yapamazlar.

Kusursuz grafikleri ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunan Football Strike, gerçek stadyumu ve gerçekçi tezahüratları ile oyunculara gerçek bir maç atmosferi sunuyor. Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapım, dünyanın dört bir yanından oyuncular tarafından keyifle oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • Football Chairman

    Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • CBS Sports Franchise Football

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.