Hero Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ile savaşacağız.

Mobil platformun yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Nexters, yeni oyunu ile yine geniş kitlelere yayılıyor.

Mobil platformda rol oyunları arasında yer alan Hero Wars milyonlarca oyuncuyu karşı karşıya getiriyor. Gerçek zamanlı olarak oynanan yapımda oyuncular fantastik bir atmosferde birbirleri ile savaşıyorlar. Yayınlanması ile kısa sürede milyonlara ulaşan yapım iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Çarpıcı grafiklere sahip olan yapımda oyuncular kendi karakterlerini yaratarak milyonlarca oyuncunun arasına katılıyorlar. Dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele edeceğimiz yapımda görevleri yerlerine getirerek karakterimizi hızlı bir şekilde geliştirebilecek ve düşmanlarımız karşısında daha güçlü bir yapıya kavuşabileceğiz.

Erkek ve dişi karakterlerin yer aldığı mobil yapımda oyuncular benzersiz seviyeler ile karşılaşacaklar. Sürükleyici oynanışa sahip olan mobil rol oyunu Hero Wars Google Play’de 4.7 gibi bir skor puanı aldı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Hero Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
139.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ile savaşacağız.

Mobil rol oyunları arasında oldukça popüler bir konumda yer alan Hero Wars milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku ile oynanmaya devam ediyor.

Mobil alana yönelik geliştirdiği oyunlar ile tanınan Nexters yine peşinden milyonları koşturmaya devam ediyor. Kusursuz grafik açılarına sahip olan yapım, zengin içeriği ile kısa sürede milyonlara ulaşmayı başardı.  Dünyanın çeşitli yerlerinden 1 milyondan fazla oyuncuyu ortak bir çatıda birleştiren Hero Wars erkek ve dişi karakter oluşturmamıza da olanak sağlıyor.

Oyuncular karakterlerini geliştirerek dünyanın dört bir noktasındaki milyonlarca oyuncu ile mücadele edecekler. Seviye sisteminin de yer aldığı yapımda oyuncular harita üzerinde yer alan yaratık ve canavarlar ile savaşarak seviyelerini artırabilecek ve daha etkili bir hale getirebilecekler. Sürükleyici yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım iki farklı mobil platformda oynanabiliyor. Google Play’de oyunculardan ortalama 4.7 gibi bir inceleme skor puanı alan yapım, sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Tamamen ücretsiz olan oyun görsel efektleri bakımından da oldukça yoğun bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Highway Wars

    Farklı yerleri fethetmeye çalışacağız.
  • Tower of Hero

    Onlarca farklı canavara karşı mücadele ederek zindanlardaki esirleri kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hero Tycoon

    Seçtiğimiz süper kahramanı canlandıracağız.
  • Mighty Raju 3D Hero

    Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Sky Wars

    Issız adalarda dolaşarak rakip oyuncuları bulmak işçin mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.