Ucuzabilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Ucuzabilet uygulamasıyla Android cihazlarından yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinizi oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Etstur tarafından geliştirilen Ucuzabilet uygulamasıyla Android cihazlarından yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinizi oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Ucuz uçak bileti satın almak isteyenlerin mutlaka yanında bulundurması gerektiğini düşündüğüm Ucuzabilet uygulaması, pek çok hava yolu firmasının seferlerini tek bir ekran üzerinden sizlere sunuyor. Seçtiğiniz tarihlerde gitmek istediğiniz yere en uygun fiyatlı seferleri sıralayan uygulamada Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlasglobal, SunExpress, AnadoluJet, Onur Air, KLM, Lufthansa, Emirates, British Airways, Qatar Airways, Alitalia gibi dünyanın önde gelen firmalarını bulabilirsiniz.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyenlerin mutlaka kullanması gerkeen uygulamada farklı banka ve kredi kartlarıyla ödeme, kredi kartına vade farksız 9 taksit, gidiş ve dönüş biletlerini farklı firmalardan alabilme, güvenli ödeme gibi imkanlar da sizleri bekliyor.

Volkan Yılmaz

Ucuzabilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Ucuzabilet ile farklı havayollarının uçak sefer ve bilet fiyatlarını karşılaştırarak biletinizi en ucuza satın alabiliyorsunuz.

Ucuzabilet, iş veya tatil icabı sık sık seyahat eden biriyseniz iPhone veya iPad’inizde baş tacı yapmanız gereken bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınız için ucuz uçak bileti bulabilmenin yanında biletinizi kredi kartınızla taksitlere böldürerek satın alabiliyorsunuz.

Yurt içi uçuşlarınız için Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlasjet, SunExpress, AnadoluJet havayollarının, yurt dışı uçuşlarınız için KLM, Lufthansa, Emirates, British Airways, Alitalia ve Qatar Airways havayollarının uçak seferlerini ve fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz uygulama, en uygun fiyata uçabilmenize yardımcı oluyor. Ucuz uçak biletinizi kolaylıkla bulduktan sonra kredi kartınızla (9 ay takside varan ödeme seçeneği sunuluyor) güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabiliyorsunuz. En güzeli de gidiş – dönüş biletlerinizi farklı hava yollarından satın alma şansınız var.

Farklı havayollarının bilet fiyatlarını karşılaştırma seçeneği sunarak en ucuza uçmanıza yardımcı olan Ucuzabilet uygulaması Etstur tarafından geliştirilmiş ve daha önce de belirttiğim gibi seyahat edenlerin iOS cihazlarında kesinlikle bulundurmaları gereken bir uçak bileti arama – satın alma uygulama.

Ucuzabilet Özellikleri:

  • Yurt içi ve yurt dışı uçuş seferleri gerçekleştiren havayollarının sefer ve fiyatlarını karşılaştırma
  • Uçak biletini farklı banka ve kredi kartlarıyla vade farksız ve taksitle satın alma
  • Gidiş – dönüş biletlerini ayrı havayollarından seçme
  • Uçak biletini hızlı, basit ve güvenlik endişesi duymadan satın alma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.