VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
3,608,544 TOPLAM İNDİRME
40.8 MB DOSYA BOYUTU

VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.

Bilgisayar kullanıcıları arasında genel olarak VLC adıyla bilinen VLC Media Player, bilgisayarlarınız üzerinde yer alan her tür medya dosyasını sorunsuz bir şekilde oynatabilmeniz için geliştirilmiş olan ücretsiz bir medya oynatıcıdır.

VLC Player İndir - Ücretsiz Medya Oynatıcı

Hem video hem de ses dosyaları için neredeyse tüm dosya uzantılarını destekleyen VLC, sadece bu özelliğiyle bile birçok bilgisayar kullanıcısının medya oynatıcı tercihleri arasında ilk sırayı almaktadır.

Temiz bir kuruluma sahip olan VLC Player, kurulum sırasında bile sizlere farklı birçok seçenek sunmaktadır. VLC ile oynatmak istediğiniz tüm dosya uzantılarını kurulum sırasında seçebilir ve bu sayede belirlemiş olduğunuz dosya uzantısına sahip medya dosyalarını varsayılan medya oynatıcı olarak VLC üzerinde oynatabilirsiniz.

Her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek basit ve anlaşılır bir kullanıcı arayüzüne sahip olan VLC Player, tamamen medya dosyalarını oynatmaya odaklanmıştır. Amacı medya dosyalarını sorunsuz ve hızlı bir şekilde oynatmak isteyen bilgisayar kullanıcıları için oldukça gelişmiş ve etkili bir çözüm sunan program, bu konuda piyasada yer alan birçok rakibini geride bırakmayı başarmıştır.

Ayrıca klasik VLC Media Player kullanıcı arayüzünden sıkılan kullanıcılar için tema desteği de sunan yazılım için geliştirilen farklı arayüz seçeneklerine geliştirici sayfası üzerinden kolayca ulaşabilir ve beğendiğiniz temaları hemen bilgisayarınız üzerine indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanıcılara tema desteği dışında daha birçok farklı özelleştirme seçeneği ve gelişmiş ayarlar da sunan VLC Media Player, bir medya oynatıcıdan beklediğinizden çok daha fazlasını sizlere olabildiğince basit bir şekilde sunmaya çalışmaktadır.

O an oynatmakta olduğunuz video veya ses dosyaları ile ilgili birçok farklı bilgiyi de sizlere sunan program yardımıyla isterseniz ses kaydı veya video kaydı yapma şansına da sahipsiniz. Çevrimiçi olarak farklı kaynaklar üzerinde yayınlanan ses veya video akışlarını da takip edebileceğiniz program yardımıyla isterseniz izlemekte veya dinlemekte olduğunuz içerikleri bilgisayarınıza kaydedebilir ve daha sonra isterseniz tekrar tekrar izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.

İzlemekte olduğunuz videoların veya dinlemekte olduğunuz müziklerin kalitesini arttırmak için kullanabileceğiniz farklı efektler ve ayarlar da yine VLC Media Player üzerinde sizlere sunulan nimetler arasında yerini almaktadır. 12 kanallı bir ekolayzır ve kendinizi farklı ortamlarda hissetmenize olanak sağlayacak ince ses ayarları ve efektleri de VLC üzerinde sizleri bekliyor.

Tüm bunların dışında videolar üzerinde kırpma, renklendirme, filiran ekleme, gelişmiş filtre seçeneklerini uygulama gibi seçenekleri de kullanıcılarına sunan VLC, ses ve video arasında senkronizasyon ve gelişmiş altyazı desteğine de sahiptir.

VLC Media Player'ın sahip olduğu tüm bu gelişmiş özellikler göz önüne alındığı zaman, şüphesiz ki piyasada yer alan en iyi ve gelişmiş medya oynatıcı olduğu bir gerçek. Özelleştirilebilir bir kullanıcı arayüzü, kullanabileceğiniz mükemmel fonksiyonlar, kolay kullanım, gelişmiş ses ve video format desteği ve çok daha fazlası VLC Media Player üzerinde sizleri bekliyor.

Can Çevrim

VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
8,118 TOPLAM İNDİRME

VLC for Android popüler medya oynatıcının Android versiyonudur

VLC for Android masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımızda kullandığımız popüler medya oynatıcının Android işletim sistemini kullanan akıllı ve telefonlar için geliştirilmiş versiyonudur.

VLC Media Player olarak tanınan pooüler medya oynatıcı kullanıcılara bilgisayarlarında video oynatma ve müzik dinleme konusunda sorunsuz çözüm sunması ile başarı kazanmış ve bu nedenle milyonlarca kullanıcının bilgisayarına yüklenmişti. Medya oynatma yazılımının tercih edilmesindeki bir diğer önemli neden düşük kaynak kullanımıydı.

Düşük kaynak kullanımı Android mobil cihazlar söz konusu olduğunda daha da öne çıkmakta; çünkü bilgisayarlara göre daha sınırlı sistem kaynağına sahip olan Android cihazlarda medya oynatma işlemleri sırasında başka bir işlem yapmak, arkaplanda çalışan uygulamalar nedeniyle sıkıntı yaratabilmektedir.

VLC for Android video ve müzik dosyalarını oynatabildiği gibi programın masaüstü versiyonu gibi internet yayınlarını da destekliyor. Bu sayede medya oynatıcıyı kullanarak Android cihazınızda internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.

VLC for Android ile kendi müzik ve video kitaplığınızı oluşturabiliyorsunuz. Uygulama videolar için farklı dublaj seçeneklerine ve altyazı desteğine sahip. Eğer Android cihazınızda zengin özelliklere sahip ve düşük kaynak kullanan bir medya oynatıcı arıyorsanız VLC for Android'i deneyebilirsiniz

Can Erdil Şentürk

VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,495 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

VLC for iOS, popüler medya oynatıcısı VLC Media Player'ın iOS işletim sistemi için geliştirilen mobil uygulamasıdır.

Bilgisayarlarımız üzerinde kullanıyor olduğumuz popüler medya oynatıcılardan biri olan VLC Media Player artık iOS platformu üzerinde de bizlerle.

En popüler video ve ses formatlarını sorunsuz bir şekilde oynatabilmenize olanak sağlayan uygulama tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu olarak kullanıcılarla buluşuyor.

Kullanımı oldukça kolay olan VLC for iOS ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde her türlü medya dosyasını kolaylıkla oynatabilirsiniz.

Aynı zamanda video dosyaları için altyazı desteği de sunan program sayesinde altyazılı filmleri, dizileri veya videoları kolayca mobil cihazlarınız üzerinde de izleyebilirsiniz.

Herhangi bir dönüştürme işlemine gerek kalmadan tüm videolarınızı oynatabileceğiniz bir yazılıma ihtiyacınız varsa, VLC for iOS'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
77,408 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Açık kaynak dolayısıyla ücretsiz video oynatıcı VLC, her formatı çalıştıran güçlü altyapısı ve basit kullanımıyla kullanıcıların favorilerinden.

VLC Media Player yaygın olarak kullanılan tüm medya formatlarını rahatlıkla çalıştırır. Sade bir arayüzü olan program özellikle büyük medya dosyalarını kasılmadan çalıştırabilir.

Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı. İçerisinde birçok gelişmiş özellik bulunan, altyazı desteğini oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekilde veren, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, bir çok codec paketi ile tam uyumlu çalışabilen bir medya oynatıcısı karşınızda.

Özellikleri:

  • Ücretsiz, açık kaynak ve çapraz platform desteği
  • Sistem codecleri ve birçok popüler video formatı ile uyumlu
  • Canlı kayıt imkanı
  • Anlık duraklatma ve kare kare ilerletme imkanı
  • Hız kontrol özelliği
  • HD yüksek kalite medya ve görüntü oynatma desteği
  • En yeni ve en popüler formatların tamamını oynatabilme

Bir video dosyası aldığınızda VLC Media Player ile bu dosyayı açmak gerçekten çok kolay. OGG, MP2, MP3, MP4, DivX, XviD, DVD ve daha bir çok formatı destekleyen VLC sayesinde artık format desteklemeyen medya oynatıcılar ile işiniz kalmayacak. Ayrıca bir medya sunucusu olarak da kullanabileceğiniz bu açık kaynak ürünü basit ve kolay bir arayüze sahip.

Önemli! Programın uyumlu olduğu tüm formatları bu adresten giriş formatları, çıkış formatları, altyazı formatları gibi farklı sekmeler üzerinde görebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
3,952 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

VLC for Windows 10, Windows 10 telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi video oynatıcı.

Açık kaynak kodlu popüler video oynatıcı VLC Media Player’ın Windows 10 mobil ve masaüstü bilgisayarlarda ortak kullanılabilen evrensel sürümü. Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz uygulamayla altyazılı video ve yüksek kalitede ses dosyalarınızı sorunsuz oynatabilmenin yanı sıra video ve seslerinizi kolaylıkla yönetme, altyazılı filmler için altyazısını kolaylıkla bulma ve yerel sunucularınız veya NAS cihazlarınızdaki içeriği görüntüleme şansına sahipsiniz.

Windows 10 için özel olarak geliştirilen VLC Media Player, video ve ses dosyalarınızı kolaylıkla organize edebilmenizi sağlayan olabildiğince basitleştirilmiş, modern arayüzle geliyor. Medya kütüphanesinden tüm videolarınıza rahatlıkla ulaşıp altyazı, altyazı indirme, bölümlü videoları algılama, ses ve video senkronizasyonunu sağlama özellikli video oynatıcıdan sorunsuzca izleyebiliyorsunuz. Picture in Picture yani Resim İçinde Resim özelliği sayesinde de izlemekte olduğunuz videoyu dilediğiniz bir köşede açık bırakıp bir yandan video akarken diğer yandan kütüphanenize göz atabiliyorsunuz. Ses kütüphanesinde ise dinlediğiniz müzikleri sanatçı, albüm, şarkı bazında filtreleyebilmenin yanı sıra sanatçıların biyografilerine ulaşabiliyorsunuz.

Açık ve koyu tema seçenekleriyle gelen VLC, FLAC, MKV başta olmak üzere birçok ses ve video formatının yanı sıra DLNA/UPnP, FTP, SFTP, NFS protokollerini destekliyor. Ayrıca Windows 10’a özel teknolojileri kullanmasıyla pil tüketimi ve 4K videoları oynatma konusunda da başarısını gösteriyor.

Windows 10 için VLC Media Player’ın tek eksik yanı DVD veya Bluray’leri desteklememesi. DVD – Bluray filmleri izlemek için masaüstü sürümüne ihtiyacınız var.

Erkan Calp

VLC Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
5,613 TOPLAM İNDİRME

Linux bilgisayarlar için VLC Player uygulamasıdır.

VLC Player artık herkes tarafından bilinen ve sevilerek kullanılan video ve ses çalma programlarından birisi. Birden çok platformda çalışabilen VLC Player'ın Linux için geliştirilmiş versiyonları da bulunuyor.

Eğer siz de bilgisayarınıza Linux kurduysanız ve Linux üzerinde düzgün çalışan bir video uygulamasına ihtiyacınız varsa VLC Player bu iş için çok ideal diyebilirim. Programı kurmak için yapmanız gereken indir butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada en aşağıya inerek kullandığınız Linux'u seçmek.

Yani eğer Ubuntu kullanıyorsanız Ubuntu, Debian kullanıyorsanız Debian'a tıklayarak karşınıza çıkan talimatları yerine getirmeniz gerekiyor. Örneğin Ubuntu'ya kurmak için Ubuntu'ya tıkladıktan sonra çıkan sayfadaki komutları terminal açarak yazmanız yeterli olacaktır.

VLC Player hem kullanıcı dostu arayüzü hem de kapsamlı özellikleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca kaynak kodlarının açık olması, özgür bir yazılım olması ve tamamen ücretsiz olması da kullanıcıların seveceği özelliklerden diyebilirim.

Özellikler:

  • Basit ve hızlı bir oynatıcı.
  • MPEG-2, DivX, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3 ve daha pek çok popüler formatı destekler.
  • Format dönüştürme yapar.
  • Pek çok altyazı formatını destekler.
  • Kapsamlı video ve ses filtreleri vardır.

VLC Player, video oynatmak için tercih edebileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLSub

    VLC Media Player için hazırlanan bu eklenti sayesinde filmlerinizin altyazılarılarını otomatik olarak bulabilirsiniz.
  • C Media Player

    Pratik ve kullanışlı bir medya oynatıcı
  • UMPlayer

    Universal Media Player tüm popüler ses ve video formatlarını çalıştırabilen açık kaynak bir medya oynatıcı.
  • Neuview Media Player

    Eşsiz teknolojisi ile hiçbir medya oynatıcıda elde edemeyeceğiniz ışıklandırma ve kaliteli görüntülere sahip olacağınız alternatif ve profesyonel bir oynatıcı Neuview karşınızda.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • F.C.E. Media Player

    F.C.E. Media Player, tek işlevi video ve ses dosyalarınızı oynatmak olan basit bir medya oynatıcıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır
  • Media Player X

    Media Player X ücretsiz bir medya oynatıcıdır