Dünyada Bir İlk: Anker Soundcore Motion X600

Birinci kalite malzemelerle tasarlanan şık tasarıma sahip dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio hoparlörü: Anker Soundcore Motion X600!

Akıllı yaşam teknolojilerine öncülük eden Anker, dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio hoparlörü ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anker Soundcore Motion X600, kullanıcılarına kusursuz bir ses deneyimi yaşatıyor.

Anker’in yüksek teknolojiyle tasarlanan Hi-Fi Spatial Audio hoparlöründe sesin dağıtılmasını sağlayan 3 amplifikatöre ve 5 sürücü bulunuyor. Bu hoparlör, tiyatro akustiğinden esinlenilerek tasarlanmıştır.

Estetik ve benzersiz tasarımından dolayı sanki bir ev aksesuarı görünümüne sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Suya Dayanıklı Hoparlör: Anker Rave Neo 2 Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Hoparlör: Anker Rave Neo 2 Özellikleri ve Fiyatı

Kablosuz hoparlör Anker Rave Neo 2, sizlere uzun çalma süresi, gerçek zamanlı bir bas teknolojisi ve renkli ışıkları sayesinde ışıl ışıl bir müzik deneyimi sunuyor.

Anker Soundcore Motion X600 Özellikleri

Anker Soundcore Motion X600, tek şarjla 12 saat kesintisiz müzik dinleme keyfi sunuyor. Yüksek donanımıyla dikkat çeken hoparlörün tüm yüzeyi, metalden kaplanmıştır. Fakat tutacak kısmı alüminyumdur. 

Dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio hoparlörü; ay mavisi, kutup grisi ve Aurora yeşili renk seçeneklerinden oluşuyor.

Darbelere ve suya karşı dirençli bir hoparlördür. IPX7 sertifikasına sahip olduğu için 30 dakika kadar suyun içerisinde çok rahat kullanılabilir. Aynı zamanda bu hoparlör toza karşıda çok dayanıklıdır. Uzun pil ömrüyle dikkat çeken hoparlörün ana gövdesi, alçak profillidir.

Hoparlör, 311 x 81 x 122 mm (WDH) ölçülerinde tasarlanan ana gövdeye sahiptir. Yüksek teknolojiyle tasarlanan hoparlörün diğer dikkat çeken özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

  • Ağırlık: 4,2 pound (1,9)
  • Yardımcı giriş: 3,5 mm’den 3,5 mm’ye kablo dahil
  • Entegre taşıma kolu
  • Uzamsal ses modu ses alanını genişletir
  • Sony’nin LDAC sesini destekler

Hoparlör üzerinde telefon görüşmelerinin yapılabileceği yerleşik mikrofon bulunmaktadır. Telefon görüşmelerini yapmayı sağlayan;

  • Güç,
  • Bas açma/kapama ve aktarma butonları (Sesi kısma, sesi açma/sonraki parça ve oynat/duraklatma önceki parça) çok işlevli aktarım kontrolleri,
  • Bluetooth eşleştirme/durum,
  • Uzamsal ses sistemlerinden oluşmaktadır.

Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri ve Fiyatları - 2024

Suya dayanıklı hoparlör, her ortamda müzik keyfi yapılmasına imkân sunar. Su geçirmez hoparlörler yağmurda yürürken ya da havuzda yüzerken çok rahat kullanılabilir.

Anker Soundcore Motion X600 Fiyatı

Anker Soundcore Motion X600 hoparlörü, boyutuna göre çok güçlü bir sese sahiptir. 50W’lık yüksek kalitede sese sahip olan hoparlör, parti vb. müziğin güçlü çıkacağı yerlerde çok rahat kullanılır.

Hoparlörden tam verim almak için Souncore uygulaması indirilmelidir. Dünyanın ilk Hi-Fi Spatial Audio sistemli hoparlörünün fiyatı 9.999 TL’dir.

YORUMLAR