Apple Beats Studio Buds+ Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda Apple Beats Studio Buds+ özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. Peki, Beats'in yeni kulaklık modeli neler sunuyor?

Apple Beats Studio Buds+ özellikleri, Beats marka kulaklık modellerinin performansından memnun olan kişiler tarafından oldukça merak ediliyordu. Yapılan tanıtımla beraber kablosuz kulaklık modelinin hangi işlevlere sahip olduğu belli oldu.

Beats Studio Buds+ krem, siyah/altın renk seçeneklerinin yanı sıra şeffaf sürümüyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Peki, Beats'in yeni kulak içi kulaklık modeli neler sunuyor? Bu yazıda söz konusu ürüne dair merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Apple Beats Studio Buds+ Özellikleri

  • İyileştirilmiş Şeffaf mod
  • Şarj kutusuyla beraber 36 saate kadar dinleme süresi
  • İyileştirilmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC)
  • Güçlü mikrofonlar
  • "Hey Siri" desteği
  • Find My desteği
  • IPX4 suya dayanıklılık
  • XS, S, M ve L kulaklık ucu boyutu seçenekleri
  • Tek dokunuşla eşleştirme imkânı

Beats Studio Buds+ isimli kablosuz kulaklık modelinde yer alan güçlü mikrofonlar, arka plan gürültüsünü aktif şekilde filtreliyor ve sesin daha net iletilmesini mümkün hâle getiriyor. Böylelikle telefon görüşmeleri çok daha rahat şekilde yapılabiliyor.

Apple ve Android ile gelişmiş uyumluluk desteğine sahip olan kulaklık tek şarj ile 9 saate kadar, şarj kutusuyla beraber toplamda 36 saate kadar pil ömrü sunuyor. Fast Fuel isimli özellik sayesinde yalnızca 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım elde edilebiliyor. Bu, büyük bir avantaj sağlıyor.

En iyi gürültü önleyici kulaklıklar arasında yer alan Beats Studio Buds+ iyileştirilmiş aktif gürültü engelleme ve gelişmiş Şeffaf mod desteğine sahip. İki farklı dinamik dinleme modu arasında tek dokunuş ile geçiş yapılabiliyor. Bu modlar sayesinde bulunulan ortamdaki sesler engellenebiliyor ve istenildiği takdirde ortamdaki sesler duyulabiliyor.

Apple Beats Studio Buds+ Fiyatı

Etkileyici bir tasarıma ve gelişmiş özelliklere sahip olan Apple Beats Studio Buds+ isimli kablosuz kulaklık modeli 7 bin 669 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

AirPods Pro 3 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
TEKNOLOJİ

AirPods Pro 3 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

AirPods Pro 3 özellikleri, Apple marka kablosuz kulaklık kullanmaktan keyif alan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devinin üzerinde çalıştığı kablosuz kulaklık neler sunacak? 2023 yılının eylül ayında

Bu yazıda Apple Beats Studio Buds+ ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Peki, özellikle şeffaf renk seçenğiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Beats'in yeni kablosuz kulaklık modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu kulaklık ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR