GTA Vice City Hileleri

GTA Vice City hileleri neler? İşte dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan açık dünya oyununda kullanabileceğiniz hile kodlarının listesi!

GTA Vice City hileleri, dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan oyunda bazı aktiviteleri anında gerçekleştirebilmenize imkân tanır. Örneğin GTA Vice City helikopter hilesi sayesinde anında bir helikoptere sahip olabilirsiniz.

Bu rehberde açık dünya türünün başarılı bir örneği olan Grand Theft Auto: Vice City hile kodları listesi hazırladık. Rehberimizde araba hilelerinden uçak hilesine kadar pek çok kod bulunuyor. Rehberimizde ayrıca bu kodların nasıl kullanıldığını da açıkladık.

PC'de GTA Vice City Hileleri Nasıl Girilir?

Grand Theft Auto: Vice City isimli oyunda tıpkı GTA San Andreas hileleri gibi pek çok hile kodu bulunuyor. Bu kodları çok hızlı ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Hile yapabilmek için ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan Grand Theft Auto: Vice City isimli video oyununu açmanız gerekiyor.

Hile için konsol veya herhangi bir program açmanıza gerek yok. Söz konusu işlem için oyunu oynarken istediğiniz hile kodunu yazmanız yeterlidir. Örneğin bir yarış arabasına sahip olmak istiyorsunuz. Bunun için oyunu oynarken ETTHEREVERYFASTINDEED yazmalısınız.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

GTA Vice City Helikopter Hilesi 2023

  • AMERICAHELICOPTER

Grand Theft Auto: Vice City hile kodları arasında helikopter de bulunuyor. Oyunu oynarken yalnızca AMERICAHELICOPTER kodu ile Hunter isimli helikoptere sahip olabilirsiniz. Böylelikle söz konusu aracı kullanabilmek için uzun süre boyuna vakit harcamanıza gerek yok.

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oldukça uzun bir süredir merak ediliyordu.

GTA Vice City Silah Hileleri 2023

  • THUGSTOOLS
  • PROFESSIONALTOOLS
  • NUTTERTOOLS

Milyonlarca oyuncu tarafından oldukça beğenilen video oyununda silah paketleri sunan çeşitli hile kodları mevcut. THUGSTOOLS, PROFESSIONALTOOLS ve NUTTERTOOLS isimli kodların her biri farklı silahlar sunuyor.

Söz konusu nedenden ötürü üç hile kodunu da deneyebilir ve beğendiğiniz silahları sunan kodu kullanmaya devam edebilirsiniz. Böylelikle görevleri tamamlarken yaşadığınız zorluk seviyesini de azaltmış olursunuz.

En Popüler GTA 5 Hileleri
OYUN

En Popüler GTA 5 Hileleri

GTA 5 hileleri, dünya genelinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyunda bazı aktivitelerin anında gerçekleştirilebilmesine olanak tanıyor.

GTA Vice City Uçak Hilesi 2023

  • FLYINGWAYS

Oyuncuların şehir içerisinde amaçsızca gezebilmesine imkân tanıyan açık dünya oyununda uçak hilesi de mevcut. Yalnızca bir hile kodu girerek bir uçağa sahip olabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uçağa sahip olabilmek için oyunu oynarken FLYINGWAYS kodunu yazmanız gerekiyor. Bu hile kodu Dodo ya da Kimo isimli uçağa sahip olmanızı mümkün hâle getirecek. Böylelikle şehri gökyüzünden izleyebilirsiniz.

Geçmişten Bugüne GTA Oyunlarının Evrimi
OYUN

Geçmişten Bugüne GTA Oyunlarının Evrimi

Açık dünya oyunu denildiği zaman akla gelen ilk oyunlar arasında Grand Theft Auto bulunuyor. Kiminin hikayesi için oynadığı kiminin ise sadece haritada dolaşmak için oynadığı GTA oyunu efsanevi oyunlar arasında yer alıyor.

GTA Vice City Polisten Kurtulma Hilesi 2023

  • LEAVEMEALONE

Popüler video oyununda illegal bir aktivite gerçekleştirdiğiniz takdirde polisler sizi yakalamaya çalışır. İşlediğiniz suça ve bunu sürdürmeye bağlı olarak aranma seviyesi artar. Seviye yükseldikçe polislerden kurtulmak da daha zor hâle gelir. Neyse ki oyunda bunun için bir kod bulunuyor.

Yıllar önce satışa sunulmasına rağmen günümüzde hâlâ çok sayıda oyuncu tarafından oynanmaya devam eden açık dünya oyununda yalnızca bir kod ile peşinize takılan polislerden kurtulabilirsiniz. Bunun için LEAVEMEALONE yazmanız yeterlidir.

GTA Benzeri Bilgisayar Oyunları
OYUN

GTA Benzeri Bilgisayar Oyunları

Her oyun gibi GTA serisinin de bir sonu var -eğer ki online olarak oynamıyorsanız- ve bir noktadan sonra hikaye bitiyor. GTA benzeri oyunlar ilginizi çekiyorsa ve yeni bir şeyler arıyorsanız bu yazımız çok işinize yarayabilir.

GTA Vice City Araba Hileleri 2023

  • ROCKANDROLLCAR: Limuzin verir.
  • THELASTRIDE: Cenaze arabası verir.
  • GETTHEREFAST: Sabre Turbo isimli araba verir.
  • TRAVELINSTYLE: Bloodring Banger isimli araba verir.
  • GETTHEREQUICKLY: Bloodring Racer isimli araba verir.
  • GETTHEREVERYFASTINDEED: Yarış arabası verir.
  • GETTHEREAMAZINGLYFAST: Yarış arabası verir.
  • BETTERTHANWALKING: Golf arabası verir.

Grand Theft Auto serisinin en çok beğenilen yapımlarından bir tanesi olan Vice City'de şehir içerisinde çok sayıda araç bulunuyor. Bunların yanı sıra bazı özel araçlar da mevcut. Bu özel araçlara yalnızca çeşitli kodlar yazarak anında erişebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yukarıda yer alan kodlar sayesinde ister limuzine ister yarış arabasına ister golf arabasına ister cenaze arabasına isterseniz bir spor arabasına sahip olabilirsiniz.

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024
OYUN

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024

Açık dünya oyunları, oyuncuların bir harita üzerinde görev yapmanın yanı sıra istediği gibi gezebilmesine olanak tanır.

GTA Vice City Can Hilesi 2023

  • ASPIRINE

Oyun içerisinde bir görev yaparken ya da polislerden kaçarken karakterinizin can seviyesi önemli ölçüde azalmış olabilir. Bir kod ile müdahale ederek sağlık düzeyini yükseltebilir ve böylelikle karakterinizin ölmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için ASPIRINE yazmanız yeterlidir.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri Neler? GTA 5 Kaç GB?
OYUN

GTA 5 Sistem Gereksinimleri Neler? GTA 5 Kaç GB?

GTA 5 sistem gereksinimleri neler? Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri, popüler açık dünya oyununun herhangi bir kasma ve donma sorunu olmadan oynanabilmesine olanak tanır.

GTA Vice City Ölümsüzlük Hilesi 2023

Popüler açık dünya oyununda ölümsüzlük için bir kod bulunmuyor fakat bunun için God Mode isimli modlar mevcut. Bu modlar üçüncü taraf kişiler tarafından geliştirildiğinden ötürü modu indirip indirmemek tamamen sizin tercihinize kalmış.

GTA San Andreas (GTA SA) Hileleri
OYUN

GTA San Andreas (GTA SA) Hileleri

GTA San Andreas hileleri neler? Bu yazıda bir dönem oldukça büyük bir başarı elde eden ve bu başarısını yıllar boyunca devam ettiren açık dünya oyununda kullanabileceğiniz hile kodlarını sıraladık.

GTA Vice City Para Hilesi 2023

Tommy Vercetti isimli karakteri kontrol ettiğimiz oyunda tıpkı ölümsüzlük gibi para için de herhangi bir hile kodu bulunmuyor. Oyun içerisinde karakterinizin para miktarınızı arttırabilmenize imkân tanıyan çeşitli modlar yer alıyor. İnternetten üzerinden arama yaparak ulaşabileceğiniz bu modlara güvenip güvenmemek size kalmış.

GTA Vice City Bilinmeyen Hileleri 2023

  • CANTTAKEITANYMORE: Karakteriniz intihar eder.
  • PRECIOUSPROTECTION: Zırh verir.
  • CATSANDDOGS: Yağmurlu hava
  • ALOVELYDAY: Güneşli hava
  • CATSANDDOGS: Fırtınalı hava
  • CANTSEEATHING: Sisli hava
  • BOOOOOORING: Her şeyi yavaşlatır.
  • CHICKSWITHGUNS: Kadın NPC'lere silah verir.
  • OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS: Tüm NPC'lere silah verir.
  • FULLCITYPEOPLEMINES: Tüm mülklere ve işletmelere sahip olabilirsiniz.

Grand Theft Auto: Vice City isimli video oyununda çoğu kişi tarafından pek bilinmeyen hile kodları da bulunuyor. Yukarıda sıraladığımız GTA Vice City hileleri sayesinde havayı güneşli, fırtınalı, yağmurlu veya sesli yapabilir, her şeyi yavaşlatabilir, tüm NPC'lere silah verebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Merakla Beklenen GTA 6 Hakkında Bildiğimiz Her Şey
OYUN

Merakla Beklenen GTA 6 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Nihayet, yıllarca beklediğimiz an geldi çattı. GTA 6 fragmanı sonunda yayınlandı. 90 saniyelik bu fragman önümüzdeki 1-2 yıl boyunca bol bol konuşulacak gibi gözüküyor.

GTA Vice City Yüzme Hilesi Var mı?

Oyunda Tommy Vercetti'nin yüzmesini sağlayabilecek bir hile kodu bulunmuyor ancak bunun için çeşitli modlar mevcut. İnternetten üzerinden ulaşabileceğiniz bu modlara güvenip güvenmemek size kalmış. Ayrıca otomobili denizde hareket ettirmek için SEAWAYS kodunu kullanabilirsiniz.

GTA Vice City'de En Çok Kullanılan Hileler

  • Panzer: Tank verir.
  • ONSPEED: Oyunu hızlandırır.
  • BETTERTHANWALKING: Golf arabası verir.
  • ASPIRINE: Sağlık seviyesini arttırır.
  • ROCKANDROLLCAR: Limuzin verir.
  • PROFESSIONALTOOLS: Silah verir.
  • BIGBANG: Etraftaki arabaları patlatır.
  • GREENLIGHT: Tüm trafik ışıklarını yeşil yapar.
  • LEAVEMEALONE: Polislerden kurtulmanızı sağlar.
  • YOUWONTTAKEMEALIVE: Aranma seviyesini arttırır.

Bu yazıda GTA Vice City polisten kurtulma hilesi dahil olmak üzere çok sayıda kodu sıraladık. GTA Vice City hileleri ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR