En İyi Ses Değiştirme Uygulamaları

Sesinizi değiştirmek için kullanabileceğiniz herhangi bir program arıyorsanız, en iyi ücretsiz ses değiştirme uygulamaları ile karşınızdayız.

En İyi Ses Değiştirme Uygulamaları

Günümüzde kullanabileceğiniz pek çok sayıda ses değiştirme programı bulunuyor ancak iş ücretsiz olanlara geldiğinde, işe yarayan bir şeyler bulmak oldukça zor olabilir. Sizler için hazırladığımız bu listemizde en iyi ücretsiz ses değiştirme uygulamaları ile karşınızdayız.

En İyi Ses Değiştirme Uygulamaları Neler?

  • Voice Changer with Effects
  • Call Voice Changer Allogag
  • Call Voice Changer
  • FunCall
  • Funny Call / Minion Prank Call

Android Cihazın FRP Kilidini Kaldırma

1- Voice Changer with Effects

Listemizin ilk sırasında en popüler ses değiştirme programlarından birisi olan Voice Changer with Effects yer alıyor. Baştan söylememiz gerekiyor ki bu uygulama, sesinizin değiştirilmiş bir kaydını almanıza olanak sunuyor ancak arama sırasında ses değişikliğini ne yazık ki desteklemiyor. Eğer ihtiyacınız aramalara yönelik değilse, kullanabileceğiniz en başarılı uygulamalardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Arayüzü yediden yetmişe herkesin kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış olmakla birlikte, robotik bir sesten uzaylıya kadar kullanılabilecek kırktan fazla sesi destekler. Uygulamanın temel özellikleri ücretsiz iken, bazı efektlerden faydalanabilmek için ücretli sürümü satın almanız gerekiyor.

2- Call Voice Changer Allogag

Bu uygulama, sunduğu üç farklı özellik ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Voice Changer sesinizi değiştirmenize, Background arka plana sesler ekleyebilmenize ve Effects ise tüm bu detayları ayrıntılı bir şekilde kontrol edebilmenize olanak sağlıyor.

Uygulama ücretsiz olsa da, yalnızca bir dakikalık kullanımı kapsıyor. Daha uzun süreli kullanımlarda ise kullanıcıların ödeme yapması gerekiyor. Eğer kısa bir süre sizin için yeterli olacaksa, tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca aramaları desteklediğini de hatırlatalım.

3- Call Voice Changer

Tamamen ayrı bir uygulama olan Call Voice Changer, yine telefon çağrıları sırasında kullanabileceğiniz bir program olarak öne çıkıyor. Yalnızca sesinizi değiştirmekle kalmayan uygulama, arka plana yağmur ya da hayvan sesleri gibi ekstra efektler de uygulayabiliyor.

Uygulama başlangıçta bir deneme sürümü sunuyor ancak daha sonrasında ücretli plana dahil olmanızı istiyor. Bu nedenle sürekli kullanım için uygun olmayabileceğini hatırlatalım.

4- FunCall

Eğlenceli aramalar yapabilmeniz için tasarlanan FunCall, telefon çağrıları sırasında sesinizi değiştirebilmenize olanak sunan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Sesinizi değiştirmenize olanak sunan uygulama, aynı zamanda görüşmelerinizin kaydını almaya da imkan sunuyor. 

Bu sayede görüşmenizi kaydedebiliyor ve daha sonrasında tek tık ile paylaşabiliyorsunuz. Temelde rakiplerinin biraz daha gerisinde kaldığını söylememiz mümkün ancak ücretsiz sürümdeki işlevlerin daha fazla sayıda olması nedeni ile listemizde yer vermek istedik.

5- Funny Call / Minion Prank Call

Android için Minion Prank Call ve iOS için Funny Call olarak adlandırılan bu iki uygulama, temelde aynı geliştirici tarafından sağlanan aynı iki uygulamayı kapsıyor. Buna karşın geliştirici, farklı platformlarda farklı isimlendirmeler kullanmayı tercih etmiş.

Ses efektlerinin belirli bir kısmını ücretsiz olarak kullanabilmenize imkan sağlayan Funny Call / Minion Prank Call, daha fazla erişim için ücretli plana geçiş yapmanızı istiyor. Aynı zamanda ücretsiz planda reklamların mevcut olduğunu da söylemek isteriz.

Sonuç

Sizler için hazırladığımız en iyi ses değiştirme uygulamaları isimli bu listemizin sonuna geldik. Peki siz listemizde yer alan uygulamalardan hangisini tercih ettiniz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR