Windows 10 Güz Güncellemesi Çok Şaşırtacak

Köşe başında Windows 10 Creators Update sonbahar güncellemesi sürpriz yapmak için hazır beklerken, Microsoft bazı ön güncellemeler yapmaya başladı bile.

Köşe başında Windows 10 Creators Update sonbahar güncellemesi sürpriz yapmak için hazır beklerken, Microsoft bazı ön hazırlıklar yapmaya başladı bile.

Hepimizin bildiği gibi, her Windows 10 sürüm güncellemesi, hemen ardından faklı problemler yaşatabiliyordu. Temiz bir sürüm güncellemesi yaşayan kullanıcılar, sürüm hakkında yapılan yorumları okurken hallerine şükredebiliyorlardı.

Yine de "Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek" lazım. Tüm sıkıntılara rağmen Windows 10 kendini geliştirerek mükemmel bir işletim olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. En azından şimdilik durumu böyle lanse ediyor.

Microsoft'un Windows Hizmet ve Teslim Yönetimi Program Yöneticisi John Cable'a göre, sonbaharda yayınlanacak olan Windows 10 Creators Update sürümü de son derece tatminkar ve kaliteli bir sürüm olacak.

Güncellemenin özellikle kurumsal kullanıcıları tatmin edeceğini savunan Cable, sürümün başlangıç menüsü ve arama altyapısının diğer yayınlanan Windows 10'lara  taş çıkaracağını savunuyor. Bu ana güncellemenin, aylık gerçekleştirilen iyileştirme güncellemelerinin sayısını azaltacağı ve böylelikle kullanıcıların kararlı bir sürüme ulaşabileceklerini de söyleyen Cable, işletim sisteminin "yağ gibi" çalışacağını da resmi blogunda savundu.

Özellikle cihazlarda batarya ömürlerinin daha uzun süre dayanabileceğinin altını çizen yönetici. Tüm cihazlarda yüzde 13'e varan bir performans artışı yaşanacağını da müjdeledi. Anlatılana göre Microsoft Edge ve E-posta uygulamaları artık olduğundan daha cimri davranarak kullanıcıları memnun bırakacaklarmış. Öte yandan, işletim sistemi eskisinden daha hızlı başlayacak ve uzun bekleme süreleri de ortadan kalkacakmış.

 

YORUMLAR