AnTuTu En Performanslı 10 Telefonun Listesini Yayınladı

Android'in popüler hız testi uygulaması AnTuTu Benchmark, en performanslı 10 telefonun listesini yayınladı.

AnTuTu En Performanslı 10 Telefonun Listesini Yayınladı

Android işletim sisteminin popüler hız testi uygulaması olan AnTuTu, cihazların donanımlarını test ederek en yakın rakipleriyle karşılaştıran bir uygulama. Son dönemde kullanıcıların yeni bir cihaz alırken, bu test sonucuna dikkat ettikleri bir platform haline gelen AnTuTu Benchmark, en performanslı cihazlar listesini açıkladı.

2015’in ilk çeyreğinin küresel performans raporunu yayınlayan AnTuTu, yayınladığı raporda en yüksek puanları alan 10 akıllı telefonu listelemiş. Listenin en başında, Samsung’un kısa bir süre önce tanıttığı Samsung Galaxy S6 yer alırken, bu cihazı Galaxy S6 Edge ve HTC One M9 takip ediyor. Listede yer alan diğer telefonlara baktığımızda, yine son dönemde yükselişe geçen Çinli firmalardan Meizu ve OnePlus’ın telefonlarının yer alması da bana bir hayli ilginç geldi diyebilirim. AnTuTu’nun yaynladığı en performanslı 10 telefon listesi şu şekilde:

AnTuTu Benchmark ile yapılan testler her ne kadar bizlere fikir veriyor olsa da, test sonuçlarına çok fazla aldanmamak gerektiğini düşünüyorum. Arkaplanda açık olan uygulamaların bile test sonucunda verilen skoru etkilediğini düşününce, AnTuTu testlerini sadece fikir sahibi olmak için kullanılmasını ve yeni cihaz alırken dikkat edilecek kadar önem verilmemesi gerektiğine inanıyorum.


GTA 5 PC 60 FPS Oynanış Videosu Yayınlandı!

YORUMLAR