Elon Musk, Reçeteli Ketamin Kullanmanın Kendisine "İyi" Geldiğini Öne Sürüyor!

Açıklamalarıyla sürekli gündem olan Elon Musk, bu sefer de reçeteli ketamin kullanmanın kendisine iyi geldiğini iddia ediyor. İşte detaylar!

Elon Musk ile yapılan yeni bir röportaj yine gündeme oturdu. Yasaklı madde kullanımına yönelik yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Musk, bunun kendisi için "faydalı olduğunu" söylüyor.

Eski bir sunucu olan Don Lemon ile konuşan milyarder, "kimyasal gelgitler" şeklinde tanımladığı depresyon sürecinde bu durumu tedavi etmek için iki haftada bir veya daha uzun süren aralıklarla reçeteli şekilde ketamin tükettiğini söyledi.

Musk, röportaj esansında şu sözleri sözledi: "Ketamin, kişiyi olumsuz bir ruh halinden çıkarmaya yardımcı oluyor." Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Bunun Kendisi İçin "Faydalı" Olduğunu İddia Ediyor

Lemon ise milyardere bunun halihazırda süren duruşmaları ve işleri için engel olup olmayacağını sordu ve hayır cevabını aldı. Sonrasında da uyuşturucuyu eskiden kullandığının altını çizdi.

Musk, daha önce de X'te reçeteli şekilde aldığı maddeyi paylaşmasına yönelik, bunun da diğer insanlara yardımcı olabilecek bir şey olduğunu düşünüğü için yaptığını söyledi. Elon Musk'ın ketamin kullandığı ilk olarak The Wall Street Journal tarafından paylaşılmıştı.

Tesla'da ve SpaceX'te yöneticiler de milyarderin uyuşturucu kullanımından duydukları endişeyi bildirmişti. Röportajda Lemon, Musk'a reçeteli alınabilen maddeyi kötü amaçla kulllanıp kullanmadığını da sordu ve şu cevabı aldı:

"Sanmıyorum. Çok fazla ketamin kullanırsanız gerçekten iş yapamazsınız ve benim de çok işim var."

Elon Musk'ın Yapay Zekası: Grok (xAI) Nedir? Nasıl Kullanılır?
Yapay Zeka

Elon Musk'ın Yapay Zekası: Grok (xAI) Nedir? Nasıl Kullanılır?

Son zamanlarda ChatGPT’ye rakip olarak birçok uygulama geliştirildi. Şimdi ise alternatif bir yapay zeka aracı Elon Musk’tan geliyor. xAI’nin ilk yapay zeka aracı olarak tanıtılan ‘Grok’ ile ilgili elde edilen bilgiler gündeme damgasını vuruyor.

Musk'ın depresyondan kaynaklı tedavi amaçlı aldığı reçeteli ketamin hakkındaki bu güzelleme tarzındaki konuşmaları aslında çok dikkate alınmamalı. Çünkü daha önce depresyon tedavisinde kullanılan ilaçlar için olumsuz yönde açıklamalar yapmıştı.

YORUMLAR