Battlefield 1

Battlefield 1

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 30,218
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Electronic Arts

Battlefield 1ile 1'nci Dünya Savaşı'na dahil olacak, hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Battlefield 1 daha önceden tarihin farklı dönemlerine konuk olmamızı sağlayan ünlü Battlefield serisinin 5. oyunu. Gerçekçi grafik açıları ile milyonlara hitap eden başarılı oyun, serinin en başarılı oyunları arasında yer alıyor. Tarihin farklı dönemlerine ışık tutan başarılı oyun, günümüze kadar aldığı güncellemeler ile içeriğini sürekli güncel tuttu. Türkçe dil desteği ile oynanan başarılı yapım, hem kara hem de hava savaşlarını oyuncularına sunuyor. Ülkemizde ve dünya da milyonlarca hayrana ev sahipliği yapan Battlefield 1, deli gibi oynanmaya devam ediliyor.

Battlefield 1 Özellikleri

  • Türkçe dil desteğine sahip,
  • Aksiyon yüklü sahneler,
  • Farklı çok sayıda görev,
  • Çarpıcı ses efektleri,
  • Tarihin en gerçekçi savaş oyunu,
  • İlerlemeye dayalı bir yapı,
  • Özelleştirilebilir ekipman ve silahlar,

Electronic Arts ve DICE, serinin son oyununda farklı bir isimlendirmeye gitti. Klasik bir FPS serisi olan Battlefield serisinin 5. oyunu olması gereken bu oyun geçmişte geçen hikayesiyle bağlantılı olarak Battlefield 1 adını alarak karşımıza çıktı. Battlefield 1, bizi savaş oyunlarında pek sık işlenilmeyen 1. Dünya Savaşı temalı bir hikayeye davet ediyor. Oyunda alternatif bir 1. Dünya Savaşı senaryosuna tanık oluyoruz ve bu savaşta yer alan bir askerin gözünden savaşı tecrübe ediyoruz.

Battlefield 1'in senaryosu boyunca işgal altındaki Fransız şehirlerini, İtalyan Alpleri'ndeki geniş haritaları ve Arabistan'ın kurak çöllerini ziyaret ediyoruz ve bu bölgelerde düşmanlarımızla savaşıyoruz. Battlefield 1 bize bir piyade olarak savaşa katılmanın yanısıra döneme özgü kara, deniz ve hava araçlarını kullanma imkanı da veriyor. Tanklar, motorlar, uçaklar ve dev savaş gemileri kullanabileceğimiz araçlar arasında.

Battlefield 1'de yer alan sernaryo modunun haricinde oyunun multiplayer modunda online arenalara çıkabilir ve 64 kişilik devasa savaşlara dahil olabilirsiniz. Serinin bir önceki oyununda tanıştığımız dinamik ortamlar Battlefield 1'de de korunuyor.

Battlefield 1'in güzel yönü oyunun Türkçe desteğine de sahip olacak olması. Osmanlı Devleti'nin dahil olduğu 1. Dünya Savaşı'nı konu alan Battlefield 1'de bu desteğin olması kaçınılmazdı.

Battlefield 1'in geliştiricisi DICE, Frostbite oyun motorunun son versiyonunda bize görsel bir şölen sunuyor. Battlefield 4'te bir hayli kaliteli grafiklerle karşılaşmıştık. 2013'te çıkan Battlefield 4 halen günümüzün en iyi grafiklere sahip olan FPS oyunları arasında. Battlefield 1'de ise daha da gelişmiş teknolojik özellikler bizi bekliyor.

Battlefield 1 İndir

Origin üzerinde hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Battlefield 1, 1'nci Dünya Savaşı temalı bir atmosfere sahip. Gerçekçi oynanışına ek olarak, zengin bir içerik ile milyonlarca oyuncuya hitap eden yapım, sürükleyici bir FPS deneyimi sunuyor. Eşsiz ses efektleri ile gerilimi ve aksiyonu destekleyen oyun, deli gibi satmaya devam ediyor.