Sonic Dash Android Versiyonu Çıktı!

Sonic Dash'ın Android versiyonu resmi olarak yayınlandı. Oyunu indirmek ve oynanış videosunu seyretmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sonic Dash Android Versiyonu Çıktı!

Sega'nın iOS cihazlar için bir süre önce yayınlanan ve oldukça beğenilen Sonic oyunu Sonic Dash'ın Android versiyonu nihayet yayınlandı. Dünyanın en hızlı kirpisi Sonic'i kontrol ettiğimiz Sonic Dash en çok beğenilen Android oyunlarından olan Temple Run tarafından yaratılan oyun sistemini bir üst seviyeye taşımakta. Koşma ve kaçış ağırlıklı bu oyun yapısı söz konusu olduğunda Sonic'in olaya dahil olmaması düşünülemezdi. Sonic Dash'ta Sonic'i yönlendirerek engellerin üzerinden atlıyor, depar atıyor ve yolumuzun üzerindeki altın yüzükleri topluyoruz. Sonic ile bütünleşmiş bir hareket olan Sonic'in yuvarlanma hareketini düşmanlarımızı yok etmek için kullanabilmekteyiz. Sonic Dash'ı farklı yapan ise inanılmaz bir tecrübe yaşatan 3 boyutlu dünyası. Oyunda başımızı döndürecek hareketler gerçekleştirerek yer çekimine meydan okumaktayız. 

Sonic Dash'ta kazandığımız altınlar ile Sonc'in yeteneklerini geliştirebilmek mümkün. Oyunda Sonic'in haricinde Sonic'in yakın arkadaşları olan Tails, Knuckles ve Shadow'u da kontrol edebiliyoruz. Belki de Mario'dan sonra oyun tarihinin en tanınan kahramanlarından olan Sonic'in mobil cihazlar için yayınlanan bu versiyonu bize bitmeyen bir eğlence sunmakta.

Ücretsiz olarak Sonic Dash indirmek için:

Oyunun iOS versiyonu:

Sonic Dash tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz:

Sonic Dash Android Çıkış Videosu
OYUN

Sonic Dash Android Çıkış Videosu

Sega bir süredir iOS cihazlarda oynanabilen Sonic oyunu Sonic Dash'ın Android versiyonunu yayınladı! DÜnyanın en hızlı kirpisi Sonic'i kontrol ettiğimiz ücretsiz olarak oynanabilen Android oyununda Temple Run'da kullanılan oyun yapısı bir üst se4viyeye taşınıyor.

Ödüllü iOS Oyunu Infinity Blade Ücretsiz Oldu!

YORUMLAR