1010 Blocker Puzzle

1010 Blocker Puzzle

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 41
  • DOSYA BOYUTU 11 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici edaysoft

1010 Blocker Puzzle, renkli blokları dizmeye dayanan bulmaca oyunu ve Windows Phone'a özel.

1010 Blocker Puzzle, Android ve iOS platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan popüler bulmaca oyunu 1010’un geliştirilmiş sürümü ve sadece Windows Phone telefonlarla uyumlu. Başından sonuna kadar ücretsiz olarak oynayabildiğimiz oyunda renkli blokları stratejik noktalara yerleştirerek tabloyu temizlemeye çalışıyoruz.

1010 Blocker Puzzle, klasik tetris oyununda gördüğümüz blokları karşımıza çıkıyor. Farklı boyutta çubuk ve kareleri dikey ve yatay olarak yerleştirmeye dayanan oyunda tablonun altında bulunan blokları tabloda uygun yere yerleştiriyoruz. Aldığımız blokları tabloda dilediğimiz yere koymamız mümkün ancak bunu gelişigüzel yaparsak kısa sürede tablo dolmaya başlıyor. Bu yüzden blokları yerleştirmeden düşünmemiz, konumlarını çok iyi ayarlamamız gerekiyor.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz renkli bulmaca oyununda ne kadar fazla blok kırarsak puanımızı o kadar artırmış oluyoruz. Oyunun bir sonu yok ve süre sınırımız bulunmuyor. Ayrıca renk fark etmeksizin blokları dizebiliyoruz.

Oyunda klasik modda oynamaktan sıkılırsanız iki farklı oyun seçeneğiniz var: Ice Blocker ve Stone Blocker Mode. Ice Blocker Mode’da oynamayı seçtiğimizde sabit bloklar karşımıza çıkıyor ve bunlara dokunmadan ilerlememiz gerekiyor. Stone Blocker Mode’da taş blokların tabloya yayılmasını engelliyoruz.