2048 Plus

2048 Plus

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 114
  • DOSYA BOYUTU 1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Sergey Belous

2048 Plus, orjinal 2048 oyununu altı farklı modda oynamanıza imkan tanıyan ücretsiz bir Windows Phone oyunu.

2048 Plus, rakamlardan oluşan kutucukları birleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunu olan 2048’in ek oyun modları eklenmiş versiyonu. Gabriele Cirulli tarafından geliştirilen hem web hem de mobil platformda oynanabilen sayı bulmaca oyununun plus sürümünü orijnal oyunu kolay bulan herkese öneririm.

1024, Threes! oyunlarından esinlenerek hazırlanmış bir sayı oyunu olan 2048, Windows Phone platformunda resmi olarak yer almasa da orjinalinden farksız harika kopyaları mevcut. 2048 Plus da bunlardan biri. Adından da anlayacağınız üzere 2048 Plus, orijinal oyunun biraz süslenmiş hali. Oynanışa hiç dokunulmadığını da özellikle belirtmek isterim.

Yüksek puan yapmaktan ziyade 2048 rakamını elde etmeye uğraştığımız oyunun plus sürümünde klasik, pratik, x-mod, hayatta kalma, 5x5 ve 6x6 modları karşımıza çıkıyor. Klasik ve hayatta kalma (süreye karşı) orjinal 2048’de var olan modlar olduğundan es geçiyorum. Diğelerinden kısaca bahsedecek olursam Pratik modunda adı üstünde oyunun mantığını çözmeye çalışıyor, puan derdi olmadan serbest stil oynuyorsunuz. X-Mode modunda tablonun herhangi bir noktasına x kutucuğu yerleştiriliyor ve rahat oynama lüksünüz ortadan kalkıyor. 5x5 ve 6x6 modunda da sadece tablo uzunluğu genişliyor.

2048 Plus, zaman geçirmek için en ideal oyunlardan biri. Rakamlarla uğraşmayı seviyorsanız Windows Phone cihazınıza indirmenizi öneririm.