En İyi Duvar Kağıdı Bulabileceğiniz Siteler

Duvar kağıdı bulabileceğiniz en iyi web sitelerini sizler için derledik. Bu listede neler var? Gelin yakından bakalım.

Bir cihazda ruh halimizi yansıtan etmenler arasında yer alan şeylerden biri de duvar kağıdıdır. Öyle ki birçok kişi duvar kağıdı değiştirirken özenle ruh haline uygun bir arka plan aramaktadır. Atatürk duvar kağıdı en sık kullanılan duvar kağıtları arasında yer alırken kimi insanlar ise ruh hallerini yansıtan duvar kağıdı kullanmaktadır. Peki, en iyi duvar kağıdı bulabileceğiniz siteler hangileri?

En İyi Duvar Kağıdı Siteleri

  • Wallhere
  • Pixabay
  • Pexels
  • Pinterest
  • Google Görseller

Wallhere

En iyi duvar kağıdı bulabileceğiniz web sitelerinden olan Wallhere birçok ve sıradışı görselleri içinde barındırmaktadır. Gerek bilgisayar duvar kağıdı gerek Atatürk duvar kağıdı gerek ise manzara duvar kağıdı gibi birbirinden farklı duvar kağıdı bulabileceğiniz web sitesi en iyi siteler arasında yer almaktadır.

Pixabay

Telifsiz görsel denilince akla gelen web sitelerinden olan Pixabay, her geçen gün popüler olan görsel sitelerinden biri olarak karşımıza geliyor. 

Pexels

Telifsiz görsel sitelerinden olan ve aynı zamanda HD duvar kağıdı bulabileceğiniz web sitesi, Pixabay’den sonra en çok kullanılan platformlardan biridir.

Pinterest

Gelgelelim telefon duvar kağıdı koymak için en iyi web sitelerinden biri olan Pinterest’e birçok dekorasyonu bir arada bulunduğu platform aynı zamanda duvar kağıdı koymak için en iyi sitelerden biridir.

Google Görseller

Lideri bu listede bulundurmasak olmazdı. Hatta kendisi duvar kağıdı için en çok kullanılan web siteleri arasında yer alır. 

Masaüstü Canlı Duvar Kağıdı Nasıl Konulur?
NASIL YAPILIR

Masaüstü Canlı Duvar Kağıdı Nasıl Konulur?

Canlı duvar kağıtları uzun yıllardır hayatımızda, özellikle Android telefonların çıkmasıyla popülerleşen canlı duvar kağıtları, bir dönem sonra telefonlarda kullanılmamaya başlandı.

Bu içeriğimizde en iyi duvar kağıdı sitelerini sizler için derledik. Peki, sizler bu liste dışında hangi platformları kullanıyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR