General Mobile GM 23 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

%100 Türk markası olan General Mobile’nin GM 23 modeli su geçirir mi? Suya karşı dayanıklılığı var mı? İşte telefon modeliyle ilgili tüm merak edilenler!

General Mobile markasının orta segment telefonları arasında yer alan GM 23 modelinin suya dayanıklı olup olmadığını sizler için araştırdık. Uygun fiyatıyla dikkat çeken telefonun IP sertifikası olup olmadığından da bahsettik.

General Mobile GM 23, yağmurlu havada rahat kullanılabilir mi? Cihaz havuza düştüğünde nasıl bir tepki veriyor? İşte tüm bu soruların cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

General Mobile GM 23 SE Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?
MOBİL

General Mobile GM 23 SE Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

General Mobile'ın orta segment ürünleri arasında yer alan GM 23 SE'nin sahip olduğu teknik özellikler ve özellikle suya / toza karşı dayanıklılığı cihaza ilişkin en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

General Mobile GM 23 Su Geçirir mi?

General Mobile GM 23, 6.52 inç genişliğinde 1600 x 720 piksel çözünürlükte IPS LCD panelli ekrandan oluşuyor. Bu ekran, 90 Hz tazeleme hızıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Cihaz ekranının 90 Hz tazeleme hızına sahip olması oyun, arayüz ve animasyon geçişlerinde kullanıcılara muhteşem deneyim yaşatıyor. Aynı zamanda 5000 mAh kapasitesine sahip batarya ve 15W hızlı şarj desteğiyle de kullanışlı bir telefon olduğu söylenebilir.

50 MP Al ana kamera ve arka tarafındaki makro kamerası da çok kullanışlıdır. Özellikle ana kamerasının Tetrapixel ve yapay zeka teknolojisiyle desteklenmesi telefonun kullanışlılığını daha çok artırıyor.

Yukarıdaki bilgilerden yola çıkarak General Mobile GM 23’ün günlük kullanım için çok ideal telefon olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu telefonun maalesef IP sertifikası bulunmuyor. Bundan dolayı da telefon için %100 su ve toz geçirmez demek doğru değil.

General Mobile GM 23 Suya Dayanıklı mı?

General Mobile GM 23’ün IP sertifikası olmadığı için yağmurlu havalarda dikkatli kullanılması gerekiyor. Aynı şekilde havuz, plaj gibi alanlarda da su sıçramalarına ve suya düşmesine karşı çok dikkatli olunmalıdır.

GM 23’ün az miktardaki suya bırakıldığında nasıl tepki vereceğine dair herhangi bir deney yapılmamış. Bundan dolayı da cihaz, toz ve su sıçramalarına karşı korunmalıdır.

Yeni piyasaya çıkan akıllı telefonların çoğunluğu hafif su sıçramalarına karşı dayanıklıdır. Ancak bu durumu General Mobile GM 23 için söylemek mümkün değil. İlerleyen zamanlarda GM 23’ün suya dayanıklı olup olmadığına dair bir deney yapılırsa sizleri buradan bilgilendireceğiz. 

YORUMLAR