Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Hitman 3 Türkçe Yama nasıl yapılır merak ediyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

hitman-3-turkce-yama

Oyun dünyasının en ikonik ajanı olan 47, bugüne kadar gördüğümüz en iyi versiyonuna sahip oldu. Hitman 3 ile birlikte efsanevi bir görselliğe kavuşan Hitman markası artık çok daha gerçekçi görünüyor. Bölüm bölüm ilerlediğimiz bu oyunda pek çok ilgi çekici ve farklı mekana gidiyoruz.

HITMAN 3 Satış Miktarı Rekor Kırdı: Yeni Stüdyo Açıldı!
OYUN

HITMAN 3 Satış Miktarı Rekor Kırdı: Yeni Stüdyo Açıldı!

HITMAN 3 satış miktarı hakkında önemli bir açıklama yapıldı. IO Interactive CEO'su Hakan Abrak tarafından aktarılan bilgilere göre serinin yeni oyunu çok büyük bir başarı elde etti.

Hitman 3’ü Türkçe olarak oynamak isteyen oyuncular çok şanslı. Çıkışından kısa bir süre sonra yayınlanan Türkçe yama ile birlikte oyuncular Hitman 3’ü Türkçe olarak oynayabilecekler. Biz de bu yazımızda sizler için Hitman 3 Türkçe yama nasıl indirilir nasıl yüklenir detaylı bir şekilde izah edeceğiz.

Tüm Hitman 3 Bölümleri Açıklandı
OYUN

Tüm Hitman 3 Bölümleri Açıklandı

Gizlilik oyunlarının arasında önemli bir yere sahip olan Hitman serisinin yeni macerası ile buluşmaya az bir zaman kaldı. İki haftadan da az bir zaman sonra çıkacak olan oyunu için geri sayım devam ederken, IO Interactive merakla beklenen açıklamayı yaptı ve hikaye kapsamında ziyaret edeceğimiz tüm Hitman 3 mekanları ortaya çıktı.

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

  • Hitman 3 Türkçe yama kurulum dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz Winrar dosyasını açın.
  • .exe uzantılı uygulamaya çift tıklayın.
  • Açılan pencerenin en üstündeki “Gözat” seçeneğine tıklayın ve oyunun kurulu olduğu dosya dizinini seçin.
  • Ardından “Kur” seçeneğine tıklayın ve işlemi başlatın. 
  • Kısa bir süre içerisinde Hitman 3 Türkçe yama kurulum işlemi tamamlanmış olacak.
  • İşlem bu kadar basit.

Hitman 3 Hakkında

Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Hitman 3’de belirli görevlerimiz var ve her bölümde bu görevler değişiyor. Suikast düzenleyeceğimiz hedefe yaklaşmak için türlü yolları denediğimiz bu oyun sizi gerçekten bir ajan gibi hissettiriyor. 

2022 yılında çıkan Hitman 3, grafiksel anlamda muhteşem bir iş çıkarmış. Önceki oyunlarına göre daha çok beğenilen Hitman 3, önceki oyunların yaptığı her şeyi daha iyi yapmayı başarmış ve bir üst seviyeye çıkmış. 

Hitman Trilogy Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Game Pass'e de Gelecek
OYUN

Hitman Trilogy Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Game Pass'e de Gelecek

IO Interactive Hitman Trilogy isimli yeni bir paket duyurdu. Yapılan duyuru ile birlikte Hitman Trilogy çıkış tarihi belli oldu. Gizlilik teması ile oldukça büyük bir hayran kitlesi edinen oyun serisinin yeni paketinde üç adet yapım yer alacak.

Pek çok DLC ve ek bölüm ile sürekli zenginleştirilen Hitman 3 kısa bir oynanışa sahip olsa da oldukça rafine bir oynanışa sahip. Gelmiş geçmiş en iyi gizlilik oyunlarından biri olan Hitman 3 pek çok oyuncuya hitap edebilecek bir yapım.

Hitman 3 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Hitman’in önceki oyunlarını oynadınız mı? Hitman 3 Türkçe yama nasıl olmuş? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR