Prototype 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Bir dönemin efsane oyunu olan Prototype 2’yi Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazı tam size göre.

prototype-2-turkce-yama

Prototype 2 kıymeti bilinmeyen diyebileceğimiz oyunlardan bir tanesi. Çıkış yaptığı yılı göz önüne aldığımız zaman aksiyon mekanikleri ve görselliği ile bizleri epey şaşırtan bir oyundu. Harabe olmuş bir New York’ta geçen bu oyun şiddet ve vahşet dozu ile nam salmış bir oyun.

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi
OYUN

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi

Malum yaz aylarına giriş yapıyoruz ve okullar kapanmak üzere. Yaz tatiline giriş yaptığımız şu günlerde ne oynayabilirim diye düşünüyorsanız bu kapsamlı içeriğimizde siz de kendinize uygun oyunu bulabileceksiniz.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala oynanabilecek bir oyun olan Prototype 2’nin odak noktası aksiyon olsa da kendine has bir hikayesi de bulunmakta. Bu hikayeyi en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Prototype 2 Türkçe Yama yüklemek isteyebilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları tamamlayarak Prototype 2 Türkçe Yama kurulumunu yapabilirsiniz.

Prototype 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Prototype 2 Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki Yamayı İndir seçeneğine tıklayın.
  • Prototype 2’in Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Prototype 2’yi hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Prototype 2
OYUN

Prototype 2

Aksiyon oyunu Prototype 2, 24 Nisan 2012'de oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni oyun, PC, Xbox 360 ve PS3 platformlarında oynanabilecek.

Prototype 2 Hakkında

Radical Entertainment tarafından geliştirilen, Activision tarafından yayınlanan Prototype 2 önceki oyunun izinden giden bir yapım. 2009 yılında çıkan ilk Prototype oyunu oldukça beğenilmişti ve dönemine göre çok iyi bir oyundu. Yapımcı ve yayıncı ekip ilk oyunun başarısından memnun kalmış olacaklar ki ikinci oyunu da 2012 yılında piyasaya sürdüler.

Prototype 2’de yönlendirdiğimiz karakterin ismi James Heller. Tıpkı ilk oyunda olduğu gibi bir shape-shifter (şekil değiştiren) olan James Heller adeta biyolojik bir silah haline gelmiştir. James Heller’ın tek bir nihai hedefi vardır. İlk oyundaki baş karakterimiz olan Alex Mercer’ı öldürmek. Karşısına çıkar her şeyi yok edebilecek güçte olan James Heller’ın hikayesine göz attığımız bu oyunda aksiyon ve katliam bir an olsun hız kesmiyor.

Prototype 2 Silahlar Videosu
OYUN

Prototype 2 Silahlar Videosu

Çıkmasına çok az bir süre kala Prototype 2 için yeni bir oynanış videosu yayımlandı. Yayımlanan yeni video oyunda kullanacağımız silahları tanıtıyor.

Prototype 2 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Prototype 2’yi daha önceden oynamış mıydınız? Prototype 2’nin Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR