Sosyal Medya İçin Fotoğrafları Videoya Dönüştürme

Video oluşturmak için genellikle yeterli zamanınız olmuyor ise fotoğrafları videoya dönüştürme işlemini hızlandırmanın adımlarını takip etmenizi öneriyoruz.

Video, son birkaç yıl içinde çevrim içi ortamda en çok tüketilen içerik türlerinden bir tanesi oldu. Sosyal medyada paylaşılan gönderilerin etkileşim oranını artırmak için kullanılabilecek en iyi içerik türlerinden birinin video olduğunun farkına varan sosyal medya kullanıcıları ise fotoğrafları videoya dönüştürme işlemine daha pratik bir çözüm bulmayı istemektedir.

Gelecekte video içeriklerinin sosyal medyadan çok daha fazla popülaritesinin olacağı tahmin edilmektedir. İnternette paylaşılan gönderilen etkileşim oranını artırmak, arama motorları tarafından fark edilmek vb. avantajlardan yararlanmak için fotoğrafları videoya dönüştürme işleminin daha kolay ve hızlı bir şekilde nasıl yapılabileceğinin anlatıldığı bu makalenin devamını okuyabilirsiniz.

ImagetoVideo ile Fotoğrafları Videoya Dönüştürme

Video oluşturmak oldukça fazla zaman almaktadır ve video oluşturmak için her zaman yeterli zamanımız olmayabiliyor. Bu nedenle, video oluşturma işlemini hızlandırmak için farklı araçlara ihtiyacımız vardır. Cihazınızda yer alan fotoğrafları videoya dönüştürme işlemini hızlandırmak için çevrim içi araçları kullanabiliriz.

ImagetoVideo, söz konusu fotoğrafları videoya dönüştürmek için en iyi araçlar olunca en kaliteli çevrim içi araçlardan bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. ImagetoVideo’ya bir fotoğraf yükledikten sadece saniyeler sonrasında fotoğrafınız otomatik olarak videoya dönüştürülmektedir. ImagetoVideo ile oluşturduğunuz videoları Facebook ve Twitter gibi platformlara yükleyebilirsiniz.

ImagetoVideo ücretsizdir, bu çevrim içi aracı kullanmak için bir hesap oluşturmaya ihtiyacınız yoktur. Herhangi bir internet tarayıcısını kullanarak internet sitesine erişebilirsiniz. ImagetoVideo’nun kullanımı ise son derece basittir. Siz de ImagetoVideo’yu kullanarak bir fotoğrafı videoya dönüştürmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Fotoğrafınızı veyahut fotoğraflarınızı videoya dönüştürmek için ilk olarak ImagetoVideo’nun internet sitesini ziyaret edin.
  • “Upload Your Images” butonunun üzerine tıklayın ve videoda kullanılacak fotoğrafınızı ya da fotoğraflarınızı seçin.
  • Fotoğraflarınızı seçtikten sonra önünüze bir ok butonu çıkacaktır, üzerine tıklayarak video düzenleme işlemlerine ilerleyin.
  • Video düzenleme işlemlerine geldiğinizde isterseniz cihazınızda yer alan ve videoda çalmasını istediğiniz müziği “Upload An Audio File” butonuna basarak seçebilirsiniz.
  • Video düzenleme işlemini bitirdikten sonra ok butonuna basarak video düzenleme işleminin ikinci aşamasına ilerleyin.
  • Videoda logonuzun yer almasını istiyorsanız “Add Your Logo” butonuna tıklayarak logonuzu seçin eğer videoya ekleyecek logonuz yoksa ya da videoya logo eklemek istemiyorsanız logo seçme butonunun altında yer alan ok butonuna tıklayarak video düzenleme işlemine son verin.
  • Videonuz fotoğraf sayısının ve düzenleme işlemine bağlı olarak kısa bir süre içinde oluşturulacaktır. “Download The Video” butonuna basarak videoyu indirilebilir ya da “Create another video” butonuna basarak başka bir video oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR