Telegram Hesap Silme Nasıl Yapılır? Hesap Silme Linki 2024

Bu rehberde Telegram hesap silme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Telegram hesabı silme linki aracılığıyla profilinizi kolayca kapatabilirsiniz.

Telegram hesap silme linki, profilin kalıcı olarak çok pratik bir şekilde kapatılmasına imkân tanıyor. Böylece popüler anlık mesajlaşma hizmetini kullanmaya devam etmek istemeyen kişiler hesaplarını hızlıca silebiliyor.

Bu rehberde Telegram kalıcı hesap kapatma işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberimizde iki farklı yönteme yer verdik. İlk yöntemde uygulama üzerinden birkaç adımı uygulamak gerekiyorken ikinci adımda ise bir bağlantı aracılığıyla Telegram hesabı silme sayfasını ziyaret ederek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Herhangi bir nedenden ötürü söz konusu uygulamayı artık kullanmak istemiyorsanız rehberimizde yer alan adımları uygulayabilirsiniz.

Telegram Hesabı Silme Adımları

  • Telegram uygulamasını açın.
  • Ayarlar menüsüne girin.
  • "Gizlilik ve Güvenlik" kategorisini açın.
  • "Bu kadar süre yoksam" bölümüne dokunun.
  • "Hesabımı Otomatik Olarak Sil" kısmındaki "Hesabı Hemen "Sil" seçeneğini seçin.

Telegram Gizli Sohbet Nedir? Ne İşer Yarar?
MOBİL

Telegram Gizli Sohbet Nedir? Ne İşer Yarar?

WhatsApp'ın en büyük rakiplerinden olan ve son dönemlerde sıklıkla popüler olan Telegram, uzun yıllardır hizmet vermektedir. Birçok farklı özelliği bulunan Telegram özellikle WhatsApp'tan farklı özellikler sunması ile önüne geçebilmektedir.

Yukarıdaki adımlar Telegram hesabınızı uygulama üzerinden kapatmanızı sağlar. Eğer hesabın hemen silinmesini istemiyorsanız "1 ay", "3 ay", "6 ay" ve "1 yıl" seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Belirlediğiniz süre sona erdikten sonra hesabınız kapatılacaktır.

Söz konusu adımları uygulayarak hesabınızı kapattığınızda tüm verileriniz sistemden silinir. Oluşturduğunuz gruplarda diğer kullanıcılar sohbet etmeye devam eder. Gönderdiğiniz mesajların sadece sizin cihazınızdan silindiğini de belirtmek gerekiyor. Yani karşı taraf, onlara gönderdiğiniz mesajları görmeye devam eder.

Hesabınız tamamen silindikten sonra bu işlemi geri alamazsınız. Hizmete tekrar kaydolduğunuzda yeni kullanıcı şeklinde görünür. Ayrıca eski hesabınızın geçmişini, kişileri ve grupları geri alamayacağınızı da belirtelim.

Telegram Hesap Silme Linki

Hesabınızı hızlı ve kolay şekilde kapatmak istiyorsanız Telegram hesap silme linki üzerinden işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sayfayı ziyaret ettikten sonra hesabınıza kayıtlı telefon numaranızı girin. Bunu yaptığınızda telefonunuza Telegram aracılığı ile bir kod gelecek. Kodu kutucuğa girin.

"Sign In" butonuna tıklayın. Hesabınızı silme nedeninizi yazın. Bir sonraki adımda "Delete My Account" butonuna tıklayın. "Yes, delete my account" seçeneğini seçin. Böylece işlem tamamlanmış olacaktır.

En Güvenli Mesaj Uygulamaları Hangileri?
MOBİL

En Güvenli Mesaj Uygulamaları Hangileri?

Çevrim içi güvenliğe önem veriyorsanız en güvenli mesajlaşma uygulamaları hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz.

Bu rehberde Telegram hesabı silme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberimizde yer alan iki farklı yöntemden birini uygulayarak hesabınızı çok pratik ve hızlı şekilde kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapattıktan sonra Telegram benzeri uygulamalar kullanmaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR