Çağrı Kaydetmek İçin En İyi Görüşme Kaydedici Uygulamalar

En iyi görüşme kaydedici uygulamalar neler? Bu yazıda arama kaydetme programı kullanmak isteyen kullanıcılar için birbirinden başarılı uygulamaları sıraladık.

Görüşme kaydedici uygulamalar sayesinde gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz aramaları kaydedebilirsiniz. En iyi arama kaydetme programı arayan kullanıcılar için bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede birbirinden başarılı yazılımlar yer alıyor.

Akıllı telefonunuzda yaptığınız görüşmeleri daha sonrasında not almak gibi çeşitli nedenlerle kaydetmenin bir yolunu arıyorsanız, çağrı kaydı için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalar ile karşınızdayız. Bu listedeki uygulamalardan birisini kullanarak yaptığınız görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Peki ama en iyi çağrı kaydı uygulamaları hangileri?

Android İçin En İyi Görüntülü Görüşme Uygulamaları
MOBİL

Android İçin En İyi Görüntülü Görüşme Uygulamaları

Android için en iyi görüntülü görüşme uygulamaları neler? Mobil cihaz üzerinden arkadaşlarınızla ya da ailenizle görüntülü olarak iletişim kurmanıza olanak tanıyan pek çok uygulama mevcut.

Başlangıçta ufak bir hatırlatma yapmamız gerekirse, çağrı kaydı uygulamaları yalnızca Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. Apple tarafından uygulanan kısıtlamalar nedeni ile iPhone'larda çağrı kaydı uygulaması kullanmanız mümkün değil.

Görüşme Kaydedici Uygulamalar Listesi

  • ACR - Call Recorder
  • Automatic Call Recorder
  • Auto Call Recorder
  • Cube Call Recorder
  • Blackbox Call Recorder
  • RMC: Android Call Recorder
  • TapeACall: Phone Call Recorder
  • Super Call Recorder

Yukarıda gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz aramaları kaydedebileceğiniz uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamaların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. ACR - Call Recorder

Call Recorder, adından da anlayacağınız üzere yaptığınız telefon görüşmelerini kaydeden ücretsiz ve yararlı bir Android arama kaydetme uygulamasıdır. Uygulama mağazası üzerinde pek çok alternatifi olan uygulama, diğer uygulamalardan farklı olarak sunmuş olduğu ek özellikler sayesinde ön plana çıkıyor.

Çok sade ve kullanışlı bir şekilde geliştirilen uygulama sayesinde yapacağınız tüm görüşmeleri kaydedebiliyorsunuz.

2. Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder Android cihazlarınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmek için geliştirilen yararlı bir uygulamadır. Uygulama yüklendikten sonra otomatik olarak yapacağınız tüm konuşmaları kaydetmektedir. Uygulamayı Android telefonlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek kullanabilirsiniz.

Uygulama ayarlarından hangi aramaların kaydedileceğiniz ve kaydetme işleminden sonra hangilerinin otomatik olarak dinleneceğiniz belirleyebilirsiniz. Google Drive ve Dropbox'a kaydedilen görüşmeleri eşleyerek bulut depolama alanlarından da yararlanabilirsiniz. Bu sayede cihazınızın kendi hafozası dolmamış olur.

3. Auto Call Recorder

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Otomatik Arama Kaydedici sayesinde önemli aramaları, sonradan hatırlamak isteyeceğiniz telefon görüşmelerini ve özel anları kolayca ses kaydı olarak saklayabiliyorsunuz.

Auto Call Recorder hem sizin yaptığınız aramaları hem de ize gelen aramaları kaydedebilmekte. Uygulamayı aramalarınızı otomatik olarak kaydedecek şekilde yapılandırabiliyorsunuz ve uygulamayı açarak arama kayıt geçmişinizi görüntüleyebiliyorsunuz.

Arama kayıt geçmişinde kaydedilen aramalar arama yapılan tarihe ve gelen arama tarihine göre sıralanıyor. Bu sayede dinlemek istediğiniz arama kaydına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

4. Cube Call Recorder

Başarılı bir arayüze sahip olan Cube Call Recorder isimli uygulamada gelişmiş özellikler bulunuyor. Basit kullanımı ile dikkat çeken program, telefon görüşmelerinin yanı sıra Skype, Viber, Signal ve WhatsApp Messenger gibi uygulamalar üzerinden yapılan aramaları da kaydeder.

Uygulama, tüm aramaları otomatik olarak kaydeder. Eğer tüm aramaların kaydedilmesini istemiyorsanız bir liste oluşturabilirsiniz. Listede kaydedilmesini istemediğiniz kişileri belirleyebilirsiniz. Uygulamada ücretsiz sürümün yanı sıra premium versiyon da mevcut. Premium versiyonda bazı avantajlar sunuluyor.

5. Blackbox Call Recorder

Sahip olduğu gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken Blackbox Call Recorder sayesinde aramaları kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz verileri popüler bulut depolama platformu Google Drive’a yedekleyebilmeniz mümkün. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamada arama kaydetmek istemediğiniz kişileri beyaz listeye ekleyebilme imkânına sahipsiniz.

Basit bir kullanıma sahip olan Blackbox Call Recorder’da birçok özellik yer alıyor. Bu özelliklerden bir tanesi eski kayıtları otomatik temizleme işlevi. Bu özellik sayesinde eski kayıtları çok hızlı bir şekilde silebilirsiniz. Böylelikle kayıtları silmek için tek tek uğraşmak zorunda kalmazsınız ve zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

6. RMC: Android Call Recorder

MP3, 3GP ve VAW gibi çeşitli ses formatlarını destekleyen RMC: Android Call Recorder, telefon görüşmelerini kaydeder. Uygulama, arama kaydı işlemi için mikrofonu kullanır. Bu nedenle görüşme sırasında hoparlörü açarak kaydın daha kaliteli şekilde gerçekleşmesini mümkün hale getirebilirsiniz. Uygulamada eski kayıtları otomatik temizleme özelliği bulunuyor.

7. TapeACall: Phone Call Recorder

Telefon görüşmelerini yüksek kalitede kaydeden TapeACall: Phone Call Recorder, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Uygulamada kayıt konusunda bir sınırlama mevcut değil. Böylece kullanıcılar istediği kadar ses kaydı gerçekleştirebilir. Kaydedilen ses kayıtlarını bilgisayarın yanı sıra Google Drive, Dropbox veya Evernote’a aktarabilirsiniz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan TapeACall: Phone Call Recorder üzerinden Facebook ve Twitter hizmetleri üzerinden paylaşma imkânı mevcut. Uygulamada ücretsiz ve ücretli versiyonlar yer alıyor.

8. Super Call Recorder

Akıllı telefon üzerinden yapılan görüşmeleri otomatik olarak kaydeden Super Call Recorder isimli uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaydedilen arama kayıtlarına uygulama üzerinden erişebilme imkânına sahipsiniz. Paylaşım tarafında çeşitli seçenekler sunan uygulama, bu seçenekler ile ses kayıtlarının paylaşılmasına olanak tanıyor.

Arama Kaydetme Programları Ücretli mi?

Çağrı kaydı uygulamalarının bazıları ücretsiz iken bazıları ücretli olabilir ya da çeşitli işlevlere erişim için ücretlendirme uygulayabilir. Bu noktada bir yanılgıya düşmemeniz adına en kesin bilgiyi uygulamanın içeriğini kontrol ederek edinmeniz mümkün olacaktır.

Telefon Konuşmalarını Kaydetmek Suç mu?

Kişiler arasında yapılan görüşmelerde karşı tarafın rızası olmadan yapılan kayıt işlemleri suç teşkil etmektedir. Bu kapsamda haberleşmenin gizliliğini ihlal eden ve içerikleri hukuka aykırı olarak ifşa eden kimseler yasalar doğrultusunda cezalandırılabilir.

Bu yazıda arama kaydetme programı arayan kullanıcılar için başarılı uygulamaları listeledik. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR