Telif Hakkı Olmadan Kaliteli Fotoğraflar İndirebileceğiniz En İyi 10 Web Sitesi

Projelerinizde eklemek istediğiniz fotoğrafları telif haklarına takılmadan kullanmak istiyorsanız, bu listemizdeki web sitelerini inceleyebilirsiniz.

Telif Hakkı Olmadan Kaliteli Fotoğraflar İndirebileceğiniz En İyi 10 Web Sitesi

İnternet sitenizde ya da çeşitli işlerinizde yüksek kaliteli ve telif hakkı problemi olmadan kullanabileceğiniz fotoğraflar arıyorsanız, bu listemizde yer alan platformları kullanarak harika fotoğraflar bulabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız, telif hakkı olmadan kaliteli fotoğraflar indirebileceğiniz en iyi 10 web sitesi.

1. Freerange

Freerange

Freerange’e ücretsiz olarak kayıt olduktan sonra binlerce yüksek çözünürlüklü fotoğrafa erişim hakkı elde edebiliyorsunuz. Platformda yer alan tüm fotoğrafları kişisel veya ticari projelerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca, Freerange platformu fotoğrafçılar için de gelir paylaşımı imkanı da sunuyor.

Binlerce harika fotoğrafın yanında, doğru anahtar kelimeleri ve açıklamaları olan 20 bin CCO fotoğraf da Freerange’de yer alıyor.

2. Unsplash

Unsplash

Ücretsiz stok fotoğrafların yanında, kullanıcılar tarafından tasarlanan grafik tasarım çalışmalarını da sizlere sunan Unsplash platformunda 200 bini aşkın fotoğrafa ulaşabilirsiniz. Fotoğrafları dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz platformda beğendiğiniz fotoğrafçıları da takip listenize ekleyebilirsiniz.

3. Pexels

Pexels

2015 yılından bu yana hizmet veren Pexels platformu milyonlarca tasarımcı, yazar, sanatçı, programcı ve diğer içerik oluşturucularına projelerinde kullanmak üzere yaratıcı stok fotoğraflar sunuyor. Bunun yanında yüksek kaliteli stok videolar da bulabileceğiniz Pexels, kullanmaya değer görünüyor.

4. Flickr

Flickr

İnternet üzerindeki en büyük görsel kütüphanelerinden biri olarak yayın hayatını sürdüren Flickr, 3 milyondan fazla yüksek kaliteli fotoğraf ve videoları sizlere sunuyor.

5. Life of Pix

Life of Pix

Sadece vakit geçirmek için bile ziyaret edebileceğiniz Life of Pix platformu, birbirinden harika fotoğraf arşiviyle kullanıcılarına hizmet veriyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz stok fotoğrafların yanında, etkileyici stok videoları da Life of Pix platformunda bulabilirsiniz.

6. StockSnap

Stock Snap

Ücretsiz stok fotoğrafları için oldukça kapsamlı bir kütüphane sunan StockSnap platformunda, her hafta yüzlerce fotoğraf ekleniyor. Günlük fotoğraf çekimlerinin dışında, kaliteli fotoğrafların yüklenmesini ve yayınlanmasını sağlayan platformda gerçekten kaliteli içerikler bulacağınızı düşünüyorum.

7. Pixabay

Pixabay

1 milyonu aşkın stok fotoğrafı sizlere sunan Pixabay platformunda, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz videolar da bulunuyor. Dilediğiniz gibi indirme, düzenleme ve yayınlama hakkına sahip olacağınız platformun Android ve iOS uygulamalarını da kullanabilirsiniz.

8. Wikimedia

Wikimedia

Aklınıza gelebilecek her türlü kategoride fotoğraflar bulabileceğiniz Wikimedia platformunda, videolar ve sesler de dahil olmak üzere 34 milyonu aşkın ücretsiz içerik sunuluyor. Manzara fotoğraflarından tarihsel olaylara kadar birçok konuda içerik bulunan Wikimedia’yı mutlaka denemelisiniz.

9. Burst

Burst

Çok geniş kapsamlı bir resim kütüphanesi sunan Burst platformunda, düşük ve yüksek kaliteli binlerce fotoğrafa erişebilirsiniz. İşleriniz ve projeleriniz için ihtiyaç duyduğunuz görsellere anında ulaşmak istiyorsanız, Burst platformunu yer imlerinize eklemenizde fayda var.

10. KaboomPics

KaboomPics

Diğerleri gibi stok fotoğraflar bulabileceğiniz KaboomPics platformunun ilgi çekici bir özelliği bulunuyor. Fotoğraf arama bölümünde projeleriniz için ihtiyaç duyduğunuz fotoğrafların hangi renkte olmasını istiyorsanız, buna uygun bir şekilde arama yaparak hedefinize ulaşabilirsiniz. İndirdiğiniz fotoğrafları ticari ve bireysel işleriniz için özgürce kullanabiliyorsunuz.

Birçok alanda çalışan kullanıcıların projelerini şekillendirmelerinde yardımcı olacak stok fotoğraf sitelerindeki içerikleri dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Ancak, kullandığınız platformdaki kurallara uygun hareket etmenizi tavsiye ediyoruz. Neticede, filigranlar ve telif hakkı sorunu olmadan ücretsiz bir kaynağı kullandığınızdan, buna saygılı göstermekte fayda var.

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları
MOBİL

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğraf çekmek kimisi için bir tutku iken, kimisi için anıları saklamanın harika bir yoludur. Bu noktada amatör ya da profesyonel olup olmadığınız fark etmeksizin, en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları ile çektiğiniz fotoğrafları çok daha iyi hale getirebilirsiniz.


En İyi iOS Fotoğraf Düzenleme ve Efekt Uygulamaları
YAZILIM

En İyi iOS Fotoğraf Düzenleme ve Efekt Uygulamaları

Merhaba sevgili Tamindir takipçileri, bildiğiniz üzere günümüzde akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte klasik dijital fotoğraf makinaları yerlerini cep telefonlarına bırakmaya başladı.


Android için En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları
MOBİL

Android için En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğraf çekmek kimisi için bir tutkuyken kimisi için anıları ve güzel anları kaydetmek için kullanılan bir araç.

YORUMLAR