The Gentlemen Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Bu rehberde Netflix'in yeni dizisi The Gentlemen konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte diziye dair detaylar!

Aksiyon dolu ve eğlenceli bir Netflix dizisi olan The Gentlemen konusu ve oyuncuları ile öne çıkıyor. Yüksek IMDb puanıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran dizi, Guy Ritchie tarafından yaratıldı.

İngiltere ve ABD ortak yapımı olan dizi aksiyon, suç ve komedi türlerini içeriyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Guy Ritchie'nin üstlendiği dizi 1 Mart 2024 tarihinde dijital yayın hizmeti Netflix üzerinden yayımlandı.

Bu rehberde IMDb puanı yüksek Netflix dizileri arasında yerini alan The Gentlemen isimli yapıma dair merak edilen soruları yanıtlayacağız. Peki, The Gentlemen ne anlatıyor?

The Gentlemen Dizisi Konusu

Dürüst bir askeri personel olarak hayatını sürdüren Eddie Halstead dizinin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Babasının ölümünün ardından kendisine kalan miras, tabiri caizse başının belası oluyor. Çünkü babasından kalan mülklerin temelinde karanlık suçlar yatıyor.

Yeraltı işlerle kazanılan bu mülklere sahip çıkmak isteyen Eddie, ansızın kendisini uyuşturucu madde satışının içinde buluyor. Daha önce herhangi bir suç işlememiş olan Eddie, bu hikâyede zor anlar yaşayarak en nihayetinde bir karar vermek zorunda kalıyor.

Ya işlenen suçlara ayak uyduracak ya da babasından kalan mirastan vazgeçecek. Bu kurgu çerçevesinde Eddie’nin yaşadığı olayları izleyeceğimiz bir yapım.

The Gentlemen Dizisi Fragmanı

The Gentlemen Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

  • Theo James - Eddie Halstead
  • Kaya Scodelario - Susie Glass
  • Daniel Ings - Freddy Halstead
  • Vinnie Jones - Geoff Seacombe
  • Joely Richardson - Lady Sabrina
  • Michael Vu - Jimmy
  • Harry Goodwins - Jack Glass
  • Stephane Fichet - Mr. Lawrence
  • Chanel Cresswell - Tammy

8,4 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Vinnie Jones, Harry Goodwins ve daha pek çok isim yer alıyor. Dizide Eddie Halstead karakterini James, Susie Glass karakterini ise Scodelario canlandırıyor.

Theo James daha önce 2016 yılında vizyona giren The Secret Scripture (Saklı Kalanlar), Underworld: Blood Wars (Karanlıklar Ülkesi 5: Kan Savaşları), War on Everyone (Herkese Karşı), 2022 yapımı The Time Traveler's Wife ve daha pek çok yapımda yer aldı.

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu rehberde The Gentlemen dizisi ne anlatıyor sorusu dahil olmak üzere bazı soruları cevapladık. Netflix'in yeni dizisi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR