Bing'deki ChatGPT Tasarımı Ortaya Çıktı

Microsoft ve OpenAI anlaşmasının ardından merakla beklenen ChatGPT-Bing birleşmesinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bing'deki ChatGPT Tasarımı Ortaya Çıktı

Geride bıraktığımız aylara damgasını vuran ChatGPT, yakın zamanda Microsoft'un arama motoru Bing'de yerini almak için hazırlanıyor. ChatGPT ve DALL-E 2 gibi yapay zekaları geliştiren OpenAI ekibiyle Microsoft'un vardığı anlaşma çerçevesinde Bing implementasyonu için tasarım detayları ortaya çıktı.

Herkesin Konuştuğu ChatGPT Nedir? Nasıl Kullanılır?
NASIL YAPILIR

Herkesin Konuştuğu ChatGPT Nedir? Nasıl Kullanılır?

ChatGPT, gerçek insan dilini anlayan ve insana benzer yazılı metinler üreten prototip tabanlı yapay zeka sohbet robotudur.

Ortaya çıkan tasarımlara göre Bing arama motorunun yerini ChatGPT almış gibi görünüyor. "Bana bir şey sor..." yazan çubuğun içerisine merak ettiğiniz şeyleri sorarak ChatGPT ile sohbet etmeniz mümkün.

Bing Arama Motoru Artık ChatGPT'ye Ait

Ortaya çıkan tasarımlara göre Bing arama çubuğunun tamamen ChatGPT sohbet çubuğu ile değiştirildiği görülebiliyor. İddialara göre Bing arama motoru hala kullanılmaya devam edecek, ancak varsayılan yeni sekme açılma ekranında ChatGPT yer alacak.

ChatGPT-Bing uygulamasının önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara yayınlanması bekleniyor. Öte yandan Microsoft'un premium Teams hizmetine ChatGPT eklemesinin ardından Bing'deki uygulamanın ücretli olup olmayacağı da merak konusu.

Microsoft, ChatGPT'yi Uygulamalarına Eklemeye Başlıyor: İşte Ücreti!
İNTERNET

Microsoft, ChatGPT'yi Uygulamalarına Eklemeye Başlıyor: İşte Ücreti!

Microsoft, Silikon Vadisi'ni kasıp kavuran yapay zekâlı sohbet robotunu kullanarak toplantıları basitleştirmek için ChatGPT tarafından desteklenen premium Teams mesajlaşma hizmetini kullanıma sundu.

YORUMLAR