Elon Musk Temizliğe Devam Ediyor: X Hesaplarınızı Kontrol Etmeyi Unutmayın!

Elon Musk, X'teki bot ve troll hesapların silinmesi için sistem temizliğine devam ettiklerini duyurdu. Ancak hesaplarınız arada kaynayabilir. İşte detaylar!

Elon Musk, CEO'su olduğu X uygulamasını geliştirmeye ve yeni özellikler getirmeye devam ederken, bir yandan kullanıcıların mevcut düzende de iyileştirmeler yapıyor. Ünlü milyarder, dün, X hesabından bir duyuru paylaştı ve kullanıcılara platform üzerinde bir temizliğin başladığını söyledi.

Musk, daha önce de benzer bir hesap temizleme girişiminde bulunmuştu ve tam olarak bunun devam edeceğini duyurdu. Daha önce başlanan bot ve troll hesapları temizleme sürecinde bazı sorun teşkil etmeyen hesaplar da arada kaynamıştı. Bu da bir bakıma sorun yaratmıştı.

X'te Temizlik Dönemi Devam Ediyor

X üzerinden paylaşım yaparak bot ve troll hesapların platformdan kaldırılmaya devam ettiğini duyuran CEO, eğer normal hesapların da askıya alınması gibi istenmeyen bir durum yaşandığında kendisine veya @XEng hesabına ulaşılmasını istedi.

Bir önceki gibi bot olmayan hesapların da askıya alınması sorununu yaşamak istemeyen, kazara yaşanırsa da çözmeyi öncelik haline getiren Musk, paylaşımının sonunda X Corp. şirketinin sorunlu hesapların izini süreceğini ve yasal olan uygulamayı sağlayacaklarını ekledi.

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap gizleme nasıl yapılır? Twitter'ın varsayılan ayarları dahilinde attığınız ya da beğendiğiniz tweetler, dünyanın dört bir yanındaki herhangi bir kullanıcı tarafından görülebilir.

Bakalım bu sefer de sistem temizliği esnasında büyük hesaplar, mavi tikli hesaplar veya standart hesaplar ile ilgili bir sorun yaşanacak mı? Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR