Her Sene Yeni Bir GTA Oyunu Çıkmayacak

Her seferin ve her zeminde aynı konuya değinen Take-Two bu sefer oldukça net konuştu. Sürekli olarak, her yıl yeni bir oyun çıkaran seriler olan Call of Duty ve Assassin’s Creed gibi serileri eleştiren Take-Two GTA serisi için akıllarda oluşan sorulara s

Her Sene Yeni Bir GTA Oyunu Çıkmayacak

Her seferin ve her zeminde aynı konuya değinen Take-Two bu sefer oldukça net konuştu. Sürekli olarak, her yıl yeni bir oyun çıkaran seriler olan Call of Duty ve Assassin’s Creed gibi serileri eleştiren Take-Two GTA serisi için akıllarda oluşan sorulara son noktayı koydu.

Rockstar Games ve 2K Games gibi dünyanın önde gelen oyun şirketlerinin sahibi olan Take-Two akıllardaki “GTA serisi her yıl yeni bir oyun çıkaracak mı” sorusunun cevabını net bir şekilde yineledi. Buna göre bizleri her sene yeni bir GTA oyunu beklemiyor. Take-Two yaptığı açıklamada bunun asla olmayacağını çünkü bu durum oyunun kalitesini düşüren bir durum olacaktır, diye belirtti.

Ayrıca GTA gibi dev bir yapımın her yıl çıkmasının oldukça zor olduğunu belirten Take-Two ilerde de bunu düşünmediklerini dile getirdi.

Mobil Uygulamaların Yüzde 58'i Android'den İndiriliyor

YORUMLAR