BMW M4 CS Nihayet Resmi Olarak Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

BMW'nin uzun zamandır merakla beklenen M4 CS modeli resmi olarak tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte detaylar!

BMW'nin her yeni modeli büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak uzun bir süredir en çok merak edilen araçlarından biri olan yeni M4 CS, nihayet tanıtıldı. Aynı aileden olan diğer modeller gibi hafif ve güçlü bir yapıya sahip olan BMW M4 CS, en iyisi olarak karşımıza çıkıyor.

M3 CS ile benzer noktaları bulunan ve onun devamı olan M4 CS, çift turbo motor ve 550 bg güç çıkışı gerçekleştiriyor. 0'dan 100 km's hıza ulaşması sadece 3.3 saniye süren yeni BMW'nin azami hızı da bir önceki modelde olduğu gibi 302 km/s ile sınırlı.

BMW M4 CS Özellikleri ve Fiyatı

Yarış pistlerinin yeni canavarı olarak adlandırılan yeni model, CS ailesine özgü süspansiyon sistemine sahip. M Carbon koltukları ve yenilenen egzoz sistemi aracı daha hafif bir yapıya kavuşturuyor.

CSL kadar hızlı olmasa da hız konusunda büyük başarılara imza atacağı belli olan M4 CS, BMW'nin açıkladığı resmi verilere göre 7 dakika 21.99 saniyede Nürburgring'i tamamlıyor. Bu süre CSL'in sadece 1.5 saniye gerisinde olduğu anlamına geliyor.

BMW Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

BMW Fiyat Listesi - 2024

Yakın zamanda yeni bir otomobil satın almak isteyen kişiler için 2024 yılına ait BMW fiyat listesi hazırladık. Hazırladığımız listede BMW 1 serisinden BMW i4 M50'ye BMW X1 sDrive18i'den BMW 8 serisine kadar çok sayıda araba modeli yer alıyor.

BMW M4 CS fiyatı da tasarımı ve performansı kadar özel olarak hesaplanıyor. Almanya'da haziran ayında satışa çıkması beklenen aracın fiyatı 160 bin euro olarak belirlendi. Bu fiyat ve güncel kura göre Türkiye fiyatı 5.5 milyon TL civarında.