PlayStation'da En Çok Ön Sipariş Verilen Oyunda Zirve Değişti: İşte Yeni İsim!

Xbox özel oyunlarından biri olan Sea of Thieves, PlayStation'a geliyor. Henüz ön siparişe açık olan oyun, en çok ön sipariş verilen oyun oldu. İşte detaylar!

Dünyanın her yerindeki PlayStation oyuncuları, 6 senedir Xbox ve PC'ye özel olan oyunlardan birisiyle karşılaşmak üzere. Sea of Thieves, çok yakında PlayStation'a gelecek. Oyun, Nisan ayında PlayStation'a gelmeye hazırlanırken ön sipariş listesinde de zirveye yükseldi.

Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri
OYUN

Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri

Korsan teması, video oyunlarında sıklıkla kullanılmıyor. Bu tarz korsancılık oyunlarını seven oyuncular da hayalini kurdukları oyunu bulmakta biraz zorlanıyorlar.

Sea of Thieves Ön Sipariş Rekoru Kırdı

ABD'de ön sipariş listelerinde Rise of the Ronin, Stellar Blade ve Dragon's Dogma 2 gibi korsan temalı oyunları geride bırakarak zirveye yerleşen Sea of Thieves, Hi-Fi Rush, Pentiment ve Grounded gibi oyunların arasına katılarak PlayStation'a geliyor.

2018 yılında piyasaya çıktığından beri milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Xbox özel oyunu, 30 Nisan'da PlayStation'da yayınlanacak. Xbox ve PC platformlarından başka kullanıcılarla bağlantı kurarak oynanabilen oyun, şu an en çok ön sipariş verilen oyun olarak zirveye yerleşti.

Sea of Thieves Fragmanı

YORUMLAR