X Yeni Özelliğini Duyurdu: Tweetlerin Okunabilirliği Kolaylaşacak!

X, uzun tweetlerin okunabilirliğini kolaylaştıracak yeni özelliğini duyurdu. Üzerinde çalışılan yeni özelliğin tüm detayları haberimizde!

X, son zamanlarda yeni özelliklere kavuşarak kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor. Gelen yeni özelliklerin ardı arkası kesilmezken, bir yeni özelliğin daha yakında geleceği duyuruldu.

"Longfrom Feature" özelliği, Türkçeye çevirince "Uzun Biçim Özelliği" olarak duyurulan yeni özelliğin üzerinde çalışıldığı ve yakın zamanda yayınlayacağı yönünde bir açıklama yapıldı.

X'in Yeni Özelliği Ne Sunacak?

Elon Musk'ın X'i (eski adıyla Twitter), kullanıcıların makaleleri okumasını kolaylaştıracak yeni özelliğini duyurdu. Tweetlerin okunabilirliğini artıracak olan özellik, kullanıcılara daha iyi bir deneyim yaşatacak.

Fazlasıyla işlevsel olması beklenen Uzun Biçim Özelliği, bir diğer deyişle "Makaleler Özelliği", yakında tüm kullanıcıların kullanımına açılacak. Bu özelliğin X içinde ve X dışındaki platformlarda da paylaşımları okuyabileceği Notlar'ı test etmesine de yardımcı olacağını duyurdu.

Yeni gelecek olan Uzun Biçim Özelliği sayesinde uzun tweetlerin okunabilirliği daha iyi olacak. Özelliğe dair detaylar tamamen açıklandığı ve kullanıma sunulduğu zaman yine sizlerle paylaşıyor olacağız.

En İyi X (Twitter) Benzeri Uygulamalar
SOSYAL MEDYA

En İyi X (Twitter) Benzeri Uygulamalar

Popüler sosyal medya platformunda yaşanan gelişmeler sonucunda çoğu kişi, X (Twitter) benzeri uygulamalar aramaya başladı. Peki, X yerine kullanılabilecek hizmetler neler? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık.

YORUMLAR