PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
433,673 TOPLAM İNDİRME

PC için PUBG, mobil için PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite, dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu. Hemen şimdi yükleyin, rekabete katılın!

PUBG İndir

PUBG, Windows bilgisayara ve mobile indirip oynayabileceğiniz battle royale oyunu. Sürekli güncellemelerle hem mobil hem de PC'de oyuncu sayısını artıran PUBG'de herkesin tek bir amacı var: Hayatta kalmak! Windows platformunda PUBG PC (indir), mobil platformda PUBG Mobile (indir) olarak yer edinen oyun, 2021 Haziran ayı itibarıyla 12. sezona ulaştı ve 12.1 güncellemesini aldı. Battle royale savaşa katılmak için hemen PUBG oyununu indirin. Bilgisayarınızın sistem gereksinimleri iyi değil mi? Kasmadan, donmadan PUBG oynama keyfini PUBG Mobile (APK) ile sürebilirsiniz.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ya da kısa adıyla PUBG, oyunculara unutulmaz anlar yaşama imkanı veren bir online hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir. Hemen PUBG indirin ve PUBG oynayan milyarlarca oyuncu arasına katılın!

Bilgisayarlarınız üzerine oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan PUBG, oyunculara Açlık Oyunları filmlerine benzeyen bir senaryo sunuyor. Post apokaliptik bir dünyada geçen oyunda terk edilmiş yerler ve çökmüş bir medeniyet bizi bekliyor. Bu dünyadaki savaş alanlarında ise her oyuncu hayatta kalabilmek için 8 kilometre kare büyüklüğündeki geniş bir açık savaş alanında diğer oyuncularla çarpışmak zorunda kalıyor ve arenanın tek galibi olmak için mücadele ediyor.

PUBG Nasıl Oynanır?

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'da savaş arenasına adım atan her oyuncu hayatta kalma mücadelesine eşit şartlarda başlıyor. Oyuncular silahları veya ekipmanları bulmak için haritayı keşfetmek zorunda. Belli noktalara bırakılan silah ve ekipomanları topladıktan sonra diğer oyuncuların yerini keşfetmeli ve onları teker teker temizlemelisiniz. Sınırlı silah ve ekipman demek, bu kaynaklar üzerinde kontrol sağlamak için de savaşmak demek. Oyuncular bir yandan da zamana karşı yarışıyorlar; çünkü savaş alanı giderek daralıyor ve savaş alanında kalan oyuncuların canı yavaş yavaş azalıyor.

PUBG, tüm oyun modlarında farklı büyüklük ve özellikte dört harita sunuyor: Erangel (8 x 8 km), Miramar (8 x 8 km, Sanhok (4 x 4 km) ve Vikendi (6 x 6 km). Erangel Loot Haritası, en büyük savaş alanlarından biri. Bu haritaya giriyorsanız ölümcül savaşa hazırlıklı olun! Haritanın bir özelliği oyunculara ekipman sağlayacak çok sayıda alanı barındırması. Sosnovka Askeri Üssü, Pochinki, Yasnaya Polyana, Novorepnoye, Hastane ve Georgopol... bu yerler her zaman birbirini öldürmek isteyen oyuncuların yoğun olarak bulunduğu yerler. Sanhok ve Vikendy, PUBG Loot deposu. Bu iki yer çok küçük; bu nedenle stok yerlerinin yoğunluğu fazla, birbirlerine yakınlar. Sanhok'taki en iyi yerler Bootcamp, Pai Nan, Paradise Resort, Ruins, Docks vs. Vikendy haritasında önerilen yerler arasında; Podvosko, Dobro, Mesto, Movatra, Goroka, Villa, Castle var. Miramar haritasının özelliği geniş bir alana sahip olması ve yerlerin uzak olması. Belli bir yere kayıp vermeden ulaşmak için zamanlamayı gerçekten çok iyi yönetmeniz gerekiyor. Ancak PUBG loot yerlerine girmeden öncee yoğun mücadelelere hazırlıklı olun. Ödülünüzü Los Leones, Prison, Pecado, San Martin, Hacienda del Patron ve Campo Militar'da bir sürü silah ve zırh elde ederek alacaksınız. Tabii ki PUBG'daki tüm loot yerleri bunlar değil. PUBG 9.1 güncellemesi ile yeni bir 3 x 3 harita eklendi: Paramo. Güney Amerika'nın dağlık bölgelerindeki bulutların arasında, gizlenmiş, kadim sırlara sahip kadim bir ülke Paramo. Paramo'da karşılaşacağınız tehlikeler çok fazla. Dağlık bölgelere yalnızca yardım paketi dağıtma görevini de yerine getiren helikopterlerle ulaşabiliyorsunuz.

PUBG Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

PUBG PC, Steam oyun mağazası üzerinden indirilmeye açıldı. PUBG bilgisayarda oynamak için öncelikle Steam programını yüklemeniz gerekiyor. Steam'i yükledikten sonra hesabınıza giriş yapın. Sol üst köşedeki Mağaza bölümüne gidin ve PUBG aramasını yapın. Sepete Ekle ile devam edin. PUBG oyununu satın aldıktan sonra Kur (Yükle) butonuna tıklayın. İleri butonuna tıklayın. Bu noktada oyunu yükleme sonrasında kolayca bulmak için "Masaüstü kısayolu oluştur ve başlat menüsü kısayolu oluştur kutucuklarının işaretli olduğundan emin olun. Sözleşmeyi kabul ettikten sonra oyunun yüklenmesi başlayacaktır. Yükleme bittiğinde oyun için gerekli veriler indirilmeye başlayacaktır. İnternet bağlantı hızınıza göre oyunun inmesi 1 saatten uzun sürebilir. İndikten sonra oyunu oynayabilirsiniz.  

PUBG, Steam'de ücretli olduğundan (87 TL) bazı oyuncular ücretsiz PUBG Mobile Lite sürümü oynamayı tercih ediyor. PUBG Mobile Lite hem ücretsiz hem de düşük sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlarda Android emülatörleri aracılığıyla PC'de PUBG oynama keyfi yaşatıyor. PUBG Lite'da da hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. En fazla 60 oyuncu ile oynuyorsunuz. Silah, araç ve malzeme topluyor, hayatta kalan son kişi olmak için mücadele veriyorsunuz.

PUBG Sistem Gereksinimleri

Peki, PUBG oynamak için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir? PUBG için minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i5-4430 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
  • DirectX: 11.0
  • Ağ: Genişbant Ağ Bağlantısı
  • Depolama: 30 GB boş alan

Bu donanıma sahip bir bilgisayarda PUBG'yi en düşük ayarlarda oynarsınız, oyun deneyimi için en iyi ayarlar değildir. PUBG için tavsiye edilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
  • DirectX: 11.0
  • Ağ: Genişbant Ağ Bağlantısı
  • Depolama: 30 GB boş alan

144 fps'de, rekabetçi oyun deneyimi için tavsiye edilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i9-9900K 3.6GHz, 32GB / AMD Ryzen 7 3800X
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 2060 Super / AMD Radeon RX 5700
  • DirectX: 11.0
  • Ağ: Genişbant Ağ Bağlantısı
  • Depolama: 30 GB boş alan

Yüksek fps'de ve oyun monitörü olarak geçen yüksek yenileme hızına sahip monitörlerde en iyi performans için bu sistem gereksinimleri tavsiye edilir.

 

Can Erdil Şentürk

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
152,364 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

PUBG Mobile APK ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen battle royale oyunudur. Yeni güncelleme PUBG Mobile 1.5

PUBG Mobile APK indirerek Android telefonunuzda en iyi online hayatta kalma, battle royale oyununu oynayın. PUBG mobil versiyonu, Tencent Games’in imzasını taşıyor. Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen PUBG Mobile oyunu, PC sürümünden portlanmasıyla yeni nesil grafikleri mobil cihazlara getiriyor. PUBG Mobile Android telefonlara Google Play'den ücretsiz indirilebilir. Alternatif olarak PUBG Mobile APK indirme linki eklenmiştir.

Yeni PUBG New State indirmek için tıklayınız.

PUBG Mobile İndir Ücretsiz

PC oyuncularının gözde oyunlarından PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS kısa adıyla PUBG, mobil platformda nihayet indirilmeye açıldı. PUBG mobil versiyonunun geliştiricisi farklı olduğundan oyunun orijinalliğine ilişkin soru işaretleri olabilir ancak oyunun resmi açıklamasından ve de kapak görsellerinden de anlayacağınız üzere Tencent Games oyunun yapımcısıyla birlikte çalışan isim. Dolayısıyla resmi lisanslı bir oyun. Oyuna geçecek olursam; PUBG mobil versiyonu PC’den portlandığından görsel açıdan günümüzdeki mobil oyunların çok ilerisinde, gerçekten konsol kalitesinde grafikler sunuyor. Sadece görseller değil, ses tarafında da kalite söz konusu. Üç boyutlu ses efektleri ve 7.1 kanal surround ses ile yüksek kalitede ses deneyimi yaşatan oyun, oynanış olarak PC’deki ile birebir.

Oyuncular (100 oyuncu) savaş alanına (8x8 km) paraşütle atladıktan sonra keşfe çıkıyor. Oyuncular bireysel hareket edebildiği gibi takım kurup koordineli ilerleyebiliyor. Hayatta kalmayı başaran son oyuncu arenanın kazananı oluyor.

  • Mobilde konsol kalitesinde; Dudak uçuklatan grafikler ve sesler.
  • Kişiselleştirilebilir kontroller, eğitim modları ve sesli sohbet. Mobilde kusursuz kontrol, gerçekçi balistik ve silah kontrollerini deneyimleyin.
  • Erangel, Miramar, Vikendi ve Sanhok'ta en ince detayına kadar düşünülmüş devasa haritalar, gece gündüz döngüsü ve hava değişimi. Şehir sokaklarından buzlarla kaplı tundraya ve sık ormanlara kadar her savaş alanında uzmanlaşın ve kendi stratejinizle kazanın.
  • 100 oyunculu klasik mod, dinamik ağır silah modu, hızlı eğlence modu, 4'e 4 takımlı ölüm maçı veya zombi modu... Tekli, eşli veya 4 oyunculu takımlı modlarda oynayın. Birinci şahıs nişancı veya üçüncü şahıs nişancı modunda oynayabilirsiniz. Her zemine uygun araçlar ve gerçekçi silahlardan oluşan bir cephanelik bulunur.
  • PUBG Mobile, günlük etkinlik ve mücadelelerin yanı sıra aylık güncellemelerle durmadan gelişiyor. Alınan hile karşıtı önlemler herkesin kurallara göre oynadığı adil ve sorunsuz bir oyun deneyimini garantiliyor.

PUBG Mobile APK İndir (Son Sürüm)

PUBG Mobile APK nasıl indirilir? PUBG Mobile: Direniş Google Play'den indirilebildiği gibi PUBG Mobile sitesi üzerinden APK olarak da indirilebiliyor. PUBG Mobile oyunu için iki ayrı APK dosyası mevcut. 1.1GB boyutundaki PUBG Mobile APK indirirseniz ek bir indirme işlemi yapmadan hemen oynamaya geçebiliyorsunuz. 710MB boyutundaki PUBG Mobile APK Android telefonunuza uygun en küçük boyutlu sürüm. PUBG Mobile APK son sürüm indirmek için yukarıdaki "PUBG Mobile İndir" butonuna dokunmanız yeterli.

PUBG Mobile Nasıl İndirilir?

PUBG Mobile nasıl indirilir ve yüklenir? PUBG Mobile Android'de Google Play ve iOS'te App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama mağazasına girip arama bölümüne "PUBG Mobile" yazarak PUBG'nin mobil sürümünü telefonunuza indirebilirsiniz. Android için PUBG'nin bir sürümü daha mevcut: PUBG Mobile Lite. PUBG'nin bu sürümü dünya çapında milyonlarca hayranı kendine çeken oyun deneyiminden ödün vermeden daha fazla cihazla uyumlu ve daha az RAM'e sahip cihazlar için optimize edilmiş. PUBG Mobile Lite, 60 oyuncu için yapılmış daha ufak bir haritaya sahip, bu da bilindik PUBG oyun stilini koruyan daha hızlı tempolu bir oyun anlamına geliyor.

PUBG Mobile PC Nasıl İndirilir?

PUBG Mobile PC'ye nasıl indirilir ve yüklenir? PUBG PC sistem gereksinimlerini karşılamayan Windows bilgisayar kullanıcılarının yardımına PUBG Mobile veya PUBG Mobile Lite koşuyor. PC'de PUBG Mobile oynamanın en iyi yolu nedir? İster Gameloop (eski adıyla Tencent Gaming Buddy) emülatörü isterseniz de BlueStacks Android emülatörü ile PUBG mobili bilgisayarda oynayabilirsiniz.

PUBG Mobile Emulator

BlueStacks ile indirme: BlueStacks'i PC'nize indirin ve yükleyin. Google Play Store'a erişmek için Google hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşeye PUBG Mobile 1.5: Direniş yazarak arayın. Arama sonuçlarından indirmek için tıklayın. Oynamaya başlamak için ekrandaki PUBG Mobile simgesine tıklayın.

Gameloop ile indirme: Tencent Game Buddy (Gameloop) PUBG Mobile'ı Windows bilgisayarda oynamak için en iyi emülatördür. Tencent tarafından geliştirilen ve resmi olarak desteklenen emülatör ile PUBG Mobile'ı bilgisayarda mouse ve klavye desteğiyle oynayabilirsinz. Düşük sistemli PC'leri de desteklemektedir. PUBG'i emülatörde oynamak için Gameloop'u indirin, PUBG Mobile'ı bulup yükleyin, Play Games bölümüne gelip giriş yapın ve oynamaya başlayın.

Erkan Calp

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
18,085 TOPLAM İNDİRME
1.9 GB DOSYA BOYUTU

PUBG mobil oyununda da tüm oyuncular hayatta kalma mücadelesi veriyor.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ya da kısa adıyla PUBG’nin mobil sürümü Tencent Mobile Games imzasını taşıyor. Bluehole’un Tencent işbirliği ile mobil platforma taşınan popüler online hayatta kalma oyunu gerek görsel açıdan gerekse de oynanış açısından tatmin edici seviyede. PUBG hayranıysanız, iOS cihazınıza ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayın derim.

YouTuber’ların, profesyonel oyuncuların, sıradan oyuncuların kısacası herkesin ilgisini çeken online hayatta kalma oyunu PUBG’nin mobil sürümü Tencent tarafından geliştirilmiş. iOS tarafında ücretsiz olarak yayınlanan, iPhone ve iPad’de oynanabilen oyun, çok kaliteli grafikler sunuyor. Cihazın donanımını zorlayacak derecede üst seviye görsel çizgileri ile karşı karşıyayız. Oynanışa geçtiğimizde de aynı kalite bizleri karşılıyor. Hayatta kalma mücadelesi veren karakterlerin modellemeleri, hareketleri, patlama efektleri, silah sesleri, haritaların detayı, oyunda dikkat çeken her şey dört dörtlük.

Oyunu bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse; Yaşam izlerinin olmadığı, terk edilmiş evlerle dolu yerlerde tüm oyuncular tek sağ kalan olmak için mücadele ediyor. Herkes oyuna silahsız olarak, eşit şartlarda başlıyor. Sınırlı sayıda silah ve ekipmanlar gizli yerlerde. Oyuncular hayatta kalma şanslarını artırmak için silah arayışına girerken ellerini de çabuk tutmak zorundalar. Çünkü zaman ilerledikçe savaş alanı da daralıyor ve kalan oyuncuların sağlık durumu giderek düşmeye başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PUBG

    PUBG indir PC battle royale oyundur. PUBG Battlegrounds PC içindir! PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, PUBG New State mobil cihazlara özeldir!
  • Overduty VR: Battle Royale

    Overduty VR: Battle Royale, PUBG gibi battle royale yapısına sahip olan sanal gerçeklik destekli bir hayatta kalma oyunu
  • Aim Trainer Pro

    Aim Trainer Pro nişan alma yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olan bir FPS oyunu
  • Battle Royale Trainer

    Battle Royale Trainer ile FPS oyunlarındaki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz
  • Civil Warfare: Another Bullet In The War

    Civil Warfare: Another Bullet In The War, geniş bir haritada onlarca oyuncuya karşı hayatta kalmaya çalıştığınız bir battle royale oyunu
  • Farlight 84

    Farlight 84, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz battle royale oyunlar arasında yerini alıyor.
  • Sniper training camp

    Sniper training camp ile nişan alma yeteneklerinizi geliştirebilir, FPS oyunlarında daha iyi hale gelebilirsiniz
  • Tencent Gaming Buddy (GameLoop)

    Tencent Gaming Buddy (GameLoop), PUBG Mobile bilgisayarda oynamak için ücretsiz Android emülatörü