Android için En Güvenilir 5 APK Sitesi

Android için en güvenilir 5 APK sitesi hangisi? Günümüzde çok sayıda APK indirme sitesi mevcut ve bu web sitelerinin tamamının güvenilir olduğunu söyleyemeyiz.

En güvenilir 5 APK sitesi hangisi? Bu yazıda Google Play Store haricinde oyun ve uygulamaların APK dosyalarını indirebilmenize olanak tanıyan internet sitelerini bir arada topladık. Hazırladığımız listede yer alan siteler sayesinde güvenli bir şekilde dosya indirebilirsiniz.

Cihazınıza indirmek istediğiniz bir Android uygulaması, Google Play Store’da yer almayabilir. Bu, uygulamanın bazı bölgelerde engellenmiş olmasından, yetişkinlere yönelik olmasından veya geliştirici tarafından kaldırılmış olmasından kaynaklanabilir.

Windows PC’de APK Dosyası Açma
YAZILIM

Windows PC’de APK Dosyası Açma

Windows işletim sistemine sahip olan PC’de APK dosyası açma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.

Sadece Play Store kullanmak zorunda değilsiniz. Google Play Store kullanarak ulaşamadığınız uygulamaları cihazınıza indirmenin başka yolları da vardır. Bu gibi durumlarda, uygulamanın APK dosyasını indirmeniz gerekir.

Kötü niyetli bir kişi, internet sitesine yüklemeden evvel APK üzerinde oynamalar yapabilir, kötü amaçlı bir yazılım ekleyerek cihazınıza virüs yerleştirebilir. Bu nedenden ötürü, indirme yapacağınız sitenin güvenilir olup olmadığından emin olmalı ve hatta çeşitli kimseler tarafından site hakkında yapılan yorumlara göz atmalısınız.

Birçok APK indirme sitesi var ve bu sitelerin tamamının güvenilir olduğunu söyleyemeyiz. Bu yazıda, Android için en güvenilir APK sitelerini öğreneceksiniz.

En Güvenilir 5 APK Sitesi Listesi

  • Tamindir
  • APKMirror
  • APKPure
  • Aptoide
  • Yalp Store

Yukarıda en güvenli APK sitelerinin listesi yer alıyor. Bu hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Tamindir

Tamindir'de güncel haberler, oldukça ayrıntılı rehberler, birbirinden başarılı program ve oyunların yer aldığı listelerin yanı sıra APK dosyaları da bulunuyor. Tamindir üzerinden çok sayıda uygulama ve oyunun APK dosyasını güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

Modern arayüz sayesinde blog, liste, haber ve uygulamalara çok kolay bir şekilde erişilebiliyor. İnternet sitesinin üst kısmında yer alan "Uygulama" kategorisi üzerinden uygulamalar ve oyunların listesine göz atabilirsiniz.

Eğer indirmek istediğiniz belirli bir oyun veya uygulama varsa arama kutucuğuna yazarak indirme sayfasına erişebilir ve çok kolay bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İndirme işlemi için uygulama sayfasında yer alan "İndir" butonuna basmanız yeterli.

2. APKMirror

APKMirror, APK dosyalarını indirmek için en popüler sitelerden biridir. Bu site, yaygın olarak okunan Android haber sitesi Android Police'ten sorumlu olan ekibe aittir ve güvenli bir şekilde indirme yaptığınızdan emin olmanızı sağlar.

APKMirror, APK dosyalarını indirmenin en popüler adreslerindendir. Bu site, popüler Android haber sitesi Android Police’ten sorumlu olan ekibe aittir. Bu, sitenin güvenilirliğine dair ipuçları verir. Çalışanlar, APK’yi yayımlamadan hemen önce APK’nin güvenli olduğundan emin olurlar.

APKMirror’da her uygulamanın eski sürümlerine ulaşabilir, Play Store’dan alınan çeşitli bilgileri görebilir ve ilgili uygulamaların listesine ulaşabilirsiniz. APKMirror’dan indirdiğiniz bir uygulama, cihazınıza yüklendikten sonra Play Store’dan bir güncelleme alırsa, uygulama otomatik olarak en son sürüme yükselir.

3. APKPure

APKMirror’un en büyük rakibi tartışmasız bir şekilde APKPure’dur. İki site de aynı zamanda açılmıştır ve APKMirror’da olduğu gibi, indirdiğiniz tüm APK’lerin güvenli, virüssüz olduğundan emin olunması için ekstra çaba gösterilir.

APKPure, uygulamanın güvenliğine dair bir soru işareti fark ederse o uygulamayı sitede yayımlamaz. Ekran görüntüleri, uygulama açıklamaları ve genel bilgileri doğrudan Play Store’dan çeker.

4. Aptoide

Aptoide, APK indirme dünyasının başka bir devidir. 200 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir ve altı milyarı aşkın indirme işlemi yapılmıştır. Aptoide, APK dosyalarını Android cihazınızdan indirmenizi sağlayan bir Android uygulaması da sunuyor. Şirket, aynı zamanda, blockchain teknolojisini ve kripto para birimlerini kucaklayan ilk şirketlerden biriydi.

5. Yalp Store

Bu listede yer alan diğer apk indirme platformlarından farklı olarak, Yalp Store’un bir internet sitesi yok. Bunun yerine, uygulamayı Google Play’in en iyi alternatiflerinden biri olan F-Droid’ten yüklemelisiniz.

Yalp Store’u Android cihazınıza yüklediğinizde, APK’leri doğrudan Play Store’dan indirmek için kullanabilirsiniz. Bu APK’lerde kötü amaçlı yazılım olup olmadığı konusunda dilemma yaşamanıza gerek olmadığı anlamına gelir.

Yalp Store, cihazınızı rootladıysanız herhangi bir giriş yapmadan arka plandaki uygulamaları bile güncelleyebilir. APK’leri Play Store’dan indirmek için bir Google hesabınızın olması gerekmez.

YORUMLAR