Android için En İyi 5 Müzik Çalar

Android işletim sistemli cihazlarda en iyi müzik çalar uygulamaları neler? Bu sorunun yanıtını merak eden kullanıcılar için başarılı uygulamaları sıraladık.

Android cihazlarda kullanılabilecek en iyi müzik çalar uygulaması hangisi? Bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu uygulamar sayesinde akıllı telefon ya da tablette yer alan müzikleri dinleyebilirsiniz.

Yıllar içerisinde müzik dinleme alışkanlıklarımızın ve müzikleri dinlemek için seçtiğimiz cihazların değişimini geri dönüp baktığınız zaman hepiniz açık bir şekilde fark edebilirsiniz. Geride bıraktığımız cihazlar arasında Walkmanlar, CD oynatıcılar, MP3 Çalarlar yer alıyor.

Şu anda neredeyse herkesin yanında taşıdığı bir akıllı telefonu veya tableti var. Hal böyle olunca akıllı telefonların ve tabletlerin müzik dinleme veya medya oynatma konusunda saymış olduğumuz tüm cihazların yerini aldığı bir gerçek.

Bunun en önemli nedenleri arasında; akıllı telefon ve tablet gibi cihazların artık günlük hayatlarımızın bir parçası olmalarını, sürekli olarak yanımızda taşıdığımız cihazlara ek olarak bir medya oynatıcıya ihtiyaç duymuyor olmamızı ve mobil işletim sistemi geliştiricilerinin bizler için müzik dinleme deneyimimizi çok daha üst noktalara taşıyan uygulamalar geliştirmelerini gösterebiliriz.

Ücretsiz Faydalanabileceğiniz En İyi Müzik İndirme Programları
YAZILIM

Ücretsiz Faydalanabileceğiniz En İyi Müzik İndirme Programları

Sevdiğiniz müzikleri internet bağlantısı olmadan da dinleyebilmek istiyorsanız, en iyi müzik indirme programları ile karşınızdayız.

Bu yazımda Android cihazlar üzerinde sizlere en iyi müzik dinleme deneyimini sunacak olan en iyi 5 Android müzik oynatıcısı uygulamasını sıraladık. Her ne kadar Google Play üzerinde müzik dinleyebileceğiniz birçok uygulama yer alsa da ben aralarından en iyi olduğunu düşündüğüm 5 tanesini seçmeye çalıştık.

En İyi 5 Müzik Çalar Uygulaması Listesi

  • DoubleTwist
  • Poweramp
  • Müzik Çalar - MP3 Çalar
  • Shuttle Music Player
  • Equalizer+

Yukarıda akıllı telefon veya tabletinizde bulunan şarkıları dinleyebilmenizi sağlayan başarılı uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamaların detayların aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. DoubleTwist

Popüler bir Android müzik çalar uygulaması olan DoubleTwist, kullanıcıların Google Play Mağazası üzerinde severek kullandıkları uygulamalardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. iTunes ekosistemine dayanan derin köklere sahip olan uygulama, kullanıcıların sorunsuz bir şekilde iTunes müzik listelerini Android cihazlarıyla eşlemelerine olanak sağlar.

Tek başına değerlendirdiğimiz zaman da oldukça etkileyici bir müzik dinleme uygulaması olan DoubleTwist, temel müzik çalar özelliklerinin tamamını sizlere ücretsiz olarak sunmaktadır.

Eğer Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulamadan çok daha fazlasını bekliyorsanız, uygulamanın tam sürümünü satın alma şansına da sahipsiniz. Yüksek kaliteli albüm resimleri, görsel çekiciliğe sahip ekolayzır, farklı ses formatları için destek ve çok daha fazlasını sizlere sunan DoubleTwist, mutlaka denenmesi gereken müzik çalar uygulamalarından bir tanesidir.

iTunes müzik kütüphanenizle kablosuz eşleme, video ekleme, müzikleri Apple TV ve diğer cihazlar üzerine gönderme gibi gelişmiş özellikleride sizlere sunan müzik çalar, gerçekten her yönüyle eksiksiz bir medya oynatıcı olarak da adlandırılabilir.

2. Poweramp

Söz konusu olan şey Android cihazlar üzerinde müzik dinlemek olduğunda, gerçek bir favori olan diğer uygulama da şüphesiz ki Poweramp'tır. Eğer dinlediğiniz müzikten keyif almak istiyorsanız, Poweramp denemeniz müzik çalarlardan bir tanesi.

15 gün boyunca ücretsiz olarak tüm gelişmiş özelliklerini kullanabileceğiniz müzik çaları, deneme süresi tamamlandıktan sonra beğenirseniz satın alabilirsiniz.

Bir kez kullandıktan sonra kolay kolay vazgeçemeyeceğinizi şimdiden söylemekte fayda var diye düşünüyorum. DoubleTwist'te olduğu gibi kendine özgü modern ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Poweramp, oldukça fantastik bir görünüme sahiptir.

Çalma ekranı üzerinde büyük albüm kapaklarını sizlere sunan uygulama, arayüz üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelleştirme seçeneklerini de sizlere sunar. Ayarlar menüsü altında farklı tema ve özelleştirme seçeneklerine de sahip olan uygulama, her zaman istediğiniz kendi müzik oynatıcıya sahip olmanıza olanak sağlar.

Oldukça geniş bir dosya uzantısı desteğinin yanı sıra ekolayzır desteği, şarkılar arasında crossfade ile geçiş ve çok daha fazlasını sizlere sunan Poweramp'ı denemeden geçmeyin derim.

3. Müzik Çalar - MP3 Çalar

Akıllı telefon ya da tablet üzerinden kullanabileceğiniz Müzik Çalar - MP3 Çalar uygulamasında çok sayıda format desteği bulunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkatleri üzerinde toplayan uygulamada şarkı biterken sesin azalması, şarkı sözünü gösterme, istenmeyen klasörleri veya çok kısa şarkıları gizleyebilme dahil olmak üzere çeşitli özellikler yer alıyor.

Uygulama üzerinden çalma listeleri oluşturabilir ve oluşturduğunuz çalma listelerini çok kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Basit kullanıma sahip olan Müzik Çalar - MP3 Çalar adlı uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

4. Shuttle Music Player

Muhtemelen Shuttle Music Player'ı daha önce duymadınız ama aynı kategoride yer alan diğer uygulamalara göz attığınız zaman, gerçekten de dikkate değer bir uygulama olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Poweramp gibi birçok gelişmiş ayarı ve özelleştirme seçeneğini sizlere sunan Shuttle, bunun yanı sıra oldukça sade ve modern bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Uyku zamanlayıcı, aralıksız oynatma, farklı tema seçenekleri, ekolayzır ve çok daha fazla özelliği sizlere bir arada sunan uygulamanın hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu bulunmaktadır. Shuttle'ın gelişmiş özellikleri düşünüldüğü zaman 0,99 dolarlık ücreti gerçekten oldukça uygundur. Parasını sonuna kadar hak edecek bir Android müzik çalar arıyorsanız, Shuttle sizleri bekliyor.

5. Equalizer+

Bu başarılı uygulamanın en önemli özelliği adından da anlaşılacağı gibi ekolayzır özelliğinin piyasada yer alan diğer uygulamalara göre çok daha etkili ve gelişmiş seçenekler sunmasıdır.

Daha önce bahsetmiş olduğumuz uygulamalar içerisinde de ekolayzır özelliği yer alıyor olsa da Equalizer+ bu noktada çok daha farklı ve gelişmiş seçenekleri kullanıcılarına sunmaktadır.

Aynı zamanda çok sağlam bir müzik çalar da olan Equalizer+, ihtiyacınız olabilecek olan her türlü müzik çalar özelliğini de sizlere sunmaktadır. Bu noktada sizlere en yüksek kalitede müzik dinleme deneyimini yaşatacak olan uygulamayı mutlaka denemenizi öneririm.

5 kanallı ekolayzır, bass güçlendirme, içeriksel arama, görsel içerikler ve çok daha fazlasını sizlere sunan Equalizer+'ı ücretsiz olarak Android cihazlarınız üzerine indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR