Android İçin En İyi İndirme Yöneticileri (Neden Kullanılmalı?)

Android akıllı telefon veya tabletiniz için bir indirme yöneticisi arıyorsanız, hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. İşte başarılı uygulamaların listesi!

Android için en iyi indirme yöneticisi hangisi sorusunu soran kullanıcılar için çok başarılı uygulamaların yer aldığı bir liste oluşturduk. Hazırladığımız listede yer alan indirme yöneticileri arasından bir tanesini indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuzda süren büyük bir indirme işleminin tamamlanmasını bekliyordunuz ancak sonlara doğru aniden indirme işlemi başarısız oldu ve indirme işlemini kaldığı yerden sürdürme gibi bir şansınız bulunmuyor.

Verdiğimiz bu örnek, kulağınıza çok mu tanıdık geldi? Düzensiz bir ağ üzerindeyseniz, bunun gerçekleşme ihtimali çok yüksektir. Bu nedenle, bir indirme yöneticisine ihtiyacınız var.

Android Dosyalarını Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?
MOBİL

Android Dosyalarını Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?

Android akıllı telefonlarda ve tabletlerde yer alan tüm verileri temizlemek için fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğinin oldukça sık bir şekilde kullanıldığı ortada.

Android cihazlar için geliştirilen indirme yöneticileri, indirme işleminde yaşadığınız birtakım zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. İndirme işlemlerinde hiçbir sorun ile karşılaşmamak istiyorsanız, yazımızın devamını okumaya devam ediniz.

Android İçin En İyi 5 İndirme Yöneticisi Listesi

  • Advanced Download Manager
  • IDM
  • IDM - Download Manager Plus
  • MediaGet
  • Turbo Download Manager

Bilhassa yüksek boyutlu indirme işlemlerinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için öncelikle bir indirme yöneticisi edinmelisiniz. Alt bölümde yer alan uygulamalardan bazılarını Android telefonlarınız için kullanabilirsiniz.

1. Advanced Download Manager

Kullanıcı dostu arayüzün yer aldığı Advanced Download Manager, bu kategoride yer alan uygulamaların arasından kendini hemen öne çıkarabilecek en zengin özelliklere sahip uygulamadır. Üç eş zamanlı indirme, başarısız indirme işlemlerini otomatik olarak devam ettirme gibi avantajlar, uygulamanın en önemli özelliklerinden sadece bazılarıdır.

Geçmiş indirme işlemleriniz hakkında kapsamlı istatistiklere ulaşabilir, dosyaları Belgeler ve Müzik gibi kategorilere ayırabilirsiniz. Telefonunuzun şarjı düştüğünde indirme işlemlerini otomatik olarak duraklatabilir veya dosya boyutu belirli bir sınırı aşarsa indirme işlemini otomatik olarak duraklatabilirsiniz. Bunların yanı sıra, çok kapsamlı kişiselleştirme özellikleri ile kendi temanızı kullanabilirsiniz.

Advanced Download Manager isimli bu uygulamanın iki sürümü vardır. Tahmin edebileceğiniz üzere, birinin reklamlı hâli ücretsizken, birinin de reklamsız hâli belirli bir ücrete sahip

2. IDM

IDM, Advanced Download Manager ile hemen aynı özelliklere sahiptir ancak hakkında bilmeniz gereken birkaç fark bulunuyor.

IDM, yeni başlayanlar için gezinmesi daha kolay olan modern bir tasarıma sahiptir. Advanced Download Manager’ın neredeyse iki katı kadar güçlüdür: Uygulama, aynı anda beş indirmeyi desteklemektedir.

Advanced Download Manager’da olduğu gibi, toplu indirme, zamanlama, temalar, otomatik sınıflandırma ve benzeri özellikleri burada da kullanabilirsiniz. IDM, şarjınıza ve indirme limitine göre otomatik olarak indirme işlemini durdurabilmektedir.

IDM’ın ücretsiz sürümü reklamları içerir ve zamanlama gibi birçok özelliğinden kullanıcıları yoksun bırakır ancak uygulamanın ücretli sürümünü kullanırsanız, bu kısıtlamaları ve reklamları aşabilirsiniz.

3. IDM - Download Manager Plus

Yukarıdaki uygulamalar çok mu klasik geldi? O zaman Logic Looper’s IDM - Download Manager Plus isimli bu uygulamayı deneyin! IDM, başka bir indirme yöneticisidir ve yukarıdaki uygulama ile bir ilişkisi yoktur. İndirme hızını artırır ve devam eden indirme işlemleri sırasında oluşabilecek hataları ve çeşitli sorunları aşabilen temel bir indirme yöneticisidir.

IDM basit bir arayüz ve temel özellikler içerir. Eş zamanlı birden fazla uygulama indirebilir ve bu indirilmeye devam eden uygulamaları yönetebilirsiniz. İzin verilen eş zamanlı indirme sayısını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

İndirme limitini daraltabilir ve uygulamanın tasarımı için üç tema arasından bir seçim yapabilirsiniz. IDM herhangi bir yükseltme yapmanıza gereksinim duyulmayan ücretsiz bir uygulamadır ancak reklamları kaldırmak için bir meblağ ödemeniz gerekebilir. Buradan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. MediaGet

Ücretsiz olarak sunulan MediaGet'i akıllı telefon ya da tabletinize indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Uygulama sayesinde dosya indirmelerini çok pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

5. Turbo Download Manager

Kolay kullanımı ile dikkat çeken Turbo Download Manager, dosyaları telefonunuza hızlı ve kolay bir şekilde indirmenize olanak tanır. Dosyaları arka planda indirebilmenizi sağlayan uygulama üzerinden indirme geçmişine de bakabilirsiniz. Bildirimlerin de yer aldığı uygulamada dahili medya oynatıcısı da mevcut.

YORUMLAR