Android İçin FIFA Mobile 19 Beta Nasıl İndirilir? (APK'ya Gerek Yok!)

FIFA Mobile 19 beta nasıl indirilir? Hazırladığımız rehberde dünya genelinde çok popüler olan futbol oyununa ilişkin merak edilen çeşitli soruları yanıtladık.

FIFA Mobile 19 beta indirilmeye açıldı. FIFA Mobile 19 APK indirme bağlantısına ihtiyaç duymadan FIFA Futbol 19 indirip oynayabilirsiniz. FIFA Mobile 19 indirmek, oynamak için izlemeniz gereken adımları FIFA Mobile 19 nasıl indirilir? rehber yazımızda bulacaksınız.

Dünyanın en çok satan futbol oyunu FIFA, her sene olduğu gibi PC platformunun ardından mobile çıkış yapıyor. EA Sports’un sadece PC ve konsollarda değil, mobilde de en çok oynanan futbol oyunu FIFA, mobil kullanıcılara FIFA Mobile - FIFA Futbol ismiyle merhaba diyor.

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Neler?
OYUN

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Neler?

FIFA serisi, dünyanın dört bir yanındaki liglerin resmi lisanslarını kullanarak futbolu en iyi şekilde oyun dünyasına sunmak konusunda her zaman mükemmel bir alternatif olmuştur.

FIFA Mobile 19 ismiyle mobil platformda yerini almış durumda ancak bu sezonda ilk defa beta sürüm olarak yayınlandı ve sadece Android için indirilmeye açıldı. FIFA Mobile 19 Beta sürüm 1 Kasım’a kadar sürecek.

Söz konusu sürenin ardından FIFA Mobile 19, hem Android hem de iOS platformunda indirilebilir olacak. FIFA Mobile yeni sezonu şimdiden oynamak isteyenler için FIFA Mobile 19 nasıl indirilir? rehber yazısı hazırlayalım dedik.

FIFA Mobile 19 Beta Nasıl İndirilir?

FIFA Mobile 19 indirme bağlantısına sitemiz üzerinden (aşağıdaki bağlantıdan) ulaşabilirsiniz ancak öncesinde beta programına kayıt olmanız gerekiyor. Bunun için Google Play Store sayfasına gidip “Test Kullanıcısı Ol” bağlantısına dokunuyorsunuz.

Test programına katıldıktan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. FIFA Mobile 19 Beta sürümün 1 Kasım’a kadar süreceğini, ilerleyişin yeni sezona aktarılmayacağını belirtmekte fayda var. Öte yandan beta sürümde My Team, Vs Atak, 11 v 11 Maçlar ve Yetenek Oyunları olmak üzere 4 mod oynanabilir.

FIFA Mobile 19 Beta Android Sistem Gereksinimleri

  • RAM: 1 GB
  • İşlemci: ARM Tabanlı, 4 Çekirdek (1GHz hızda çalışan)

FIFA Mobile 19 Beta iOS Sistem Gereksinimleri

  • iPhone 5, 5c ve üzeri
  • 6. Nesil iPod Touch
  • 4. Nesil iPad ve üzeri
  • iPad Mini 2 ve üzeri

FIFA Mobile 19 iOS tarafında iPhone 5 ve üzeri tüm modellerde oynanabiliyor. FIFA Mobile 19 Android tarafında da en az 1GB RAM, Arm tabanlı 4 çekirdekli işlemcili bir telefonda akıcı şekilde oynanabiliyor.

FIFA Mobile 19 Oynanışı Neler Sunuyor?

  • Yeni oyun mekaniği motoru
  • Gerçekçi animasyonlar, sevinçler, grafikler
  • Gerçek zamanlı PvP
  • Karşı Atak
  • Canlı Etkinlikler
  • Ultimate Team

"Mobil platformda en çok indirilip oynanan futbol oyunu FIFA Mobile’ın 2019 sezonunda yeni oyun mekaniğiyle tanışıyoruz. Oyuncu animasyonları her zamankinden daha iyi, grafikler daha özgün ve gerçekçi, yeni eklenen sevinç gösterileri, oyun içeriğinde de birçok heyecan verici online mod bizleri karşılıyor.

Görsel şölen yaşatan yeni FIFA Mobile’da dünya genelinde oyuncularla gerçek zamanlı teke tek mücadele edebiliyor, karşı atak modunda 90 saniye süreli maçları kazanmak için ter döküyor, süre sınırlı (8 saat) canlı etkinliklere katılarak rüya takımınız için genç yetenekleri topluyorsunuz. FIFA’nın olmazsa olmazı Ultimate Team yeni sezonda da yerini koruyor.

FIFA Mobile 19, online oynanış sunduğundan sürekli internet bağlantısı gerektiriyor. EA Sports’un “Bu bir beta sürümü olduğu için ilerlemenizin yeni sezona aktarılmayacağını veya temel Ultimate Team oyununa etkisi olmayacağını lütfen unutmayın.” notunu da paylaşayım."

YORUMLAR