Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Assassin's Creed Mirage Türkçe yama ile alakalı bilmek istediğiniz her şey bu yazıda sizlerle.

assassins-creed-mirage-turkce-yama

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Assassin's Creed Mirage çıkışını yaptı. Köklerine dönme sözüyle zihinlerimizde yer eden Assassin's Creed Mirage tıpkı ilk oyundaki gibi bizleri Orta Doğu’ya götürüyor. Basim'i yönettiğimiz bu oyunda bizleri yine bambaşka bir deneyim bekliyor.

Pek çok oyuncu Assassin's Creed serisinin Türkçe dil desteğine sahip olmamasından şikayet ediyor. Günümüzde pek çok oyun firması resmi Türkçe dil desteği ile hizmet verirken maalesef Assassin's Creed tarafında bunu göremiyoruz. Şanslıyız ki Assassin's Creed Mirage Türkçe yama oyunun çıkış yaptığı gün piyasaya çıktı. Eğer siz de oyunu ana dilinizde oynamak istiyorsanız. Assassin's Creed Mirage Türkçe yama indirebilirsiniz.

Eğer siz de Assassin's Creed Mirage Türkçe yama indirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece oyunu en iyi şekilde anlayacaksınız ve oyundan aldığınız keyif de artacaktır.

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi
OYUN

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi

2007 yılında Ubisoft Assassin’s Creed isimli bir oyun çıkardı ve oyun dünyasına bomba gibi düşen bu oyun pek çok kişi tarafından beğenilse de eksiklikleri göze çarpıyordu ve devam oyunları bekleniyordu.

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Assassin's Creed Mirage Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki Yamayı İndir seçeneğine tıklayın.
  • Assassin's Creed Mirage’nin Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Assassin's Creed Mirage’i hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Assassin's Creed Mirage ile Alakalı

5 Ekim 2023 tarihinde çıkış yapan Assassin's Creed Mirage Ubisoft tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış gizlilik odaklı bir Aksiyon/Macera oyunudur. Önceki oyun olan Valhalla’dan da tanıdığımız bir isim olan Basim’i kontrol ettiğimiz bu oyun Bağdat’ta geçiyor. Hidden Ones aracılığıyla ölümcül bir suikastçiye dönüşen Basim'in başından geçen olaylara yakından şahitlik ediyoruz.

İlk Assassin's Creed oyununu fazlasıyla andıran Mirage, bizleri yine Orta Doğu’nun mistik ve gizemli dünyasına götürüyor. Assassin's Creed Mirage önceki oyunların ana dinamiklerini korusa da dövüş sistemi bakımından epey farklı bir yapım. 

Grafik olarak ortalama üzeri diyebileceğimiz bir yapım olan Assassin's Creed Mirage gözlerinizi bayram ettirmese de son derece yeterli bir kaplama kalitesine sahip. Assassin's Creed Mirage’ın atmosferi ise sizi gerçekten ilk oyuna ışınlayacak cinsten. Eğer ilk Assassin's Creed oyununa özel bir ilgiliniz varsa Mirage’e bir şans vermek isteyebilirisiniz.

Assassin's Creed Mirage Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Assassin's Creed  serisinin oyunlarından hangilerini oynadınız? Assassin's Creed Mirage Türkçe yama sizce nasıl olmuş? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR