Bilgisayar Sesini Artırmak İçin 5 Faydalı Program (Windows 10)

En iyi PC ses yükseltme programları ile bilgisayar sesini artırmak hiç bu kadar basit olmamıştı. İşte daha iyi ses almak için kullanabileceğiniz programlar!

PC ses yükseltme nasıl yapılır, en iyi ses yükseltme programı nedir? Bilgisayar sesini arttırma ile bağlantılı soruların cevabı özellikle oyuncular, müzik dinlemekten hoşlananlar ve video ya da ses oynatırken duymakta güçlük çekenler tarafından merak edilmektedir.

Bilgisayarınızı genellikle ne amaçla kullanıyor olursanız olun, sesten yana bir şikâyetiniz varsa bilgisayar sesini arttırmak için tavsiye ettiğimiz programları mutlaka kullanmalısınız. Ses seviyesini maksimumun üzerine çıkarmak için hangi programları kullanmanızın gerektiğini aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz.

Windows 10 Ekranı İkiye Bölme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Windows 10 Ekranı İkiye Bölme Nasıl Yapılır?

Windows 10 ekranı ikiye bölme, çalışma sırasında birden fazla program kullananlar için hayat kurtarıcı bir rol üstlenir.

PC Ses Yükseltme Programları

  • Fidelizer
  • FxSound
  • SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2
  • Bongiovi DPS
  • Boom 3D

Windows 10 işletim sistemine özel olarak geliştirilen çok fazla ses arttırma programı bulunmuyor. Bilgisayar sesini arttırmak için program bulmak bu nedenle imkânsız görünebilir. Size bu konu ile ilgili yardımcı olmak için en iyi 5 PC ses yükseltme programının bir arada olduğu liste oluşturduk.

Bu programlar hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1. Fidelizer

Spotify, YouTube ve piyasaya bulunan diğer tüm uygulamalarla uyumlu olan Fidelizer, Windows 10 işletim sistemli bilgisayarları ses açısından bir üst boyuta taşımak için Windows 10 kullanıcıları tarafından ses arttırma amacıyla kullanılabilecek en mükemmel programlardan bir tanesi olarak görülmektedir.

İçinden seçim yapabileceğiniz yedi farklı ses seçeneği olan programın Fidelizer Plus ve Fidelizer Pro olmak üzere iki sürümü bulunmaktadır. Fidelizer Plus 39,95$ fiyat etiketine sahipken Fidelizer Pro ise 69,95$ fiyat etiketine sahiptir.

2. FxSound

FX Sound, düşük ses kalitesini geliştirme konusunda oldukça başarılı olan başka bir programdır. Sadeliğine rağmen kullanıcıların çok sayıda olumlu eleştirisini alan son derece faydalı programın deneme sürümünü web sitesi üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir, programdan memnun kaldığınız takdirde deneme sürümü sona erdikten sonra ücretli sürüme geçebilirsiniz.

3. SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2, ses kalitesini iyileştirme ihtiyacını gideren mükemmel bir araçtır. Program, isminden de tahmin edebileceğiniz üzere, ses kalitesini olumsuz etkileyen unsurları ortadan kaldırmaya ve temiz bir ses akışı sunmaya odaklanmaktadır.

Program, kullanıcılara tek bir tıklama ile birbirinden etkili çözümler sunabilmektedir. Sezgisel kullanıcı arayüzüne sahip olan programı kullanacak olan kişiler gerekli işlemleri zahmetsiz olarak yerine getirebilir.

4. Bongiovi DPS

Bongiovi DPS, Windows 10 işletim sistemli bilgisayarı olan kişilerin ses kalitesini geliştirmek için kullanılabileceği başka bir programdır.

Bongiovi DPS gelen sesi sürekli olarak sisteminizin kapasitesi ile uyumlu bir şekilde düzenler ve size güzel bir ses kalitesi sağlamaktadır. Program, dinleyiciler için önemli olan sesleri tutarlı bir seviye tutmaktadır ve bu da sesin çok daha iyi bir şekilde duyulabilmesini sağlar.

5. Boom 3D

Global Delight tarafından geliştirilen Boom 3D, Windows 10 işletim sistemli bilgisayarı olan herkesin kullanabileceği bir ses geliştirme programdır. 30 günlük ücretsiz deneme olanağı sunan Boom 3D'nin kullanıcıları, Boom 3D'nin Windows kullanıcılarının bilgisayarına yükleyebileceği en iyi ses iyileştirme programlarından biri olduğunu dile getirmektedir.

Programın ilk sürümü Mac ve iOS için geliştirildi ve dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanıldı. Programın kullanıcı arayüzü o kadar basit tutulmuş ki Winamp'ın eski sürümlerinden kolay bir kullanımının olduğunu söylemek mümkündür.

PC ses yükseltme programları listemizin sonuna geldik. Listede olmayan ancak sizin kullandığınız bir PC ses arttırma programı varsa bunu yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

YORUMLAR