Dünya Kupası'na Özel Android Futbol Oyunları

En iyi Android futbol oyunları neler sorusunun yanıtını arayan telefon ve tablet kullanıcıları için birbirinden başarılı yapımların yer aldığı liste hazırladık.

En iyi Android futbol oyunları neler? Android cihazlar için geliştirilen çok sayıda futbol oyunu yer alıyor. Bu yazıda başarılı oynanış sistemi ile dikkat çeken yapımları bir arada topladık. Listeden beğendiğiniz bir oyunu indirip kurabilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Futbol fanlarının belki de en çok heyecanla bekledikleri turnuvalardan birisidir Dünya Kupası. 4 yılda bir düzenlendiği için de, diğer turnuvalara göre çok daha kıymetli diyebiliriz. Çünkü kendi ülkenizi desteklemek için çok uzun zaman bekliyorsunuz. Bu da onu çok daha önemli bir hale getiriyor.

Canlı Maç Sonuçlarını Takip Edebileceğiniz Siteler ve Uygulamalar
İNTERNET

Canlı Maç Sonuçlarını Takip Edebileceğiniz Siteler ve Uygulamalar

Canlı maç takip siteleri ve uygulamaları, maç sonuçlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilmenize olanak tanır.

Futbol, genel olarak sadece bir spor olmaktan öte bir yaşam tarzı diyebiliriz. Dünya Kupası da bu yaşam tarzının en önemli olaylarından birisi. Uygulama marketlerinde de yüzlerce futbol oyunu bulmak mümkün. Fakat geliştiriciler, Dünya Kupası zamanı geldiğinden, sadece kupa için özel olarak oyunlar geliştirmeye başladılar.

Bilgisayar ya da konsolda oynuyor gibi olmasa da zaman zaman mobil cihazlarda bazı futbol oyunları oynamak da keyifli olabiliyor. Biz de bugün sizler için Dünya Kupası'na özel olarak hazırlanmış en iyi futbol oyunlarını derledik. Listemize göz atarsanız, siz de kendi zevkinize göre bir oyun bulabilirsiniz.

Android İçin En İyi Futbol Oyunları Listesi

  • Dream League Soccer
  • FIFA Mobile 21
  • Flick Soccer Brazil
  • Football World Cup 2014
  • Head Soccer Cup 2014
  • Score! World Goals
  • Soccer Stars
  • World Soccer Games 2014 Cup

Yukarıda çok başarılı futbol oyunları yer alıyor. Listede yer alan mobil oyunların ayrıntılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Dream League Soccer

Dream League Soccer aslında dünya kupasına özel olarak dizayn edilmemiş olsa da, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından bir tanesi diyebiliriz. Detaylı grafikleri ile bilgisayar oyunlarıyla yarışabilecek bir oyun olan Dream League Soccer ile kendi takımınızı oluşturup rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Başarılı bir yapay zeka ve fizik motoruna sahip olan oyun zorluk dengesini çok iyi bir şekilde tutturmuş. Sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz bu oyunun, futbol fanlarının çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Eğer siz de maç aralarında vakit geçirmek için bir futbol oyunu arıyorsanız, bu oyunla Dünya Kupası heyecanını cebinizde yaşayabilir ve ortak olabilirsiniz.

2. FIFA 21 Mobile

Bir diğer başarılı futbol oyunu olan FIFA'yı bilmeyen yoktur zannediyorum. EA Games tarafından bilgisayarlar için üretilmiş olan oyunun mobil versiyonu ile Android cihazlarınızda en iyi futbol oyunu deneyimini yaşayabilirsiniz.

Başarılı bir arayüze sahip olan mobil oyunda çok sayıda lig ve takım yer alıyor. Oyunun kontrolleri gerçekten gelişmiş bir yapıya sahip. Mobil cihazlar için bulabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından biri olan FIFA'nın 21 Mobile oyununu indirip denemenizi tavsiye ederiz.

3. Flick Soccer Brazil

Flick Soccer oyununun 2014 Brezilya Dünya Kupası'na özel olarak tasarlanmış yeni oyunu olan Flick Soccer Brazil ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından bir tanesi diyebiliriz.

Bu oyunda amaç maç yapmaktan çok frikik kullanma ve şut atmaya yönelik. Eğlenceli oyun yapısı ve başarılı görsel efektleri ile dünya kupası heyecanını cep telefon ve tabletlerinizde yaşamaya devam edebilirsiniz.

Frikik kullandığınız yer sürekli değiştiği için oyun sıkıcı bir hal de almıyor. Ayrıca oyunda play futbolu ve kadınlarla oynama seçenekleri de mevcut.

4. Football World Cup 2014

Dünya kupası heyecanına mobil cihazlarınızdan da devam etmek istiyorsanız ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir diğer futbol oyunu da Football World Cup 2014. Gelişmiş görselleri ve dinamik oyun yapısıyla dikkat çeken bir futbol oyunu olan Football World Cup 2014 en iyi futbol oyunları arasında.

Gerçekçi grafikleri ve başarılı kontrolleri ile cihazı zorlamayacak şekilde tasarlanmış. Ses efektleri de gerçekten iyi olduğu için oyunun motivasyonu da çok yüksek.

Siz de futbol fanıysanız ve Android cihazlarınızda oynamak için bir oyun arıyorsanız, bu başarılı oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

5. Head Soccer Cup 2014

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'na özel olarak hazırlanmış futbol oyunlarından bir tanesi olan Head Soccer Cup 2014, değişik bir oynanma yapısına sahip. Eğlenceli olduğu kadar monotonlaşmayan bir oyun tarzı olduğu için sıkılmayacağınıza eminim.

Oyunda Brezilya, Arjantin, İtalya, Fransa ve Almanya gibi çeşitli ülkeler arasında sevdiğinizi seçebiliyor, bu ülkelerin popüler futbolcuları arasından da Neymar, Ronaldo, Torres, Rooney gibi istediğiniz futbolcuları seçebiliyorsunuz.

Oyunda aynı dünya kupası gibi gruplardan başlayıp, son 16, çeyrek final, yarı final ve final seviyelerinden geçecek ve kupaya ulaşmaya çalışacaksınız.

6. Score! World Goals

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir diğer dünya kupası futbol oyunu olan Score! World Goals şimdiye kadar dünyada atılmış  ve ses getiren 300'den fazla golü sizlere tekrar atma şansı tanıyor.

Sizi eski günlere götürecek oyunda dünya kupaları, yerel ligler, şampiyonlar ligi maçları ve daha fazlasında atılan golleri ve gol pozisyonları bulabilirsiniz. Ara paslar verebilir,orta açabilir ve serbest vuruşlar kullanabilirsiniz.

3 farklı zorluk seviyesine sahip oyunda gol pozisyonlarını gerçeğine en yakın şekilde atarsanız yüksek puanlar alabilir ve yıldızlar toplayabilir, yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

7. Soccer Stars

Enteresan bir oynanma yapısına sahip olan bu oyunla Dünya Kupası heyecanını bir seviye daha ileri götürebilirsiniz. Maçlar arasında mobil cihazınızda futbol heyecanını sürdürebileceğiniz bu oyun gerçekten çok keyifli.

Oyun, popüler oyun firması Miniclip tarafından yapılmış. Geleneksel futbol oyunlarından çok farklı olan oyunda oyuncuları kuşbakışı kontrol ediyorsunuz. Ve oyuncular yerine o ülkenin bayrağını taşıyan yuvarlaklar bulunuyor.

Oyunda amacınız rakip takımı yenmek. Oyuncuları parmağınızla tutup çekiyor ve topa vuruyorsunuz. Bu şekilde gol bulmaya çalışıyorsunuz. Oyunun çevrimiçi multiplayer modu da mevcut.

8. World Soccer Games 2014 Cup

Dünya Kupası'nın başlamasıyla futbol herkesin gündemi oldu. Siz de bir futbol fanıysanız ve Android cihazınızda oynamak için bir oyun arıyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Aslında akıllı telefonlarda futbol oyunu oynamak zordur. Ama bu oyunun düzgün fizik motoru ile başarılı maçlar yapabilirsiniz. Gerçekçi oyun tarzı ile sizi anında kendine bağlayacak bir futbol oyunu olduğunu söyleyebiliriz.

Gerçekçi paslar ve güçlü şutlarla oynayabileceğini bu futbol oyunu ile dünya kupası heyecanını yaşatabilirsiniz.

YORUMLAR