Dyson’ın İlk Islak Süpürgesi: Dyson Submarine Özellikleri ve Fiyatı

İngiliz teknoloji markası Dyson ilk ıslak süpürgesini tanıttı. Benzersiz tasarıma ve donanıma sahip Dyson Submarine'in özellikleri ve fiyatı burada!

Özellikleri ve fiyat etiketiyle dikkat çeken Dyson Submarine, zemini suyla temizleyen silindir başlı elektrik süpürge modelidir. Süpürgenin silindir başıyla sert zeminler daha kolay temizlenip yıkanıyor.

Yaşam alanlarında en zorlu kirler; sıvılar ve halıya bulaşan yemek artıklarıdır. Temizlenmesi zor olan lekelerde Dyson devreye girerek ıslak temizleme süpürgesiyle sorunu hızlıca gideriyor.

Dyson V15s Detect Submarine Özellikleri

  • Islak temizleme başlığı; sert zeminlere hapsolan küçük döküntüleri, kirleri ve lekeleri hızlıca temizler.
  • Dyson Submarine doğru miktarda suyla temizlik işlemini gerçekleştiriyor.
  • Aşırı su kullanılmadan optimum bir temiz zemin elde etmeye çalışıyor.
  • Dyson Submarine; ıslak temizleme başlığıyla sekiz noktalı hidrasyon sistemiyle eşit su dağılımı yapan basınçlı hazneden oluşuyor.
  • Süpürgedeki motor destekli mikrofiber rulo; 300 ml’lik temiz su tankıyla tüm kirleri temizliyor.
  • 110 m2’ye kadar olan zeminleri temizleyebiliyor.
  • Süpürgenin ikinci ayrı su tankı vardır. Yukarıdaki adımda toplanan kirler bu tank içine aktarılıyor.

Dyson kablosuz süpürge modelleri arasında yer alan V15s Detect Submarine, ıslak temizleyici olarak çok yüksek performans gösteriyor. Zemin üzerindeki kirleri tam anlamıyla temizliyor. Hiçbir yere bulaştırmadan temizleme işlemini yapıyor.

Cihazdaki sekiz noktalı hidrasyon; eşit aralıklarla silindir boyunca yerleştirilen sekiz su jetinden oluşuyor. Bu sekiz su jeti; alanı fazla ıslatmadan eşit şekilde yıkıyor. Dakika içerisinde tam olarak 18 ml su salıyor.

Dyson Submarine ile zemin kolayca temizleniyor. Kullanımı kolay olan bu cihazın alanı etkili şekilde temizlemesinde silindir kafasında yer alan mikro elyafların etkisi çok büyüktür. Cihazın kafası makineye takıldığında elektrik süpürgesi tarafından ıslak zemin temizleyicisi olduğu hemen anlaşılıyor. Hemen ıslak zemin moduna çevirip temizliği gerçekleştiriyor.

Dyson Submarine, emiş kullanmıyor. Yalnızca mikrofiber silindirle kiri toplayan ve suyu kirli su deposunda bırakan sistem kullanıyor. Süpürgenin silindir şeklindeki başı çıkarıldığında cihaz durumu hemen fark ediyor. Performansını yükseltmek için emiş özelliği kullanan kuru moda geri dönüş yapıyor.

Dyson V15s Detect Submarine Fiyatı

Etkili performansı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Dyson V15s Detect Submarine için 29 bin 999 TL fiyat belirlendi.

En Güçlü Robot: Dyson 360 Vis Nav Özellikleri ve Fiyatı
Yaşam

En Güçlü Robot: Dyson 360 Vis Nav Özellikleri ve Fiyatı

Yaşam alanlarını kusursuz şekilde temizleyen cihazların başında gelen Dyson 360 Vis Nav, gelişmiş özellikleri nedeniyle ilgi odağı hâline geldi.

Dyson V15s Detect Submarine ücreti ve işlevleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR