En İyi Ev Sinema Ses Sistemleri

Evde dizi ve film izlemenin yanı sıra müzik dinleme deneyimi üst seviyeye çıkaracak en iyi ev sinema ses sistemlerini sizler için inceledik!

Özel ses sistemleri sayesinde evde de sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Ses sistemi teknolojilerinin gelişmesiyle cihazların fonksiyonel özellikleri de artmıştır. Bu sistemler, yüksek ses imkanı sunuyor. Evinde sinema keyfi yaşamak isteyen herkesin kullanabileceği cihazlardır. Sinemadakilerden hiçbir farkı yoktur desek yerdidir. Sinemadaki gibi doğru şekilde sesler dışarıya aktarılır.

En İyi 9 Ev Sinema Ses Sistemleri

  • LG S75Q
  • Sony HT-SF150
  • LG Soundbar G1
  • Goldmaster HTS-698
  • Samsung HW-Q990B/TK
  • Sony HT-S40R
  • Yamaha Ysp 5600 Soundbar
  • Bose Home Speaker 500 Siyah Alexa Destekli Wi-Fi Ses Sistemi
  • LG Out Xboom Ses Sistemi

1. LG S75Q

En iyi ev sinema ses sistemleri listemizin en başında LG S750Q geliyor. Bu cihaz, soundbar şeklinde geçiyor. Güçlü performansı, sahip olduğu özellikleri vb. birçok noktada kullanıcılarından tam not alıyor. Cihaz, 3.1.2 kanal yapısından oluşuyor.

Toplamda 380 W güç çıkışı mevcut. LG S750 kullanıcılarına hem müzik hem de sinema gibi farklı ses efektleri sunuyor. Kullanıcılar film izlerken ya da müzik dinlerken kendi zevklerine göre ses efekti modlarını seçebiliyor. Yüksek verimli bir ses sistemidir. Güçlü ses performanslarıyla dikkat çekiyor.

2. Sony HT-SF150

Sony HT-SF150; HDMI girişi, USB ve Bluetooth bağlantılı olarak tasarlanmıştır. Bass Reflex sistemli tasarlanan cihaz kullanıcılarına yüksek ses performansı sunuyor. 3D sanal ses teknolojisinden oluşuyor. Aynı zamanda Dolby Digital ses teknolojili olarak da üretilmiştir. Cihaz kablolu ve kablosuz bağlantı olanağı da kullanıcılarına sunuyor.

3. LG Soundbar G1

360 W toplam güç çıkışı, 3.1 kanal yapısı gibi fonksiyonel özellikleriyle LG Soundbar G1 dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu cihaz, Bluetooth teknolojisinden oluşuyor. Subwoofer kablosuz ses sistemine sahip. Optik, HDMI ve USB giriş noktalarından oluşuyor. Bu cihazın diğer dikkat çeken özelliğiyse Dolby Vision teknolojisine sahip olması.

4. Goldmaster HTS-698

5.1 kanal yapısından oluşan Goldmaster HTS-698, beşli ses sisteminden de oluşuyor. 3D ses teknolojisini destekliyor. Aynı zamanda Pro Logic II teknolojili olarak 2.1 yapılı olarak kullanımı söz konusudur. Maksimum 20 KHz ve minimum 150 Hz ses frekansıyla performans sunuyor.

Kablolu ses sisteminden oluşan cihaz, güçlü bas performanslı ses sisteminden oluşuyor. Bas performansı dengelenebilmesiyle subwoofer kabininden oluşuyor. USB desteği sağlayan cihaz, USB bellekler aracılığıyla ses sisteminde yer alan dosyalar oynatılabiliyor. MicroSD hafıza kartı girişinden de oluşuyor. Goldmaster HTS-698; MicroSD hafıza kartları ve USB bellekler üzerinden ses performansı sergiliyor.

5. Samsung HW-0990B/TK

Kablosuz Dolby Atmos teknolojisinden oluşan Samsung HW-0990B/TK; 11. 1.4 kanal yapısına sahip. Kullanıcılarına SpaceFit Sound+ ve Q-Symphony teknolojileriyle hizmetler sunuyor. Auto EQ teknolojisinden faydalanarak bas performansını olduğu alana eşit dağıtıyor. Ev sinema ses sistemleri arasında en güçlü olan olduğunu söyleyebiliriz.

6. Sony HT-S4OR

5.1 kanal teknolojisine sahip Sony HT-S40R, 600 W güç çıkış gücünden oluşuyor. Güçlü ses performansından oluşan bu cihaz, Dolby Digital teknolojisine sahip olması ile öne çıkıyor.

7. Yamaha YSP 5600 Soundbar

Profesyonel ev sinema sistemleri arasında yer alan Yamaha YSP 5600 Soundbar; donanım ve yazılım özellikleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Clear Voice teknolojisiyle donatılmış bir cihazdır.

8. Bose Home Speaker

Akıllı hoparlörler kategorisinde yer alıyor. Bose Home Speaker sesli kontrol özelliği sağlıyor. Kolayca taşınabilen cihaz ayrıca pratik kullanımıyla da dikkat çekiyor.

9. LG On7 Xboom

Oldukça güçlü ses sistemine sahip LG On7 Xboom, kareoke özellikli olarak tasarlanmıştır. Super Bass Boost özelliği de cihazı önemli kılan diğer etmendir.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alabilecek en iyi Samsung telefonlar hangileri? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı akıllı telefon modellerinin yer aldığı bir liste hazırladık.

En İyi Powerbank Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Powerbank Modelleri ve Fiyatları

Taşınabilir şarj cihazı satın almak isteyen kişiler için çeşitli batarya kapasitelerine sahip powerbank modelleri ve fiyatları listesi hazırladık.

YORUMLAR