Getcontact Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Getcontact hesap silme işleminin nasıl yapıldığını merak eden kişiler için rehber hazırladık. Rehberde ayrıca numara silme işlemini de açıkladık.

Tüm dünyada çok popüler bir hizmet olan Getcontact, hesap silme seçeneği sunarak kullanıcıların istediği zaman hesabını kapatabilmesine imkân tanıyor. Peki, hesabın ve verilerin tamamen silinmesi için hangi adımların uygulanması gerekiyor?

2016 yılında hayatımıza giren Getcontact uygulaması dünya üzerinde 250 milyon kişi tarafından kullanılıyor. Birçok kişinin merak ettiği "arkadaşım, sevgilim beni telefonuna nasıl kaydetti" adlı soruyu cevaplıyor ancak birçok kişi bu tarz uygulamaları kullanmış olsada bir süre sonra silmek istiyor.

Hizmette hesap silme süreci yalnızca birkaç adımdan oluşuyor. Bu, kullanıcıların hesaplarını çok pratik ve hızlı şekilde silebilmesini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar verilerin kalıcı olarak silinmesini de sağlayabiliyor. Getcontact hesap kapatma ve numara silme işlemleri için rehberdeki adımları uygulayabilirsiniz.

Getcontact Hesap Silme Nasıl Yapılır? 

  • İlk olarak Getcontact uygulamasını açın.
  • Ayarlar bölümüne gelin.
  • "GetContact Hakkında" bölümüne girin.
  • "Hesap Ayarları" adlı kısma dokunun.
  • "Hesabı sil" seçeneğine basın. 
  • İşlemi onaylayın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.

Getcontact hesabı silme işlemi için öncelikle akıllı telefonunuzda yüklü olan uygulamayı açın. Yatay üç çizgi simgesine dokunun ve ardından "Ayarlar" menüsüne girin. "GetContact Hakkında" bölümünü görüntüleyin. Bir sonraki adımda "Hesap Ayarları" kategorisini açın. "Hesabı sil" seçeneğini seçin ve işlemi onaylayın.

Getcontact Numara Silme Adımları

  • Getcontact sayfasını ziyaret edin.
  • İlgili sayfaya giriş yapın.
  • "Görünürlük Ayarları" bölümünü görüntüleyin.
  • "Verilerimi Kalıcı Olarak Sil" seçeneğini seçin.
  • İşlemi onaylayın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.

Bu tarz uygulamalar hesaplarınızı silmenize rağmen verilerinizi sistemde tutabilir. Bu nedenle Getcontact hesap kapatma işlemini tamamen yapmak istiyorsanız sistemde kayıtlı olan cep telefon numaranızı silmenizi öneririz. Verileri kalıcı olarak silmek için yukarıda yer alan adımları uygulamanız yeterlidir.

Getcontact uygulamasını cihazına kuran birçok kişi yorumlar kısmında "Şu tarihte ve saatte uygulamayı cihazıma kurmuş bulunmaktayım ve kişisel verilerimin benden habersiz bir şekilde işlenmesinden uygulama geliştiricileri sorumludur" benzeri görüşler belirtmektedir.

Peki, uygulamalara yapılan "Kişisel verilerimin benden habersiz bir şekilde kullanılmasından sorumlu değilim." Hukuki açıdan bir geçerliği var mı? Kısa cevap hayır.

Uygulamalara yapılan bu tarz yorumlar herhangi bir hukuki ifade taşımamaktadır. Çünkü Getcontact gibi uygulamaları kullanmak isteyen kullanıcılar kullanıcı sözleşmesini kabul etmeden zaten uygulamayı kullanamamaktadır. Bu nedenle Getcontact ve benzeri uygulamaları kullanmadan önce iyi düşünmenizi öneririz.

Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram bilindiği üzere dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Meta şirketi tarafından toplanan veriler Instagram’da yaptığınız her işlemi kayıt altına almakta ve bu verileri hem kendi açısından hem kullanıcı açısından kullanmaktadır.

Bu içeriğimizde Getcontact hesabı nasıl silinir sorusuna cevap verdik. Sizler daha önce Getcontact kullandınız mı? Getcontact uygulamasını yararlı buluyor musunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR