Google Üzerinden Oynayabileceğiniz 5 Oyun

Bazılarını bildiğiniz bazılarını da duyduğunuzda şaşıracağınız 5 Google oyununu sizler için yazdık.

Google Oyunları

Şu an dünyanın en büyük ikinci şirketi olan Google, arama motoru olarak bilindiği halde karşımıza sürekli yeni projeler ve sürprizlerle çıkageliyor. Sonu olmayan bir platform olan Google'ın her gün bilmediğimiz, duymadığımız bir yönünü keşfediyor ve şaşırıyoruz. Bu yazıda da Google'ın oyun içeriklerinden bazılarını incelemeye karar verdik. Yazdıklarımız arasında daha önce duymamış olabileceğiniz Google oyunları ve bir adet de Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir oyun bulunmakta. Hadi başlayalım!

T-Rex

T-Rex

Aslında hepimizin çok sık karşılaştığını düşündüğüm fakat oyun olduğunun farkında bile olmadığını düşündüğüm, en tatlı olanından başlamak istedim. İnternet bağlantınız koptuğunda veya zayıfladığında, açmak istediğiniz sayfa yüklenmediğinde çevrimdışı ekranda karşınıza çıkan bu görüntünün aslında belli bir süre eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu biliyor muydunuz? Bu oyunu oynamak isterseniz internetinizi kapatıp oynayabilirsiniz.

Pac-Man

Pac-Man

Şimdi de hepimizin çok iyi bildiğinden emin olduğum, çok ünlü ve sevilen oyunla devam etmek istiyorum. Aslında bu oyunu açıklamaya gerek olduğunu bile düşünmüyorum. Fotoğrafı görür görmez hatırlayacağınız bu eğlenceli oyunun ismini arama motoruna yazıp kolaylıkla ulaşabilir, saatlerce keyifle oynayabilirsiniz.

Atari Breakout

Atari Breakout

Bu oyun Google Görseller kısmında arattığınızda karşınıza çıkacaktır. Eğer olur da boş bir zamanınızda ne yapsam diye düşünür ve yapacak bir şey bulamazsanız, böyle bir oyun seçeneğiniz olduğunu da bilin isterim. Bu oyunu oynayarak belli bir süreliğine keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Zerg Rush

Zerg Rush

Bu oyun Blizzard'ın video oyunu Star Craft'a gönderme yapan bir oyundur. Eğer arama motoruna bu oyunun ismini yazıp aratırsanız karşınıza çıkacak olan ekran karşısında bir miktar dehşete düşebilirsiniz. Çünkü etrafta koşuşturan, saldırgan "0"ları yok etmezseniz arama motorunuzdaki her şeye saldırmaya başlayacaklardır. Durdurun onları!

Android İçin Flappy Droid

Flappy Droid

Bu sefer Google arama motoru üzerinden değil, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir oyundan bahsedeceğiniz. Eğer telefonunuzda Marsmallow ya da Lollipop varsa, Ayarlar>Cihaz Hakkında bölümüne girip burada bulunan Android sürümüne 7 kez art arda tıklarsanız karşınıza Android sürümünüzün logosu çıkacak. Bu logoya uzun süre basılı tuttuğunuzda ise zorlu bir oyunun içinde bulacaksınız kendinizi.

Şimdiden iyi eğlenceler!

Google Pixel 2 XL'ı Zorlayan Dayanıklılık Testi!
MOBİL

Google Pixel 2 XL'ı Zorlayan Dayanıklılık Testi!

Google'ın en güçlü telefonu olan Pixel 2 XL, geçtiğimiz gün zorlu bir dayanıklılık testine sokuldu.

 

Firstage ile Artık Müzisyenleri Cebinizde Taşıyabilirsiniz
TEKNOLOJİ

Firstage ile Artık Müzisyenleri Cebinizde Taşıyabilirsiniz

Bildiğimiz gibi günden güne sanal gerçeklik uygulamalarının sayısı artıyor. Bunlar arasına bir yenisi daha eklendi. Firstage isimli bu uygulamanın başarılı ve aynı zamanda da çok zevkli olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR