Elektrikli Harley Davidson LiveWire S2 Mulholland Özellikler ve Fiyatı

Harley Davidson'ın elektrikli motosiklet serisinin yeni modeli tanıtıldı. İşte, LiveWire S2 Mulholland'ın özellikleri ve fiyatı!

Motosiklet sektörünün her daim parlayan yıldızı Harley-Davidson elektrikli motosiklet alanında da yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Dünden bugüne farklı motosiklet modelleri ile gönüllere taht kuran markanın yeni nesil elektrikli motosikleti sonunda görücüye çıktı.

LiveWire isimli geçmiş elektrikli araçlarının devamı niteliğinde olan bu motosikletin özellikleri motor severler tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda Harley-Davidson’ın geliştirdiği yeni LiveWire S2 Mulholland isimli motosikletin özelliklerini ve fiyatını ele alıyoruz. İşte, detaylar!

En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri ve Fiyatları

Gelişen teknolojiyle birlikte motosiklet sektöründe de seçenekler arttı. Bu seçenekler arasında çevre dostu olması ve yüksek performans sergilemesinden dolayı elektrikli motosikletler daha çok tercih edilmeye başladı.

Harley-Davidson LiveWire S2

 Mulholland Özellikleri

İlk olarak LiveWire isimli elektrikli modelini tanıtan marka, sonrasında LiveWire One isimli ikinci modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise gözler LiveWire S2 Mulholland adlı yeni nesil motosiklete çevrildi.

Aracın sunduğu teknik özellikler şunlar olacak:

  • 63 kW/ 84 beygirlik motorda 263 Nm tork gücüne sahip
  • 89 km/s hız ile 117 km menzil mesafesi sunuyor.
  • 10.5 kWh’lık batarya bulunuyor.
  • Brembo fren sistemi ve Showa süspansiyon sistemi kullanılmış.
  • 4 inç büyüklüğünde bir adet bilgi ekranı yer alıyor.
  • LiveWire App ile senkronize edilebilme imkânı var.
  • USB-C girişi sayesinde araç üstündeyken telefon şarjı gibi işlemler yapılabiliyor.
  • Sıfırdan 100 km/saat hıza ulaşma süresi 3,3 saniye olarak belirtilmiş.
  • Maksimum hız seviyesi 166 km/saat,
  • Şehir içinde maksimum menzil mesafesi 195 km.
  • Aracın ağırlığı ise 195 kg.

Harley-Davidson LiveWire S2 Mulholland Fiyatı

Ünlü markanın kullanıcıları ile buluşturduğu elektrikli motosikletin yurt dışı satış fiyatı resmi olarak belirlendi. Marka tarafından paylaşılan bilgilere göre 15.999 dolarlık bir etikete sahip olacak.

TL bazında baktığımızda bu rakamın yaklaşık olarak 517.000 TL’ye denk geldiğini görüyoruz. Bu rakama vergilerin dahil edilmediğini de hatırlatmakta fayda var. Yani, LiveWire S2 Mulholland Türkiye’de satışa çıkacak olsa fiyatının 520.000 TL’nin oldukça üstüne çıkacağının farkında olmak gerekiyor.

En İyi Elektrikli Scooter Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

En İyi Elektrikli Scooter Modelleri ve Fiyatları - 2024

Son dönemde ulaşımda popüler hale gelen elektrikli scooter modelleri sayesinde trafiğe takılmadan ve toplu taşıma kullanmadan istenen yere gidilebiliyor.

Harley-Davidson imzalı LiveWire S2 Mulholland hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Fiyatına göre sunduğu özellikler sizce yeterli mi? Bu aracın Türkiye’ye gelmesini ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

YORUMLAR