Instagram Yazı Tipi Nasıl Değiştirilir?

Instagram yazı tipi değiştirme işleminin nasıl yapıldığını merak eden sosyal medya kullanıcıları için bir rehber hazırladık. İşte en kolay yöntem!

instagram-yazi-tipi-degistirme

Instagram’da farklılık yaratmak isteyen bazı kullanıcılar ise Instagram biyografi yaz tiplerini değiştirebiliyor. Daha hoş bir görüntü elde etmek isteyen kullanıcıların, Instagram’ın orijinal yazı tipi yerine farklı yazı tiplerini kullandığına sık sık şahit olmuşsunuzdur. Biz de bu yazımızda Instagram yazı tipi değiştirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram'daki standart yazı tipini beğenmiyorsanız ve bu nedenden ötürü farklı yazı tipleri ile yazı yazmak istiyorsanız bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Popüler hizmette farklı yazı tipi ile yazı yazabilmenize olanak tanıyan çeşitli web siteleri bulunuyor.

Hazırladığımız rehberde hem sosyal medya hizmetinde farklı yazı tipiyle yazı yazmanızı sağlayan hizmetleri hem de bunun için sırasıyla hangi adımların uygulanması gerektiğini anlattık. Dolayısıyla rehberimizi inceleyerek söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz. Peki, Instagram'da yazı tipi nasıl değiştirilir? 

Instagram Yazı Tipi Nasıl Değiştirilir?

Instagram yazı tipinizi değiştirmek için çeşitli internet sitelerinden faydalanabilirsiniz. Bu sitelerde dilediğiniz şeyi yazarak farklı fontlardan birini seçebilirsiniz. Ardından yazdığınız şekilli yazıyı kopyalayarak Instagram biyografi kısmına yapıştırabilirsiniz. Böylelikle biyografi kısmındaki yazı tipini değiştirebilirsiniz.

Kullanıcıların video ve fotoğraf paylaşabilmesine imkân tanıyan sosyal medya platformunda yazı tipini değiştirmek için aşağıda yer alan adımları uygulamanız yeterlidir.

  • Öncelikle telefonunuzda veya bilgisayarınızdan font değiştirmek için gerekli olan sitelere giriş yapın.
  • Sayfada yer alan bölüme fontunu değiştirmek istediğiniz metni yazın.
  • Yazınızı tamamladıktan sonra farklı fontlarla yazılmış hallerini görebilirsiniz.
  • Bunun ardından dilediğiniz bir fontu kopyalayarak Instagram biyografinize yapıştırabilirsiniz.

instagram-yazi-tipi-degistirme

Instagram Yazı Tipi Değiştirme İçin Kullanabileceğiniz Siteler Neler?

  • Fonts for Instagram
  • Mesletters
  • Instagram Fonts
  • IGFonts
  • Font Generator
  • Font.bio

Yukarıda yazı tipini değiştirebilmenize imkân tanıyan hizmetleri sıraladık. Bu hizmetleri ziyaret ederek farklı yazı tiplerine ulaşabilirsiniz. Hoşunuza giden yazı tipini seçebilir ve Instagram'da yazı fontu değiştirme işlemini oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Profilime Kim Baktı? Profilime Bakanları Görebilir Miyim?
SOSYAL MEDYA

Instagram Profilime Kim Baktı? Profilime Bakanları Görebilir Miyim?

Sosyal medya kullanımının yoğunlaşması ile beraber neredeyse herkesin kendisine ait bir sosyal medya hesabı bulunuyor. Günümüzde en çok kullanılan platformlardan biri olan Instagram’ın ise kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor.

Bu yazıda dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran sosyal medya platformu Instagram'da yazı tipinin nasıl değiştirildiğini merak eden kullanıcılar için rehber hazırladık. Hazırladığımız rehberde yer alan adımlar ile söz konusu işlemi pratik şekilde tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR