İnternetten Video İndirme Derdine Kolay Çözüm: TubeGet

Video indirme programı eGihosoft TubeGt nedir, ne işe yarar, özellikleri neler? Bu yazıda internetten video indirmenin en kolay ve ücretsiz yolunu anlatıyoruz.

Video indirme programı eGihosoft TubeGt nedir, ne işe yarar, özellikleri neler? Bu yazıda dünya genelinde çok popüler bir program olan eGihosoft TubeGt hakkında merak edilen pek çok soruyu yanıtlayacağız. Hazırladığımız rehberi inceleyerek söz konusu program hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bu blog yazımızda YouTube, Facebook, Instagram, Dailymotion ve daha onlarca internet sitesinden ücretsiz, hızlı ve kolay video indirmenin yolundan bahsedeceğiz. YouTube video / müzik indirme ve YouTube dönüştürücü için pek çok program mevcut.

YouTube için En İyi Video Düzenleme Programları
YAZILIM

YouTube için En İyi Video Düzenleme Programları

YouTube için en iyi video düzenleme programları neler? Dünya genelindeki milyonlarca kişinin severek kullandığı YouTube, isteyen herkesin kendi videolarını yayımlayabilmesine de olanak tanır.

Bugün tavsiye edeceğimiz programla YouTube başta olmak üzere binlerce internet sitesinden videoları tek tıkla, hem de istediğiniz formatta indirmeniz mümkün.

Ücretsiz YouTube video indirme (video klip, müzik, çalma listesi, altyazı) YouTube MP3 dönüştürücü olarak öne çıkan, internetten video indirmeyi kolaylaştıran eGihosoft TubeGt, inceleme konuğumuz. Ayrıca internetten ücretsiz olarak video indirebileceğiniz diğer alternatif ücretsiz youtube video indirme programlarına bu bağlantı yardımıyla ulaşabilirsiniz.

Video İndirme Programı eGihosoft TubeGt Nedir, Ne İşe Yarar?

İnternetten ücretsiz video indirmenin pek çok yolu var. Facebook, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Dailymotion ve daha popüler onlarca video bulunduran siteden indirme yapmak programsız da mümkün ancak bir video indirme programına sahipseniz daha kısa sürede daha fazla videoyu daha yüksek kalitede indirme şansınız oluyor.

Video indirme programları arasından ücretsiz olanlara baktığımızda onlarca kaliteli program karşımıza çıkıyor lakin çoğunluğu ücretsiz sürümde can sıkan sorunlar yaşatıyor. Son keşfettiğimiz Gihosoft TubeGet adlı YouTube video indirme programı ücretsiz sürümde bir kullanıcının istediği tüm özellikleri sunuyor.

Ücretsiz YouTube video indirici olarak geçse de YouTube dışında yüzlerce hatta binlerce internet sitesinden video indirme yapmanıza izin veriyor. YouTube videoları ister video olarak ister MP3 veya başka bir formatta indirebiliyor, indirdiğiniz videoları Android/iPhone telefonunuza tek tıkla transfer edebiliyorsunuz.

eGihosoft TubeGt ile YouTube Videoları İndirme Nasıl Yapılır?

  • YouTube sitesini ziyaret edin.
  • İndirmek istediğiniz videoyu açın.
  • Videonun bağlantısını kopyalayın.
  • Programı açın.
  • Videonun bağlantısını kutucuğa yapıştırın.
  • Çözünürlüğü belirleyin.
  • Download butonuna basın.

Gihosoft TubeGet ile YouTube’dan video indirmek oldukça basit. YouTube video bağlantısını kopyalıyor, video çözünürlüğünü seçiyor ve indir butonuna tıklıyorsunuz. Evet, sadece üç adımda YouTube’dan dilediğiniz videoyu indirmiş oluyorsunuz. Üstelik video YouTube’a maksimum hangi çözünürlükte yüklenmişse o kalitede indiriyorsunuz. 60FPS, 1080P, 4K veya 8K… Programın bir kısıtlaması bulunmuyor.

Başarılı bir arayüze sahip olan program üzerinden YouTube videolarını indirebilmek için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Bu kapsamda ilk olarak YouTube isimli popüler video paylaşım hizmetinin resmi internet sitesini ziyaret edin.

YouTube'u açtıktan sonra üst kısımda yer alan arama kutucuğunu kullanarak indirmek istediğiniz videoyu bulun. Daha sonra videonun bağlantısını kopyalayın. Bu işlemin ardından çözünürlüğü belirleyin. Son olarak "Download" butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatın.

YouTube Video İndirici ve Dönüştürücü TubeGet Neler Sunuyor?

  • Online videoları ücretsiz indirin: YouTube, Vimeo, Vevo, Dailymotion, Facebook, Twitter, Instagram ve onlarca siteden videoları Full HD, 4K, 8K kalitede indirin.
  • YouTube’daki herhangi bir içeriği indirin: YouTube çalma listelerini, altyazıları, gömülü videoları, 60FPS videoları hızlı bir şekilde indirin.
  • YouTube videolarını indirin ve dönüştürün: YouTube videolarını ve çalma listelerini MP3 ses dosyası olarak indirin.
  • Tek tıkla indirme ve otomatik transfer: Tek tıkla indirme modu sayesinde videoları zahmetsizce indirin. İndirilen dosyaların mobil cihazınıza otomatik olarak aktarılması için otomatik transfer özelliğini açın.
  • Multimedya dosyalarını transfer edin ve yönetin: Android/iPhone telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve tüm indirdiğiniz müzikleri kolayca cihazınızda görüntüleyin, düzenleyin.
  • Medya verilerini yedekleyin ve geri yükleyin: Cihazınızın bozulup tüm müziklerinizin uçma gitme riskine karşı medya verilerini yedekleyin, sonrasında kolayca yedekten geri yükleyin.

Hem Windows hem de Mac kullanıcılarının ücretsiz indirip kullanabileceği video indirme programı Gihosoft TubeGet’in neler sunduğuna yukarıdan bakabilirsiniz.

YouTube, Dailymotion Facebook, Instagram ve diğer video barındıran sitelerden video nasıl indirilir? sorusunun yanıtı Gihosoft TubeGet. Her site için ayrı video indirme programına ihtiyacınız yok. Tek bir programla dilediğiniz siteden videoyu dilediğiniz formatta indirin. Unutmadan, programın ücretli sürümü de bulunuyor ancak ücretsiz sürüm gayet yeterli.

eGihosoft TubeGt Özellikleri Neler?

Özellikler Ücretsiz Sürüm Ücretli Sürüm
YouTube HD ve 4K video indirme Evet Evet
YouTube İçeriği İndirme (Çalma Listesi, Kanal, Kategori gibi) Evet Evet
Vimeo, Twitter, Facebook, Instagram ve 10.000+ popüler siteden indirme Hayır Evet
Tek tıkla indirme modu Hayır Evet
Maksimum indirme hızı 4Mbps Sınırsız
YouTube videolarından sesi çıkarma ve indirme M4A M4A, MP3
YouTube altyazı indirme Hayır Evet
YouTube videoları AVI, WMV, MKV, iPhone, iPad, Android ve diğer formatlarda çevirme Hayır Evet
Ücretsiz ömür boyu yükseltme ve tekink destek Hayır Evet

Not: Gihosoft RePicvid Photo Recovery programı yardımıyla Windows kullanıcıları bilgisayarlarından kaybolan veya silinen fotoğrafları ücretsiz bir şekilde geri getirebilirler. Silinen fotoğraflarınızı geri getirmek istiyorsanız RePicvid Photo Recovery for Free yazılımını mutlaka denemenizi öneririz.

Bu yazı ile video indirme programı eGihosoft TubeGt nedir, ne işe yarar, özellikleri neler sorularını yanıtladık. Söz konusu program ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR