iPhone Konum Değiştirme, Sahte GPS Konumu Gösterme Nasıl Yapılır?

iPhone konum değiştirme, iPhone sahte konum ayarlama işlemleri nasıl yapılır? İşte tek tıkla iPhone konumu başka yerde göstermenizi sağlayacak en basit yöntem!

iPhone konum değiştirme yöntemi ile konumu başka yerde gösterme işleminin çok basit hâle geldiğini biliyor muydunuz? iPhone'da fake (sahte) konum gösterme işlemi genellikle konumunu başka ülkede göstermek, Pokemon GO gibi AR tabanlı oyunlarda avantaj elde etmek için kullanılmaktadır.

Sizlerle paylaşacağımız yöntem, iPhone'da coğrafi konumu değiştirme işleminin sanıldığı kadar zor olmadığını fark etmenizi sağlayacaktır. Öyle ki makaledeki adımları takip ederek tek tıkla iPhone ve iPad'de konum değiştirebileceksiniz.

Google Play Store Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Google Play Store Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Google Play Store ülke değiştirme nasıl yapılır? Play Store üzerinde yer alıp sadece belirli bölgelerde kullanılabilen uygulamaları kullanamamaktan şikâyetçi olanlar hangi adımları takip etmeli? Bu sorular özellikle rotsuz yöntem aramakta olan Android kullanıcılarının en çok sorduğu soruların başında geliyor.

iPhone Konum Değiştirme Adımları

  • iMyFone AnyTo iOS Location Changer'ı bilgisayarınıza indirin.
  • Lightning kablosu ile iPhone'u bilgisayara bağlayın.
  • Kilidini açın.
  • “Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” seçeneği çıktığında "Güven" butonuna tıklayın.
  • Tekrar şifrenizi girin.
  • Harita yüklenecektir.
  • Sağ üst köşeden Teleport Mode'u seçin.
  • Hedef konumu seçin.
  • "Move" butonuna basın.
  • Konum değişecektir.

iPhone sahte konum ayarlama adımları bu şekildedir. Şimdi bu adımları daha detaylı bir şekilde ele alalım.

İlk olarak iMyFone AnyTo iOS Location Changer programını bilgisayarınızda açın ve Get Started’a tıklayın.

iPhone’unuzu Lightning kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Kilidini açın. “Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” çıktığında Güven’e dokunun. İşlemi tamamlamak için tekrar ekran parolanızı girin.

Program, haritayı yüklemeye başlayacak. Harita başarıyla yüklendikten sonra konumunuzu harita üzerinde bulabilirsiniz.

Sağ üst köşeden (üçüncü) Teleport Mode’u seçin. Fareyi kaydırarak haritayı yakınlaştırabilir, uzaklaştırabilir ve bir hedef (yeni konumunuz) seçebilirsiniz. Veya sol üst köşeye adres/GPS koordinatlarını girerek bir hedef (konum) arayabilirsiniz.

Bir hedef seçtiğinizde kenar çubuğu açılır. Yer adı, koordinatlar ve mesafe dahil hedef bilgileri gösterilir. Move’a tıklayın.

Konumunuz anında değiştirilir. iPhone’unuzdaki tüm konum tabanlı uygulamalar seçtiğiniz hedef olarak değiştirilir.

Not: iPhone'unuzu yeniden başlattığınızda konum sıfırlanır yani gerçek konumunuza geri dönmüş olursunuz.

iPhone sahte konum ayarlamayı sağlayan bu program istediğiniz bir hızda belirli noktalarda sanal bir rota oluşturmanıza da imkan veriyor. İki nokta arası veya birden fazla nokta arasında GPS hareketi sağlayabilirsiniz. Pokemon GO gibi oyunlarda oldukça kullanışlı bir özellik. Peki, sanal rota oluşturma nasıl yapılıyor?

İki Nokta Arası (Two-spot Mode) Özel Rota ile GPS Hareketi Sağlama

iPhone konum değiştirme programında özel rota çizmek istiyorsanız sağ üst köşede (ilki) Two-spot Mode’u seçin.

Haritada bir konumu hedefiniz olarak belirleyin. Arama kutucuğuna adresi veya koordinatı girerek de bir hedef seçebilirsiniz. Seçilen hedef kenar çubuğuna eklenir. Geçerli konumunuzun ve varış yerinizin adını ve koordinatlarını görebilirsiniz.

Sanal rota için iki nokta arasında kaç kez ileri ve geri hareket edileceğini ayarlayabilirsiniz. Speed çubuğunu sürükleyerek hareket hızını ayarlayabilirsiniz.

Son olarak Move’a tıklayarak hareketi simüle etmeye başlayabilirsiniz. Hareket ettikçe mesafe ve zaman değişimini görebilirsiniz.

Haritada hareket ettikçe iPhone’unuzdaki GPS de -gecikmesiz olarak- hareket eder. Bittiğinde "Completed!" uyarısı çıkar.

Birden Fazla Noktada (Multi-spot Mode) Özel Rota ile GPS Hareketi Sağlama

Birden fazla noktada bir rota oluşturmak istiyorsanız sağ üst köşeden (ikinci) Multi-spot Mode’u seçin.

Haritada ulaşmak istediğiniz farklı noktaları tek tek seçin. Veya noktaları ayarlamak için adres/GPS koordinatları girin. Numarayı girerek gidiş dönüş sayısını belirleyin ve Speed çubuğunu sürükleyerek hızı ayarlayın. Süreleri ve Hızı ayarladıktan sonra, Move’a tıklayarak yolculuğa başlayabilirsiniz.

iMyFone AnyTo iOS Location Changer, ayarladığınız hızda hareketi simüle edecektir. Yerinizden hiç kalkmadan konum tabanlı tüm artırılmış gerçeklik (AR) oyunları oynamanın keyfini sürebilirsiniz. Bittiğinde "Completed!" uyarısı çıkar.

Not: Oyun geliştiricilerinin konum hilesi yaptığınızı düşünmelerini önlemek için belirli yollar boyunca hedefleri seçmeniz daha iyi olur.

En İyi iPhone Konum Değiştirme Programı Hangisi?

Onca iOS konum değiştirici arasından neden iMyFone AnyTo iOS Location Changer programını seçtik? Bu programla GPS konumunu dilediğiniz bir yere anında değiştirebiliyorsunuz. Harita üzerinde çizdiğiniz bir rotada istediğiniz hızda hareket edebiliyor ve dilediğiniz an durdurabiliyorsunuz.

Pokemon GO gibi artırılmış gerçeklik oyunları, sosyal platformlar vb. konum tabanlı uygulamalarla gecikmesiz olarak çalışıyor. Tüm iPhone ve iPad modelleri ile birlikte iOS 7.0’dan iOS 13.4’e tüm iOS sürümlerinde çalışıyor.

Programın öne çıkan özellikleri ise şu şekildedir:

  • Özelleştirilen Hız: Hareket hızınızı ayarlayarak rotanızı tamamlayın. Bununla birlikte yürüyüş, bisiklet veya sürüş hızını simüle edebilirsiniz.
  • İstediğiniz Zaman Durdurun: Gerçekçi olması açısından, rota üzerinde istediğiniz zaman duraklayabilir ve hareket etmeye devam edebilirsiniz.
  • Koordinatı Ayarlayın: Koordinatı girerek kesin bir konum seçebilirsiniz.
  • Geçmiş Kayıtları: Şimdiye kadar bulunduğunuz geçmiş noktaları kaydeder. Bu noktaları varış noktası olarak tekrar seçebilir veya silebilirsiniz.

iMyFone kampanyası ile indirimli fiyatlarla programı satın almak mümkündür. İndirimli fiyatlara bağlantı üzerinden ulaşıp sizleri bekleyen fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Bu makalede iPhone konum değiştirme nasıl yapılır, konumu başka yerde gösterme için hangi program kullanılmalıdır gibi soruları yanıtladık. Kafanıza takılan soruları aşağıdan belirtebilirsiniz.

YORUMLAR