Netflix Ücretsiz İzleme (Netflix Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzlemenin Yolları)

Netflix, ücretsiz izleme imkânı sunuyor mu? Bu yazıda dünya genelinde popüler olan dijital yayın hizmetine ilişkin oldukça merak edilen soruyu cevaplayacağız.

Netflix dizileri ve filmleri ile şu anda en popüler dijital platform. İnternetten film ve dizi izlemeyi sevenler için yüksek kalitede hizmet veren platform, aylık abonelik sistemiyle çalışıyor. Peki, Netflix ücretsiz izleme yolları neler? Hazırladığımız rehberde popüler dijital yayın hizmetine dair merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Deneme sürümü kapsamında Netflix filmlerini ve dizilerini 30 gün boyunca neredeyse ücretsiz izlenebiliyordu. Netlix ücretsiz deneme teklifi kötüye kullanım nedeniyle Türkiye'de kaldırıldı. Popüler dijital yayın platformunda yer alan içerikleri ücretsiz izlemenin bir yolu daha var. Tabii ki arkadaşlarınız, aileniz veya yakınlarınızın Netflix hesabına katılmaktan bahsetmiyoruz.

Netflix Telefondan / Bilgisayardan Televizyona Görüntü Aktarma
YAZILIM

Netflix Telefondan / Bilgisayardan Televizyona Görüntü Aktarma

Netflix ekran yansıtma nasıl yapılır? Netflix telefondan ve bilgisayardan görüntü aktarma işlemlerinin nasıl yapılacağını merak edenler için bu sorudan yola çıkarak sizlere detaylı bir rehber hazırladık.

Netflix’in en popüler, en çok izlenen dizilerini ve filmleri ücretsiz izleme şansına sahipsiniz. Nasıl olduğunu göstermeden hatırlatmakta fayda var; İnternette “Netflix bedava izleme programı”, “Netflix ücretsiz apk Türkçe” vb. aramaların sayısı oldukça fazla olmakla birlikte, Netflix’i ücretsiz izleyebileceğinizi söyleyen programlar ve APK dosyaları hem güvenilir değildir.

Söz konusu programlar cihazınıza zarar verebilirsiniz hem de istediğiniz filmleri/dizileri izleyemezsiniz. Bu uyarıdan sonra Netflix filmleri ve dizileri ücretsiz izlemenin, Netflix'i ücretsiz kullanmanın yollarına geçebiliriz.

Netflix dizileri filmleri 30 günlük deneme ile neredeyse ücretsiz izleyebilirsiniz ancak Netflix ücretsiz izlemek için tek seçeneğiniz bu değil. Bu blog yazıda Netflix ücretsiz kullanma yollarından bahsedeceğiz.

Netflix Ücretsiz İzleme Yöntemleri Neler?

  • Kenya'da ücretsiz Netflix aboneliği alın.
  • Netflix hesabınızı paylaşarak paradan tasarruf edin.
  • Netflix hediye kartları veya promosyon kodları

Yakın zamana kadar Netflix, yeni abonelerin sınırsız içeriği ücretsiz olarak izlemesine izin veren 30 günlük ücretsiz bir deneme teklifine sahipti. Ayrıca, abone olmayanların Stranger Things, Love is Blind ve Our Planet gibi seçkin TV şovlarının ilk bölümlerini ücretsiz izlemelerine izin veren bir "ücretsiz izle" seçeneği de vardı. Netflix, harika deneyimin onları ücretli planlardan birine yükseltmeye ikna edeceğini umarak yeni kullanıcıları çekmek için ücretsiz izleme seçenekleri sundu.

Bununla birlikte, bazı "yeni" aboneler sistemi kötüye kullanıyorlardı. Ücretsiz denemeler almak, iptal etmek ve ardından yeniden başlamak için farklı bir e-posta adresi kullanmak gibi. Bu, Netflix'in pazarlama stratejisi için iyiye işaret değildi.

Sonuç olarak Netflix, ücretsiz seçeneğini aylar sonra web sitesinden kaldırmadan önce Ekim 2020'de ABD'de ücretsiz denemeyi aşamalı olarak kaldırdı. Ardından tüm dünyada kaldırıldı. Bu, seçeneklerimizi sınırlasa da, Netflix'e hiçbir ücret ödemeden hala erişebilirsiniz.

Netflix Nasıl Ücretsiz İzlenir?

Ancak, kullanabileceğiniz seçenekler ikamet ettiğiniz ülkeye bağlı. Netflix'i ücretsiz olarak nasıl edineceğinizi hemen aşağıda açıklıyoruz.

1. Kenya'da Ücretsiz Netflix Aboneliği Alın

Netflix, Kenya'da yeni müşterilerin Netflix uygulamasının 8 veya sonraki sürümlerini destekleyen bir Android telefonda içerik izlemesine olanak tanıyan ücretsiz bir plan başlattı. İçerik kitaplığı sınırlı olsa ve kullanıcılar film ve dizi indiremese de bu yine de harika bir plan.

Bu pakette kişiselleştirilmiş öneriler alabiliyorsunuz ve akış deneyimini mahvedecek hiçbir reklamı içerisinde barındırmıyor. Bunun da ötesinde, farklı kullanıcılar (çocuklar dahil) için profiller oluşturabilir ve hatta küçükleri korumak için ebeveyn denetimleri ayarlayabilirsiniz.

Bununla birlikte, teklife yalnızca Kenya sakinleri erişebiliyor. Kenya dışındaki ücretsiz içeriğin engelini kaldırmak için bir VPN kullanmayı denedik ancak çabalarımız sonuç vermedi. Akış için en iyi VPN'imiz bile sistemin etrafından dolaşamadı.

Netflix, VPN kullanıcılarını algılayan ve engelleyen katı algoritmalar koymuş. Kenya'yı ziyaret etmeyi planlıyorsanız, Android cihazınızda Netflix'i ücretsiz izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Ücretsiz planın kilidini açmak oldukça basit. Netflix uygulamasını açın, e-postanızı girin, "ücretsiz bir plan başlat"a tıklayın ve sonraki adımları izleyin.

2. Netflix Hesabınızı Paylaşarak Paradan Tasarruf Edin

Netflix hayranlarıyla (üniversite arkadaşlarınız, oda arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz) yaşıyorsanız, aylık Netflix maliyetini paylaşmayı düşünün. Örneğin, Birleşik Krallık'ta üç arkadaşıyla kalan bir kişi, Premium planın maliyetini bölerek herkesten 5 dolar alarak en iyi kalitede Netflix'ten yararlanabilir. Bunu yapmak o kişiye her ay 15 dolar tasarruf sağlayacaktır.

Netflix herkesin kendi hesabına sahip olmasını tercih etse de, kullanım koşulları paylaşım sözleşmesini desteklemektedir. Örneğin, Netflix içeriğini dört adede kadar cihazda yayınlayabilir veya Premium planla dört telefona veya tablete indirme yapabilirsiniz. Bu sayede herkes en sevdiği dizileri ve filmleri sorunsuz bir şekilde izleyebilir.

3. Netflix Hediye Kartları veya Promosyon Kodları

Netflix'i ucuza almanın bir başka harika yolu da hediye kartları veya promosyon kodları kullanmaktır. Netflix hediye kartlarını mağazadan veya çevrimiçi olarak popüler web sitelerinden satın alabilirsiniz. Netflix hesabınız bir iTunes veya Google Play hesabına bağlıysa endişelenmeyin.

İndirimli hediye kartlarını her yerden temin edebilirsiniz. Abonelik planlarının maliyetini düşürmek için hediye kartlarının yanı sıra Netflix promosyon kodlarını da kullanabilirsiniz. Trendyol veya HepsiBurada doğrulanmış Netflix kuponlarını ve promosyon kodlarını bulmak için harika yerlerdir.

Hediye kartınızı Netflix'te kullanmak çocuk oyuncağı. Netflix web sitesine gidin ve alt bilgideki "hediye kartını kullan" seçeneğini tıklayın. İndirimi almak için kodunuzu veya PIN'inizi girin ve "kullan" düğmesine basın. 

Bu yazıda dünyanın en popüler dijital yayın platformlarından bir tanesi olan Netflix ile ilgili merak edilen soruyu yanıtladık. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR