Spotify Engel Kaldırma Nasıl Yapılır?

Spotify, engel kaldırma işleminin oldukça kolay bir şekilde yapılabilmesini sağlıyor. Peki, platformda bu işlem için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

Dijital müzik hizmeti kullanan pek çok kişi, Spotify engel kaldırma işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ediyor. Bu yazıda popüler platformda bir hesabın engelini kaldırmak için hangi adımların uygulanması gerektiğini açıkladık.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen dijital müzik platformu Spotify'da kullanıcı engelleme işlevi bulunuyor. Popüler dijital müzik platformunda bir kullanıcıyı engellediğinizde karşı taraf profilinizi görüntüleyemez, sizi takip edemez ve dinleme etkinliğinizi göremez.

Dijital müzik hizmetinde daha önce engellediğiniz hesabın engelini bir süre sonra kaldırmak isteyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için aşağıda yer alan adımları sırasıyla uygulayabilirsiniz.

Spotify Engel Kaldırma Adımları

  • Spotify'ı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Engelini kaldırmak istediğiniz profili görüntüleyin.
  • Üç nokta simgesine basın.
  • "Engeli kaldır" seçeneğini seçin.

Dünya çapında yıllardır popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza atan Spotify isimli dijital müzik platformunda engellediğiniz bir profilin engelini kaldırma işlemini çok kısa süre içerisinde tamamlayabilmeniz mümkün.

Söz konusu işlem için ilk olarak Spotify isimli popüler dijital müzik platformunu açın. Oturum açık değilse üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Bu adımı uyguladığınız takdirde platformun ana sayfası açılacaktır.

Bir sonraki adımda arama butonuna basın ve hemen ardından kutucuğa engellemek istediğiniz kişinin profil ismini yazın. Bunu yaptıktan sonra Enter tuşuna basarak söz konusu kullanıcının profil sayfasını görüntüleyin.

Engellemek istediğiniz kişinin profil sayfasını görüntüledikten sonra "Takip Et" butonunun yanında yer alan üç nokta simgesinin üzerine tıklayın. Bu adımı uyguladığınız takdirde yeni bir pencere açılacak. Açılan pencere üzerinden "Engeli kaldır" seçeneğini seçin.

Söz konusu seçeneği seçtiğiniz takdirde ekranda "Bu hesabın engelini kaldırdın" cümlesinin yer aldığı bir bildirim göreceksiniz. Böylelikle daha önce engellemiş olduğunuz bir hesabın engelini kaldırmış olacaksınız. Karşıdaki kişi artık profilinizi görebilir, sizi takip edebilir ve dinleme etkinliğinizi görüntüleyebilir.

Engelini kaldırdığınız bir hesabı tekrar engelleyebilmeniz de mümkün. Bunun için tıpkı söz konusu işlemde olduğu gibi kullanıcının profilini ziyaret etmeniz ve hemen ardından üç nokta simgesine tıklamanız gerekiyor. Açılan pencere üzerinden "Engelle" butonuna basmanız yeterlidir. Bunu yaptığınızda ise karşı taraf engellenecektir.

Mutlaka Takip Etmemiz Gereken 10 Spotify Çalma Listesi
İNTERNET

Mutlaka Takip Etmemiz Gereken 10 Spotify Çalma Listesi

Spotify çalma listesi oluşturarak doyasıya müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Seyahat ederken, işe giderken, yürüyüş ya da spor yaparken kulağınıza kulaklık takarak sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.

Bu yazıda dünyanın en popüler dijital müzik platformlarından biri olan Spotify'da daha önce engellenen bir profilin engelinin nasıl kaldırılacağını açıkladık. Rehberimizde yer alan adımları sırası ile uygulayarak söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital müzik hizmetindeki Blend özelliğinin tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız Spotify Blend nedir, nasıl yapılır sorularını yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Spotify Kod Okutma ve Kod Oluşturma Nasıl Yapılır?
İNTERNET

Spotify Kod Okutma ve Kod Oluşturma Nasıl Yapılır?

Spotify, kod okutma özelliği sayesinde kullanım deneyimini önemli ölçüde üst seviyeye taşıyor. Peki, bu özelliği kullanabilmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Hazırladığımız yazıda popüler dijital müzik hizmetini kullanan çoğu kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtladık.

YORUMLAR